değerler iyi gözüküyor bıkaç vitamin ve beslenmeye dikkat edilirse gebelik oluşur :)Merhaba arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum forumu. gebelik istiyoruz 6-7 aydır, o yüzden rutin kontrolerimizi yaptık. İlk defa eşim sperm test verdi ama sonuçları anlayamadık kontrolümüzde 1 hafta sonra aranızdan anlayacak olan yazabilir mi lütfen??
değerlerimiz çok yakın arkadaşım eşinizde varikosel var mı acabaMerhaba arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum forumu. gebelik istiyoruz 6-7 aydır, o yüzden rutin kontrolerimizi yaptık. İlk defa eşim sperm test verdi ama sonuçları anlayamadık kontrolümüzde 1 hafta sonra aranızdan anlayacak olan yazabilir mi lütfen??
Doktor normal dedi ürolojiye yönlendirmedi bizde birşey olmadığını düşündük sizinki yönlendirdi mideğerlerimiz çok yakın arkadaşım eşinizde varikosel var mı acaba
Canım biz direk eşimde ağrı olunca ürolojisinde başvurduk varikosel çıktı bizimde diğer değerler normal çok şükür morfoloji %2 sadece bize de ameliyat önermedi doktor siz ek bir vitamin falan kullanıyor musunuzDoktor normal dedi ürolojiye yönlendirmedi bizde birşey olmadığını düşündük sizinki yönlendirdi mi
Sizde bir sıkıntı var mı pekiDoktor normal dedi ürolojiye yönlendirmedi bizde birşey olmadığını düşündük sizinki yönlendirdi mi
Bnde herhangi bir skntı çıkmadı bende herşeyime baktırdım hsg bile çektirdim. Vitamin de önermedi ama bu ay da gebelk oluşmazsa vitaminden yararlanacağım. Siz ?Sizde bir sıkıntı var mı peki
Ben folik asit içirdim eşime. Bir de ballı karışım almıştık onu tükettik beraber. Hem enerji ve istek artıyor hem de bizde tuttuÇok teşekkür ederim. Bizim gibi bu durumda olup ne yapıldı, yazılırsa çok sevinirim.
Benim içtğim folik asittenmi içirdiniz ? Ve ballı karışımı nerden aldınızBen folik asit içirdim eşime. Bir de ballı karışım almıştık onu tükettik beraber. Hem enerji ve istek artıyor hem de bizde tuttuRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bir de bebek deme eşine asla böyle görev gibi yapmayın kasmayın zevk alın emin olun asıl kolaylaştıran bu oluyor sebebsiz infertilitede. Biz boşvermişken oldu. Bu ay hiç bebek sözü geçmesin mesela aranızda. Eğer ikinizde de sorun yoksa sebeb strestir.
Evet biz önceki ay aşılama yapmıştık tutmadı kullandığımız ilaçlar kist yapınca sonraki ay tüp bebek yaparız diye düşünüyorduk. Doktorum bana multivitamin verince bi yerde okumuştum eşime erkekler de içiyor hadi gelecek aya yatırım diye diye içirdim folik asitiBenim içtğim folik asittenmi içirdiniz ? Ve ballı karışımı nerden aldınız
Aşılama neden olmadı ki sizle alakalı bir şey mi vardı ki ? Sebepsizlerde aşılama oranı %80 lerde tutuyordu. Yanlıs anlamayın lütfen sadece merakıma soruyorum bende bu konuda stres içindeym deEvet biz önceki ay aşılama yapmıştık tutmadı kullandığımız ilaçlar kist yapınca sonraki ay tüp bebek yaparız diye düşünüyorduk. Doktorum bana multivitamin verince bi yerde okumuştum eşime erkekler de içiyor hadi gelecek aya yatırım diye diye içirdim folik asitiBeeo nun ballı karışımını almıştım trendyoldan evde az bişi hurma poleni vardı onla karıştırıp bi kaşığı paylaştık eşimle(tahta kaşık mutlaka). Ama en çok etkileyen sonraki ay tüp bebeğe odaklandık biz o ay zaten olmaz dedik bebek yapmak için birlikte olmadık tamamen öylesine ki ballı karışım cidden enerji veriyor ilişki aralarını da çok uzatmamaya dikkat edin ki sperm kalitesi düşmesin.
Ben bi keçiboynuzu özü içiriyorum soğuk sıkım o kadar ama bu ay evicap ve ballı propolisli karışıma başlamayı düşünüyorum bende sadece ultrason baktırdım normal dedi doktor bir tık prolaktin yüksek çıktı sadece oda hastane laboratuvarıyla alakalı herkesin yüksek çıkıyor dedi bilmiyorum artıkBnde herhangi bir skntı çıkmadı bende herşeyime baktırdım hsg bile çektirdim. Vitamin de önermedi ama bu ay da gebelk oluşmazsa vitaminden yararlanacağım. Siz ?
Her bir aşılamada gebelik şansı en fazla %20'dir o da tutmadı maalesef tüp bebekle tutma şansı bile %50-60 yani öyle çok yüksek oranlar değil ne yazık ki. Size %80 diyen biri olursa bilin ki para peşindedir. Ben çok iyi bi yerde Bahçeci de yaptırdım ve doktorum çok iyiydi çok memnun kaldım kendisinden hiç bi sorunumuz da yoktu. Aşılamanın artısı ilaçla birden fazla yumurta büyütebilirsin ve gelişimi yakından takip ediyorsun çatlayacağı zaman spermleri gönderiyorsun. Ha bir de mesela iğneleri etkisi sonraki ayda biraz sürdüğü için yumurtaların daha çabuk büyüyor o artısı olabilir bizde aşılamadan hemen sonra oldu mesela belki onun da etkisi olmuştur.Aşılama neden olmadı ki sizle alakalı bir şey mi vardı ki ? Sebepsizlerde aşılama oranı %80 lerde tutuyordu. Yanlıs anlamayın lütfen sadece merakıma soruyorum bende bu konuda stres içindeym de
Prolaktin yüksekliği de gebeliğe engel demişti doktorum. Sınıra çok yakın değilse ilaç verilmesi lazımBen bi keçiboynuzu özü içiriyorum soğuk sıkım o kadar ama bu ay evicap ve ballı propolisli karışıma başlamayı düşünüyorum bende sadece ultrason baktırdım normal dedi doktor bir tık prolaktin yüksek çıktı sadece oda hastane laboratuvarıyla alakalı herkesin yüksek çıkıyor dedi bilmiyorum artık
Prolaktin yüksekliği de gebeliğe engel demişti doktorum. Sınıra çok yakın değilse ilaç verilmesi lazım
Üst sınır 23 gösteriyor benim 44..ama dediğim gibi doktorum bizim laboratuvarda 10 kişiden 8 inin yüksek çıkıyor demişti ama baktırıcam başka bir yerde cünkü vermedi ilaç falan aklıma takıldı benimdeProlaktin yüksekliği de gebeliğe engel demişti doktorum. Sınıra çok yakın değilse ilaç verilmesi lazım