Allaha şükür ya cidden içim içimi yiyor dokrorla bugun görüşemedim sonuçlar için ondan yardım istedim çok korkuyor eşim birşey çıkmasından çok teşekkür ederim canımsperm yavaşlığı var gibi gözüküyor ama sorun değil e vitamini ve ek vitaminlerle düzeliyor bacım...
Rica ederim kuzum benim anladigum kadari ile duzelebilir birsey... benim esimde de vardi doktor vitamin verdi duzeldiAllaha şükür ya cidden içim içimi yiyor dokrorla bugun görüşemedim sonuçlar için ondan yardım istedim çok korkuyor eşim birşey çıkmasından çok teşekkür ederim canım
Benim eşimde de sayı azlığı vardı ama takvıye ilaçlar aldık çok şükür düzeldi sizde takviye alin istersen sana ilaçlar hakkında bilgi veririmMiktar 9.0 ml. 0-0'2ml veya üzeri
pH 8.5 0-0'7.0 - 8.0
Likefikasyon Süresi (37C) 12 0-0'< 20 Dakika
Vikosite Düşük 0-0'< 20 DK.
Görünüm Gri opak 0-0'Gri-Opak
1. Saatte Hareketli Sperm Yüzdesi % 15 0-0'% 50 veya daha
Hareketin Değerlendirilmesi (1.saat) . 0-0'( =>%25 a veya
(a)Hızlı İleri Harekeli ------ 0-0'
(b)Yavaş İleri Hareketli % 4 0-0'
(c)Yerinde Hareketli % 11 0-0'
(d)Hareketsiz % 85 0-0'
Sperm Yoğunluğu 2.700.000 0-0'20 milyon/ml ve
Normal Morfolojili Sperm Yüzdesi ------ 0-0'5-14
( Krugere Göre ) ------ 0-0'
Yuvarlak Hücre 400.000 0-0'< 5 milyon / ml
Lökosit 1.300.000 0-0'< 1 milyon / ml
Fruktoz ------ 0-0'150-600 mg / dl
Normal morfolojiye sahip sperm hiç yok doktor gerekli açıklamayı yapacaktırAnlayan varsa bana bunun anlamını açıklayabilir mi arkadaşlar
Çok iyi olur canım benim çok teşekkür ederimBenim eşimde de sayı azlığı vardı ama takvıye ilaçlar aldık çok şükür düzeldi sizde takviye alin istersen sana ilaçlar hakkında bilgi veririm
Bu nedemek oluyor yaniNormal morfolojiye sahip sperm hiç yok doktor gerekli açıklamayı yapacaktır
Yani sağlıklı sperm yok demek yanlış anlamayın doktor değilim tabiki ama bu şekilde olan spermlerin yumurtayı döllemesi çok zor döllenme olursa bile düşük veya kimyasal olabiliyomuş. Ve ileri hız 32 olmalıymış oda sıfır teste bakıldığında. Doktor en iyisini bilir muhtemelen aşılama veya tüp bebek derler yaşınıza göre sevgiler..Bu nedemek oluyor yani
Ersağ diye bir marka var işte ordan maca ve polen kullandık çok arttı sayı izim ileri hareketlılkte yavaştı onlarla baya iyi oldu çok şükürÇok iyi olur canım benim çok teşekkür ederim
Allaha şükür darısı isteyenlerin başına inşallahErsağ diye bir marka var işte ordan maca ve polen kullandık çok arttı sayı izim ileri hareketlılkte yavaştı onlarla baya iyi oldu çok şükür
Amin inşallahAllaha şükür darısı isteyenlerin başına inşallah
Canım varikosel mş varAnlayan varsa bana bunun anlamını açıklayabilir mi arkadaşlar
Ben sonucları telefonla aldım bana spermler zayıf dediler tüp bebek önerdiler gelecek ay gel dediler qdetin 2.günü açıklama olmadı işte o yüzden yardım istiyorum ben ne yapmam gerektiğini bilmiyorumCanım varikosel mş var
Ersağ nasıl ıyı bir marka mı bende adet olamıyorum da hayıt habı varrmısErsağ diye bir marka var işte ordan maca ve polen kullandık çok arttı sayı izim ileri hareketlılkte yavaştı onlarla baya iyi oldu çok şükür
Ne kadar sacma Baska doktora gidin varıkosel filmi ceksınlerBen sonucları telefonla aldım bana spermler zayıf dediler tüp bebek önerdiler gelecek ay gel dediler qdetin 2.günü açıklama olmadı işte o yüzden yardım istiyorum ben ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
Canm düsük yani harektsz olanlar cok bn. Esimde yapti baya yuksek cikti sonuclarMiktar 9.0 ml. 0-0'2ml veya üzeri
pH 8.5 0-0'7.0 - 8.0
Likefikasyon Süresi (37C) 12 0-0'< 20 Dakika
Vikosite Düşük 0-0'< 20 DK.
Görünüm Gri opak 0-0'Gri-Opak
1. Saatte Hareketli Sperm Yüzdesi % 15 0-0'% 50 veya daha
Hareketin Değerlendirilmesi (1.saat) . 0-0'( =>%25 a veya
(a)Hızlı İleri Harekeli ------ 0-0'
(b)Yavaş İleri Hareketli % 4 0-0'
(c)Yerinde Hareketli % 11 0-0'
(d)Hareketsiz % 85 0-0'
Sperm Yoğunluğu 2.700.000 0-0'20 milyon/ml ve
Normal Morfolojili Sperm Yüzdesi ------ 0-0'5-14
( Krugere Göre ) ------ 0-0'
Yuvarlak Hücre 400.000 0-0'< 5 milyon / ml
Lökosit 1.300.000 0-0'< 1 milyon / ml
Fruktoz ------ 0-0'150-600 mg / dl
merhaba bu test sonuçları sizce nasıl ? Anlıyorsanız söyler misiniz lütfen.Yani sağlıklı sperm yok demek yanlış anlamayın doktor değilim tabiki ama bu şekilde olan spermlerin yumurtayı döllemesi çok zor döllenme olursa bile düşük veya kimyasalolabiliyomuş. Ve ileri hız 32 olmalıymış oda sıfır teste bakıldığında. Doktor en iyisini bilir muhtemelen aşılama veya tüp bebek derler yaşınıza göre sevgiler..