sperm testi hakkında bilgisi olan bayanlar yardımınızı bekliyorum

ozgurtoprak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2011
207
0
46
Ankara
Arkadaşlar merhaba, eşim için sperm testi yaptırmak istiyoruz. kocaelide bildiğiniz iyi bir üroloji doktoru varmı acaba? hangi hastanelde var? ücreti ne kadar? sanırım doktora gitmeden 3 gün öncesinden de ilişkiyemi girmek gerekiyormuş? bu konuylada iligili bilgisi olan varmı? yardımlarınız bekliyorum kızlarr

Son düzenleme:
canım öncelikle üç gün ilişkiye girilmeyecek.dördüncü gün gidip tahlil verecek eşin.devlet hastanesinde ücretsiz yapıyorlar ama eşim ilk önce devlet hastanesinde yaptırdı.varikosele rağmen tahlilleri cok iyi çıkmıştı.sonra başka bir doktor bulduk tanıdık güvenilir.sonuçları ona gösterdik.varikosel olmasına rağmen sonuçların böyle çıkması normal değil dedi.değerler arasında çelişki varmış.tekrar tahlil yapıldı farklı sonuç çıktı.gittiğimiz doktor güvenilir yerlerde yaptırmak gerektiğini bazen saymadan sonucu kendi kafalarına gör yazdıklarını söyledi.o yüzden güvenilir birini bulun muhakkak.

benim eşimde yaptırdı 3 gün ilşkiye girmememesi gerek.biz özel hastahanede yaptırdık .bu arada sıvılaşma süresi çok önemli o detayıda gözden kaçırmayın saygılar

benim eşimde yaptırdı 3 gün ilşkiye girmememesi gerek.biz özel hastahanede yaptırdık .bu arada sıvılaşma süresi çok önemli o detayıda gözden kaçırmayın saygılar

Sıvılaşmayla ilgili bilgim yoktu. şimdi sen yazında araştırdım. artık gelecek ay bu konuya daha da dikkat edeyim. çünkü uzun süre yatakta kalsamda yinede ayağa kalktıktan sonra aktığını hissediyorum. benim merak ettiğim ilişkiden sonra 2-3 saat boyunca hiç kalmadan yatsak, iyice sıvılaşıp akmamasımı gerekli yoksa az da olsa muhahhakkak akarmı ( ???

merhaba hepinize cevap vermek isterim. 2 ile 5 gün arasındaki cinsel perhiz süresi sper testi için yeterlidir. benim önerim tüp bebek merkezlerinde bu testin yapılmasından yanadır. çünkü ben bu işle özellikle ilgilenen yerlerden gelen raprlara itimat ederim. işilki sonrasında meni akacaktır bu normal çünkü sperm dışında bir çok sıvı içeren meni rahim içine zaten girmez. saatlerce yatmanızın bir anlamı yok. bol şans.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…