- 5 Ağustos 2024
- 179
- 59
- 26
-
- Konu Sahibi mavidiyebiri
Biz de oraya karar verdik. Eşimle ilgili sorunlar var. Benim öncesinde rahim filmi çektirmem gerekli galiba ? Sonrasında direkt tüp bebek doktoru ile mi görüşmek gerek ? Eşim ürolojiyle görüştü. Sperm testi ile birlikte gitti başka testler istedi doktor. Kromozom ve diğer kan testleri. Normal yolla çok zor ama tüp bebek öneririz demişler. Eşim bu kromozom ve kan testlerinden sonra tekrar ürolojiyle görüşecek. Sonrasında bizim tüp Bebek doktorları ile mi görüşmemiz gerek ? Süreç nasıl ilerliyor?Süper canım bende memorialde yaptırdım şimdi iki evladım var şikğr darısı size olsun İnşaAllah öncesinde saçma sapan hastanelerde vakit kaybettim tam 8 seneme mal oldu o yüzden iyi bir merkezde başlamak çok önemli
Yaa çok geçmiş olsun ya o cümleleri duymak bile insanı ne kadar üzer. Çok şükür evladiniza kavuşmuşsunuzCanım kusura bakma siteye giremedim
Sonuçlar tamamen hatalıymış eşimde hiç bir sorun yoktu dünya sağlık örgütü verilerinin üzerinde çıktı sonuçları gittiğiniz merkez güvenilir olmalı
Çip biz de yaptırdık, 5 Ekimde 10000 TL verdik Acıbademde. 13 Embriyo döllendi o yöntemle :)Ben şuan liv istinye hospital başakşehir ziya hoca ya gidiyorum kendisi anlattı böyle bi teknik var aslında tüp bebek merkezlerinde hepsinde var
Memorialde de var mıdır acaba ?Çip biz de yaptırdık, 5 Ekimde 10000 TL verdik Acıbademde. 13 Embriyo döllendi o yöntemle :)
Kesin vardır.Memorialde de var mıdır acaba ?
Merhaba. Bizim test sonucumuzu da yorumlayabilir misiniz rica etsem. Üroloji doktoru eşime üç ay kullanması için takviye verdi, varikosel başlangıcı var gibi ama bu değerle ameliyat yapılmaz dedi. Aynı zamanda bende pcos olduğundan dolayı doktorum çatlatma tedavisine başladı. Bu sperm sonuçlarına göre tedavi olumlu olur mu sizce? Ya da bu sperm sonuçları takviyelerle düzelebilir mi? Direk tüp bebek mi denemeliyiz? Kafam çok karışık şimdiden çok teşekkür ederimMerhaba! Her hastanenin test kağıdı farklı ama biz eşime yaptırdık oradan yorumlamak gerekirse sizde İLERİ HAREKETLİLİK çok düşük bu sebeb VARİKOSEL ameliyatını işaret ediyor.
Eşimde de aynı sıkıntı vardı fakat üroloji doktoru ilaç ile tedavi etti PREGROS PLUS adlı ilacı 3 ay kullandı hareketlilik %26dan %56 ya çıktı
Siz gittiniz mi memorialde görüşme yaptınız mı? Rahim filmi istiyorlar spermogram yine orada olmasını istiyorlar isterseniz arayın bi görüşün onlar sizi yönlendirirler. Herşey bitince direk tüp bebek doktoruna randevu alın yücel beyi öneririm.Biz de oraya karar verdik. Eşimle ilgili sorunlar var. Benim öncesinde rahim filmi çektirmem gerekli galiba ? Sonrasında direkt tüp bebek doktoru ile mi görüşmek gerek ? Eşim ürolojiyle görüştü. Sperm testi ile birlikte gitti başka testler istedi doktor. Kromozom ve diğer kan testleri. Normal yolla çok zor ama tüp bebek öneririz demişler. Eşim bu kromozom ve kan testlerinden sonra tekrar ürolojiyle görüşecek. Sonrasında bizim tüp Bebek doktorları ile mi görüşmemiz gerek ? Süreç nasıl ilerliyor?
