O Ozgeeeis Üye Kayıtlı Üye 24 Temmuz 2019 32 15 26 2 Nisan 2021 Konu Sahibi Ozgeeeis #1 Kizlar esimin sperm testi sonuclari cikmis ama hic bisey anlamadik doktor ramdevusuda 3 hafta sonra. Anlayan yardimci olabilecek birisi varmi lütfen. Degerleri iyimi kötümü lütfen anlayanlar yardim etsin
Kizlar esimin sperm testi sonuclari cikmis ama hic bisey anlamadik doktor ramdevusuda 3 hafta sonra. Anlayan yardimci olabilecek birisi varmi lütfen. Degerleri iyimi kötümü lütfen anlayanlar yardim etsin
O Ozgeeeis Üye Kayıtlı Üye 24 Temmuz 2019 32 15 26 2 Nisan 2021 Konu Sahibi Ozgeeeis #2 Yardim ede bilecek biri varmi?
M mavi0000 Yeni Üye Kayıtlı Üye 26 Mart 2021 50 11 29 4 Nisan 2021 Konu Sahibi Ozgeeeis #3 Ozgeeeis .!.: Kizlar esimin sperm testi sonuclari cikmis ama hic bisey anlamadik doktor ramdevusuda 3 hafta sonra. Anlayan yardimci olabilecek birisi varmi lütfen. Degerleri iyimi kötümü lütfen anlayanlar yardim etsinEki Görüntüle 2815786 Genişletmek için tıkla... Sperm sayısı çok iyi olmasa da iyi ama morfoloji 0 yazıyor onu bir araştırın morfoloji önemli çünkü
Ozgeeeis .!.: Kizlar esimin sperm testi sonuclari cikmis ama hic bisey anlamadik doktor ramdevusuda 3 hafta sonra. Anlayan yardimci olabilecek birisi varmi lütfen. Degerleri iyimi kötümü lütfen anlayanlar yardim etsinEki Görüntüle 2815786 Genişletmek için tıkla... Sperm sayısı çok iyi olmasa da iyi ama morfoloji 0 yazıyor onu bir araştırın morfoloji önemli çünkü