Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence de hiç gerek yok ama siz bilirsiniz tabiiDaha önce hiç 3 gelmemişti. Yeni yeni çocuk düşünüyoruz . Kadın doğum uzmanına gittik özel hastenede o da başarılı doktor sonuçlara baktı , gayet güzel problem teşkil etmez 1 yıl deneyin dedi. Ama benim içime dert oldu 3 değeri. Başka hastane ya da laboratuvarda yeniden yapmayı düşünüyoruz
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Normal yoldan gebelikte problem yaşamazsınız diyorsunuz yaniBence de hiç gerek yok ama siz bilirsiniz tabii
Merhaba bizde 4 defa yaptırdık ama aşırı bulanık resimler iyi okuyamadım ileri hareket en az 50 olması gerekiyor sperm sayısı da 39 mil. Felan olması gerekiyor Ph. Değeri 7-8 şekil bozukluğu morfoloji en fazla 4-5 gibi sayılar iyi takviye ve sağlıklı beslenme kilo vermeyle bu değerler normale dönüyor aslında fındık fıstık ceviz pekmez muz bunlar iyi geliyor özellikle pekmez toparladı takviyeYok mu yorum yapacaklar?
Sperm sayısı ml’de 74 milyon, toplamda 390 milyon. Hareketlilik %72 ( %70 ileri hareket , %2 yerinde hareket ). Morfoloji %3 . 9 ay önceki sonuçlarda ise sperm sayısı ml’de 60 milyon, toplamda 330 milyon , hareketlilik %58 ( %53 ileri , %5 yerinde hareketli) Morfoloji ise %5 diMerhaba bizde 4 defa yaptırdık ama aşırı bulanık resimler iyi okuyamadım ileri hareket en az 50 olması gerekiyor sperm sayısı da 39 mil. Felan olması gerekiyor Ph. Değeri 7-8 şekil bozukluğu morfoloji en fazla 4-5 gibi sayılar iyi takviye ve sağlıklı beslenme kilo vermeyle bu değerler normale dönüyor aslında fındık fıstık ceviz pekmez muz bunlar iyi geliyor özellikle pekmez toparladı takviye
Bence gelişme var yükselmiş ama şu yüzde 2 olayını sorun doktora bi bazen bizim değerlerde de yazıyor böyle düşük değerler aklıma takıldı şimdi bence hareketlilik 70 civarıysa merak etmeyin iyidir yine de pekmez fındık felan muz yesin mesela akşamları otururken ben muz doğruyorum tabağa üstüne fındık kırıyorum çikolatalı veriyorum eşime sabahları da pekmezle arkasından giderdim takviye zaten içiyordu akşam yemeklerinde de protein ağırlıklı felan bişeyler yapıyordumSperm sayısı ml’de 74 milyon, toplamda 390 milyon. Hareketlilik %72 ( %70 ileri hareket , %2 yerinde hareket ). Morfoloji %3 . 9 ay önceki sonuçlarda ise sperm sayısı ml’de 60 milyon, toplamda 330 milyon , hareketlilik %58 ( %53 ileri , %5 yerinde hareketli) Morfoloji ise %5 di
Bende o farklar bilmiyorum ama başka laboratuvarda yapsak daha farklı çıkabilir gibime geliyor . Bir de muhtemelen milyonlarca sperm arasından 50 100 ya da 200 adet seçiyorlar onlar üzerinden morfoloji bakıyorlar. Belki başka 200 adet sperm topluluğunda daha farklı morfoloji çıkacak. Ne kadar doğru bilmiyorum ama ben öyle düşünüyorumBence gelişme var yükselmiş ama şu yüzde 2 olayını sorun doktora bi bazen bizim değerlerde de yazıyor böyle düşük değerler aklıma takıldı şimdi bence hareketlilik 70 civarıysa merak etmeyin iyidir yine de pekmez fındık felan muz yesin mesela akşamları otururken ben muz doğruyorum tabağa üstüne fındık kırıyorum çikolatalı veriyorum eşime sabahları da pekmezle arkasından giderdim takviye zaten içiyordu akşam yemeklerinde de protein ağırlıklı felan bişeyler yapıyordum
Var mı yorumu olanMerhaba arkadaşlar. Tekrar test yaptırdık gelen sonuçlar fotoğraftakiler gibi. Yorumunuz nedir. Normal yolla gebelik zor mudur Eki Görüntüle 3466138 Eki Görüntüle 3466139
Bu fotoda en altta eşinizin bilgileri yazıyor onu karalayamamışsınız kaldırın benceMerhaba arkadaşlar. Tekrar test yaptırdık gelen sonuçlar fotoğraftakiler gibi. Yorumunuz nedir. Normal yolla gebelik zor mudur Eki Görüntüle 3466138 Eki Görüntüle 3466139
Nasıl kaldırılıyor bilginiz var mıBu fotoda en altta eşinizin bilgileri yazıyor onu karalayamamışsınız kaldırın bence