İleri doğru hareketli sayısı yok ameliyat olmaz ise progros plus adlı ilacı kullanması gerekecek. Yolunuz tüp bebeğe doğru gidiyor çünkü sperm tüp bebek tedavisinde işlem görülüp yumurtaya aktırıyorMerhaba. Bizim test sonucumuzu da yorumlayabilir misiniz rica etsem. Üroloji doktoru eşime üç ay kullanması için takviye verdi, varikosel başlangıcı var gibi ama bu değerle ameliyat yapılmaz dedi. Aynı zamanda bende pcos olduğundan dolayı doktorum çatlatma tedavisine başladı. Bu sperm sonuçlarına göre tedavi olumlu olur mu sizce? Ya da bu sperm sonuçları takviyelerle düzelebilir mi? Direk tüp bebek mi denemeliyiz? Kafam çok karışık şimdiden çok teşekkür ederim
Takviyelerle hiçbir düzelme olmaz mı doktor prolistem adında bir takviye önerdi eşimeİleri doğru hareketli sayısı yok ameliyat olmaz ise progros plus adlı ilacı kullanması gerekecek. Yolunuz tüp bebeğe doğru gidiyor çünkü sperm tüp bebek tedavisinde işlem görülüp yumurtaya aktırıyor
Tabiki eşimde takviye olarak ilaç kullandı ama 3 ay ve üzeri kullanmanız gerekecek ancak etki ediyor fakat eşinizde hareketli sayısı sıfır olarak gözüküyor ne kdar etki eder tartışılır. Eger yaşın 30 altı ise aşılama deneyebilirsin fakt 35 civarı ise vakit kaybetme derim.Takviyelerle hiçbir düzelme olmaz mı doktor prolistem adında bir takviye önerdi eşime
27 yaşındayım eşim 29.Tabiki eşimde takviye olarak ilaç kullandı ama 3 ay ve üzeri kullanmanız gerekecek ancak etki ediyor fakat eşinizde hareketli sayısı sıfır olarak gözüküyor ne kdar etki eder tartışılır. Eger yaşın 30 altı ise aşılama deneyebilirsin fakt 35 civarı ise vakit kaybetme derim.
Şuan itibari ile 120 bini buldu benim masrafım kasım sonu trasfer olucam inşallah Allah yardımcımız olsun
Aşılama dene maliyeti 10 bin ilk denemen olabilir benim yaşım 35 daha erken olsaydı aşılama denerdim bende27 yaşındayım eşim 29.
Aşılama genelde olumsuz sonuçlanıyor diyorlar. Benim aşılama hakkında hiç fikrim yok. Sizin fikriniz nedirAşılama dene maliyeti 10 bin ilk denemen olabilir benim yaşım 35 daha erken olsaydı aşılama denerdim bende
Olumsuz olma nedeni zaten sorunlu çiftlerin başvurmasından kaynaklıAşılama genelde olumsuz sonuçlanıyor diyorlar. Benim aşılama hakkında hiç fikrim yok. Sizin fikriniz nedir
Yaa rahim filmini orda mi istiyorlar. Sonomedde istediklerini duymuştum ben deSiz gittiniz mi memorialde görüşme yaptınız mı? Rahim filmi istiyorlar spermogram yine orada olmasını istiyorlar isterseniz arayın bi görüşün onlar sizi yönlendirirler. Herşey bitince direk tüp bebek doktoruna randevu alın yücel beyi öneririm.
Rahim filmi echomardan istiyorlar şuan nasıl bilmiyorumYaa rahim filmini orda mi istiyorlar. Sonomedde istediklerini duymuştum ben de
Siz ne zaman gitmiştinizRahim filmi echomardan istiyorlar şuan nasıl bilmiyorum
2 yıl oldu canım 8 yıl önce başladım orada tedaviye toplam 4 kez çekildim 3 ünü echomarda çektirdim. Oradan olsun istemişlerdi her seferinde anlaşmalı mı bilmiyorum muhtemelen komisyon alıyor olabilirler. Ama benim ilk çekildiğim tost makinesi çekmiş sanki mübarekSiz ne zaman gitmiştiniz
Yaa evet bunu duydum sonomed öneriliyor bir de. Ben de kararsız kaldım o yüzden2 yıl oldu canım 8 yıl önce başladım orada tedaviye toplam 4 kez çekildim 3 ünü echomarda çektirdim. Oradan olsun istemişlerdi her seferinde anlaşmalı mı bilmiyorum muhtemelen komisyon alıyor olabilirler. Ama benim ilk çekildiğim tost makinesi çekmiş sanki mübareko yüzdende sıkıntı görünmedi yıllarca tüpler bozukmuş benim meğerse boşu boşuna bekletmişler. O yüzden çekilen merkez çok önemli echomarı tavsiye ederim bende
Memorial sonomed yada echomar öneriyor eylülde çekildim sonomed fikirtepede 6 bin tlYaa evet bunu duydum sonomed öneriliyor bir de. Ben de kararsız kaldım o yüzden