Ee ne oldu ameliyat oldu mu eşinizCanım fazla anlamadım ama inşallah çocuğun olur bence kötü değil peşimde varikosel vardı sperm sayısı düşüktü
Oldu canım şuan düzeldi çok şükürEe ne oldu ameliyat oldu mu eşiniz
Ay çok geçmiş olsun canım. Öncesi ve sonrası sperm sayısı yükseldi miOldu canım şuan düzeldi çok şükür
Sağol canım yükseldi doktorumuz çok iyiydi 7 milyon spermden 46 milyon olduAy çok geçmiş olsun canım. Öncesi ve sonrası sperm sayısı yükseldi mi
Ay inşallah bizimde öyle olur yaSağol canım yükseldi doktorumuz çok iyiydi 7 milyon spermden 46 milyon oldu
Kimyasal oldu bir kere canım bu ay klomene başladım 3 yıllık evliyimAy inşallah bizimde öyle olur yabebek var mı peki
Yarın tüp bebek uzmanına gidicez kafam çok karıştı bi doktor olur dedi diğeri direk tüp bebek dediCanım fazla anlamadım ama inşallah çocuğun olur bence kötü değil peşimde varikosel vardı sperm sayısı düşüktü
İnşallah Allah tüm isteyenlere nasip eder o duyguyuHadi hayırlısı inşallah nasip olursize bana isteyen hak eden her anneye ❤❤
Sperm sayısında bir problem gözükmüyormuş ama tek değilde baş kısımları iki tane olduğu için hızıda düşürmüşÇift başlı ne demek ki ilkkez duydum onu.
Korkma bence sonuçta çok kötü imkamsız dememiş biraz uğraştırır belki ama olur inşAllah
Inşallah iyi olur üzülme canımYarın tüp bebek uzmanına gidicez kafam çok karıştı bi doktor olur dedi diğeri direk tüp bebek dedi
TeşekkürlerNormal morfoloji 3 onun 4 ve üzeri olması istenir. İyi değil ama çok kötü de değil. Bizde de düşük oranda çiftbaşlı var. Tüp bebek için görüşün. Bence normal yolla olmaz denmez. Ama beklememek için tüp de yaptırabilirsiniz.
Amin canım cümlemizin inşallahSizde bi kaç doktora daha görünün en iyisi aklınıza yatan kimse onda tedavi olunüzülmeyin ne imkanszlar var bilemezsiniz Rabbim gönlünüze göre versin
Bizde sperm varmış ama doktorun dediğine göre sperm başında şeklinde problem varmışCanım fazla anlamadım ama inşallah çocuğun olur bence kötü değil peşimde varikosel vardı sperm sayısı düşüktü
Inşallah düzelir canım sen yine de en iyi doktoru bul eşini götür her doktor bir olmuyoBizde sperm varmış ama doktorun dediğine göre sperm başında şeklinde problem varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?