- 7 Kasım 2022
- 160
- 40
- 28
-
- Konu Sahibi gamzeli-234
Morfoloji laboratuvar değerlerinde 3e ayrılmış ve %14 üzeri iyi olarak gözüküyor amaMorfoloji normalde 4 olması gerekiyor laboratuvar değeri aralığı 4 morfoloji biraz yüksek çıkmış toplam sayıda sorun yok yeterli 39 mio. Olması gerek yine değer aralığı olarak hız da da sorun yok sorun morfoloji galiba sizin baktırın mutlaka tekrar
Wallahi canım ben yurtdışında yaşıyorum burda ve Türkiye de toplam 3 kez yaptırdık biz morfoloji değer aralığı 4 olması gerekir dediler hep aynı bunu ilk defa duydum Belkide 14 kadar normaldir bilmiyorum ama üroloji bu konuda size baya yardımcı olurMorfoloji laboratuvar değerlerinde 3e ayrılmış ve %14 üzeri iyi olarak gözüküyor ama
Wallahi canım ben yurtdışında yaşıyorum burda ve Türkiye de toplam 3 kez yaptırdık biz morfoloji değer aralığı 4 olması gerekir dediler hep aynı bunu ilk defa duydum Belkide 14 kadar normaldir bilmiyorum ama üroloji bu konuda size baya yardımcı olur
Canım morfoloji yüzdesini şöyle düşün, 100 tane sperm içinden sizin 10 tanesi gövde baş boyun olarak normal formda çıkmış. Laboratuvar değerleri birbirinden farklı olabiliyor bence bir sorun yok Allahın izniyle.
Peki bu değerlerle doğal yolla olabilir miCanım morfoloji yüzdesini şöyle düşün, 100 tane sperm içinden sizin 10 tanesi gövde baş boyun olarak normal formda çıkmış. Laboratuvar değerleri birbirinden farklı olabiliyor bence bir sorun yok Allahın izniyle.
Hareketlilik de morfoloji de iyi gayet bence, ekstra bir sorun yoksa doktorunuz daha net cevaplar ama bence sorun yokPeki bu değerlerle doğal yolla olabilir mi
Doktorun randevu tarihini bekliyorum da önceden bilgi almak istedim biz 10 milyon sperm 0 hareket ve morfoloji ile başladık 1 senede çok şükür bu hale geldiHareketlilik de morfoloji de iyi gayet bence, ekstra bir sorun yoksa doktorunuz daha net cevaplar ama bence sorun yok
Oh maşallah çok iyi olmuş bravoDoktorun randevu tarihini bekliyorum da önceden bilgi almak istedim biz 10 milyon sperm 0 hareket ve morfoloji ile başladık 1 senede çok şükür bu hale geldi
Çok teşekkür ederim inşallah kendiliğimden hamile kalırım da o güzel duyguyu yaşayabilirim :)Oh maşallah çok iyi olmuş bravosayınız baya bi artmış
İnşallah canım benimÇok teşekkür ederim inşallah kendiliğimden hamile kalırım da o güzel duyguyu yaşayabilirim :)
Benimde eşimin sperm testiMorfoloji normalde 4 olması gerekiyor laboratuvar değeri aralığı 4 morfoloji biraz yüksek çıkmış toplam sayıda sorun yok yeterli 39 mio. Olması gerek yine değer aralığı olarak hız da da sorun yok sorun morfoloji galiba sizin baktırın mutlaka tekrar
Maşallah değeriniz güzel artmış nasıl artırdınız neler yaptınız acaba bilgi verir misinizDoktorun randevu tarihini bekliyorum da önceden bilgi almak istedim biz 10 milyon sperm 0 hareket ve morfoloji ile başladık 1 senede çok şükür bu hale geldi
Eşim sigarayı azalttı günde 2 tane içti ve keçiboynuzu kürü yaptık bizMaşallah değeriniz güzel artmış nasıl artırdınız neler yaptınız acaba bilgi verir misiniz
Onun dışında takviye kullanmadınız mıEşim sigarayı azalttı günde 2 tane içti ve keçiboynuzu kürü yaptık biz
Eşim sigarayı azalttı günde 2 tane içti ve keçiboynuzu kürü yaptık biz
İlk 3 ay kullandık ama onların faydasını olduğunu düşünmüyorum çünkü şuan hamileyim en son keçiboynuzu içiyordu eşimOnun dışında takviye kullanmadınız mı
Mrhb benim eşimde de ileri hareket %20 ve morfoloji %4 tekrar bir ay arayla test istemişti dr ama eşim izin alamadı işinden veremedi keçi boynuzu özü mü kullandı eşiniz aktarlardan bulabilirim sanırımİlk 3 ay kullandık ama onların faydasını olduğunu düşünmüyorum çünkü şuan hamileyim en son keçiboynuzu içiyordu eşim
Mrhb benim eşimde de ileri hareket %20 ve morfoloji %4 tekrar bir ay arayla test istemişti dr ama eşim izin alamadı işinden veremedi keçi boynuzu özü mü kullandı eşiniz aktarlardan bulabilirim sanırım