- 11 Şubat 2020
- 2.253
- 4.181
- 83
- Konu Sahibi izmirlibjkkartal
-
Canım sayısı iyi hareketlilikte %35 çok kötü değil. Anomali varmış oda çok yüksek değil. Dr un daha doğru şekilde anlatır sana zaten. İlişkiden sonra yüz üstü yatmayı dene ve hemen kalkma. Keçiboynuzu pekmezi içir eşine. Allah hakkınızda en hayırlı olanı nasip etsin inşallahBılgısı olanlardan cevapları beklyorum3 yıllık evlılık 0 gebelık
Cok tesekkr ederm esım 17 yasnda varıkosel op. Olmuş yanı ortalama kotu olmayan bır sonuc dıyorsunuz oyle mıCanım sayısı iyi hareketlilikte %35 çok kötü değil. Anomali varmış oda çok yüksek değil. Dr un daha doğru şekilde anlatır sana zaten. İlişkiden sonra yüz üstü yatmayı dene ve hemen kalkma. Keçiboynuzu pekmezi içir eşine. Allah hakkınızda en hayırlı olanı nasip etsin inşallah
Yani kötü değil 144 milyon yazıyor sayı olarak. Benim bildiğim anladığım kadarıyla sıkıntı ypk gibi.Cok tesekkr ederm esım 17 yasnda varıkosel op. Olmuş yanı ortalama kotu olmayan bır sonuc dıyorsunuz oyle mı
Sen baktırmadın mı hiç? Hsg çektirmedin mi?desenıze benle ilgili bsey var gbıı duruyor
Hayır çekiştirmedim dr gıttgmde bazı tetkıkler yaptı ve rahıme bsey sokup bktı usg gbı bişeydi baskada hcbsey yapılmadıSen baktırmadın mı hiç? Hsg çektirmedin mi?
De esmn varıkoselını duyuncanedense spermıogrm ıstedı benden bsey istemediSen baktırmadın mı hiç? Hsg çektirmedin mi?
Rahim filmi çektirmeni öneririm. Tahlillerine bir şey dedi mi dr?Hayır çekiştirmedim dr gıttgmde bazı tetkıkler yaptı ve rahıme bsey sokup bktı usg gbı bişeydi baskada hcbsey yapılmadı
Evet ilişkiden sonra biraz beklemen lazımSpermin sıvılaşma süresi uzun
Hıcbsey demedı dr valla herşeyi normal gördü regl geckme vs sordu bende bır gun bilegecikmezRahim filmi çektirmeni öneririm. Tahlillerine bir şey dedi mi dr?
İlişkiden sonra hemen kalkmamam gerekiyor yanıEvet ilişkiden sonra biraz beklemen lazım
Anladım istersen çektir ama dediklerimide uygula. Allah gönlüne göre versin inşallahHıcbsey demedı dr valla herşeyi normal gördü regl geckme vs sordu bende bır gun bilegecikmez
Sende yoksa Eşinde var görünüyorHıcbsey demedı dr valla herşeyi normal gördü regl geckme vs sordu bende bır gun bilegecikmez
Evet sıvılaşma süresi büyüktür 60 yazıyor yani 1 saatte zor sıvılaşıuor ve spermler harekete başlıyorİlişkiden sonra hemen kalkmamam gerekiyor yanı
Hmm smdi anladm ben maksımum 15 dk flan uzanıyordum demekki yanlışmış daha uzun uzanmam gerekEvet sıvılaşma süresi büyüktür 60 yazıyor yani 1 saatte zor sıvılaşıuor ve spermler harekete başlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?