- 11 Mayıs 2020
- 27
- 4
- 1
- 30
- Konu Sahibi Hayalperestzey
İstanbulda hangi devlet hastanelerinde sperm testi yapılıyor. Ben bağcılar ve zeynep kamil biliyorum başka var mı avrupa yakasında bilen var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BAKIRKÖY DR.SADİ KONUK VE ÇAPA TIP FAKÜLTESİNDE DE VERİLİYORİstanbulda hangi devlet hastanelerinde sperm testi yapılıyor. Ben bağcılar ve zeynep kamil biliyorum başka var mı avrupa yakasında bilen var mı
Aa bakırköyde verildiğini bilmiyorumdum teşekkür ederimmBAKIRKÖY DR.SADİ KONUK VE ÇAPA TIP FAKÜLTESİNDE DE VERİLİYOR
Rica ederim.evet sperm testi yapıyolar biraz geç tarihe veriyorlar ama bilginiz olsunAa bakırköyde verildiğini bilmiyorumdum teşekkür ederimm
Kaç gün sonraya sıra veriyorlar sperm vermek içinAvrupayı bilmemde biz fatih sultan mehmet eğitim araştırma hastanesinde vermiştik (kozyatağı)
Kaç gün sonraya sıra veriyorlar sperm vermek için
Peki canım teşekkür ederim çarşambaya randevu aldık bakalımBiz başta başka hastanelere gitmiştik hiçbiri yapımıyoruz fsm'ye gidin orası yapıyor dediler ürolojiden randevu aldık yoğunluğa göre değişiyo ama bize yaklaşık 2 hafta sonrasına randevu verdiler tarihi kağıda yazdılar perhiz gününü falanda o şekilde gittik
Peki canım teşekkür ederim çarşambaya randevu aldık bakalım
Çok yakın bize hiç duymadım kesin beriliyor yani o zman oraya gidelimKüçükçekmece kanuni sultan süleyman araştırma hastanesinde de test veriliyor
Canm meraba Sonucunuz nasıl çıktı acaba bizde oraya gidicez bir de sonuç kaç günde çıkıyoEvet ürolojiden randevu alin bende eşime randevu aldim haftaya persembe gidecegiz insallah
Merhaba, sonucumuzu ertesi gün aldık hemen beklediğimden iyi sonuç cıktı doktorda test verdiğimiz yerde çok ilgiliydiler.Canm meraba Sonucunuz nasıl çıktı acaba bizde oraya gidicez bir de sonuç kaç günde çıkıyo