Gebeliğe Hazırlık Sperm testi sonucu anlayanlar lütfen yardim.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kelebek345

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2019
146
61
48
29
Ya hic anlayan yokmu zerre birsey anlamadik sonuclardan yardim edicek bilgisi olan kime yokmu ? Meraktan ölücem esimin test sonuclarinda beni aydinlatacak kimse yokmu.Lütfen yardim edin Allah rizasi icin ya bunlarda sonuclar lütfenn.

Eklentiler

• 20191112_161656.jpg
    198,1 KB · Görüntüleme: 87
Canım merhaba, eşinin test sonucu benim eşimin test sonucuna benziyor. Normal morfoloji en az %4 olmalı sizde de %3 biraz düşük ha bu gebeliğe engel mi değil muhtemelen bizde olduğu gibi doktor eşine vitamin takviyesi yazar ve tavsiyem keçi boynuzu kürü eşin için.

Canim benim Allah senden razi olsun benimde hic bilgim yoktuÇok tesekkür ederim sana peki hareketlilik hizi sperm sayisi falan normal degilmi diger sonuclar ?

Canim benim Allah senden razi olsun benimde hic bilgim yoktuÇok tesekkür ederim sana peki hareketlilik hizi sperm sayisi falan normal degilmi diger sonuclar ?

Allah hepimizden razı olsun canim ne demek. Sayı fena değil belki hareketlilik biraz daha arttırılabilir kürle vitaminle merak etme biz %2den %4e gectik 1-2 ay'da ve hamile kaldım ama kimyasal oldu malesef. Siz ne kadar zamandir istiyorsunuz bebiş?

Biz 3 senedir bekliyoruz canim benim.Benimde yeni yumurtaligimda kist cikti folikül kist yumurta catlamamis kist olusmus ve rahimde üstten basik nasil desem egrilik var biraz ama doktor simdilik ameliyata gerek yok dedi bebek tutunabilir falan denildi.Peki k.b ben anlamadigim icin detayli soracagim hareketlilik ne kadar ve sayi ne kadar olmasi gereken deger ne olucak hic bilmiyorum internetten baktm böyle test yok hic anladim.Siz kürü morkoloji yükseltmek icinmi kullandiniz yoksa baska birsey icinmi cok soru sordum k.b canim

Sorabilirsin önemli değil öyle öyle bilgi sahibi oluyoruz canım. Bizim testte sayı en az 15 milyon olmalı yazıyor ile hareketlilik ise en az %32. Biz kürü sperme iyi geliyor diye yaptık ama asıl amacı hareketliliği arttırmak ve hareketli olanları daha da hızlandırmak.

Peki canim bizim ki kac yani sayi ve hareketlilik net yazmiyor terimler anlasilmadigi icin bilmiyoruz referans araligi falanda yok.

Arkadaşlar eşim bugün sperm sonucunu aldı lütfen anlayan biri bana yardım edebilir mi düşük mü normal mi sınırda mı kızlar

Eklentiler

• 9569B2F0-B7EB-4EE9-BEE7-B0AE6D98076A.jpeg
    101,8 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…