- 31 Mayıs 2022
- 365
- 215
- Konu Sahibi bendiyebiri1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba sperm sayısı, morfolojisi falan hepsi iyi görünüyor. Sadece hız biraz düşük bu belki biraz geciktirebilir gebe kalmanızı. Eğer normal yolla olmazsa da aşılama yaptırabilirsiniz onda şansınız daha yüksek olur.
Sayı iyi ama sanki hareketlisi ve ileri hızı biraz düşük gibi. Büyük ihtimalle doktor da o yüzden aşılama önermiştir, spermin rahime yumurtaya ulaşması daha kolay olduğu için. Hiç takviye denediniz mi Proxeed plus, imprly gibi. Bunları kullanıp değerleri biraz yükselenler var.Canım bizimkini de yorumlayabilir misin?
1 ml'de 36 milyon (toplam 4 ml)
,ileri hız %3
yavaş veya ileri doğrusal olmayan %20
Yerinde hareketli %16
Hareketsiz %62
Benim FSH 11.8
2 kez aşılama oldum tutmadı. Doktorum aşılamayı öneriyor. Doğal yollla da olur diyor ama sanki değerlerimiz düşük. Sen ne dersin?
Evet canım proxeed kullandık. Bu ay mola verdik. Tekrar başlayacağız bakalım. Teşekkür ederim yorumun içinSayı iyi ama sanki hareketlisi ve ileri hızı biraz düşük gibi. Büyük ihtimalle doktor da o yüzden aşılama önermiştir, spermin rahime yumurtaya ulaşması daha kolay olduğu için. Hiç takviye denediniz mi Proxeed plus, imprly gibi. Bunları kullanıp değerleri biraz yükselenler var.
Hayırlısı olsun inşallah. Şöyle düşünelim sperm varsa ve sen yumurtlayabiliyorsan umut hep vardır. En son çare tüp bebek denersin lazım olan şey sadece sağlıklı bir yumurta, sağlıklı bir sperm (sizde milyonlarca var) ve biraz sabır.Evet canım proxeed kullandık. Bu ay mola verdik. Tekrar başlayacağız bakalım. Teşekkür ederim yorumun için
Yorumlanabilir misinizMerhaba sperm sayısı, morfolojisi falan hepsi iyi görünüyor. Sadece hız biraz düşük bu belki biraz geciktirebilir gebe kalmanızı. Eğer normal yolla olmazsa da aşılama yaptırabilirsiniz onda şansınız daha yüksek olur.
Canım öncelikle bol lökosit görülmesi Enfeksiyon belirtisidir. Sizim de hareketli sperminiz biraz düşük gelmiş. Sperm sayısı yeterli ama çok yüksek de değil. ( mlde 15 milyon olması gerekiyor sizin 19 milyon). Eğer varikosel, çocuklukta geçirilmiş yüksek ateşli hastalık, yüksekten düşme, genetik...gibi problemler yoksa Enfeksiyon problemi geçince değerlerinizde düzelme olacaktır bence.Yorumlanabilir misiniz
İnşallah üroloji ye mi gostermemiz gerek düşüklere sebeb midirCanım öncelikle bol lökosit görülmesi Enfeksiyon belirtisidir. Sizim de hareketli sperminiz biraz düşük gelmiş. Sperm sayısı yeterli ama çok yüksek de değil. ( mlde 15 milyon olması gerekiyor sizin 19 milyon). Eğer varikosel, çocuklukta geçirilmiş yüksek ateşli hastalık, yüksekten düşme, genetik...gibi problemler yoksa Enfeksiyon problemi geçince değerlerinizde düzelme olacaktır bence.
Evet ürolojiye gösterin sonucu. Hareketsizlik düşüklere sebep olmaz sadece gebe kalmayı biraz zorlaştırır. Çünkü spermin yumurtaya ulaşabilmesi lazım döllenme olması için.İnşallah üroloji ye mi gostermemiz gerek düşüklere sebeb midir
Ben gebe kalabiliyorum ama düşükle sonuçlanıyorEvet ürolojiye gösterin sonucu. Hareketsizlik düşüklere sebep olmaz sadece gebe kalmayı biraz zorlaştırır. Çünkü spermin yumurtaya ulaşabilmesi lazım döllenme olması için.
O konuda malesef çok bilgim yok.Ben gebe kalabiliyorum ama düşükle sonuçlanıyor