morfoloji elbette önemli 100 spermin yalnızca bir tanesi doğru yapıda demek oluyor böyle olursa toplam sayıya bakıldığında sağlıklı sperm sayısı da düşmüş olur ki bir de ileri hareketli mi bu sperm? ileri hareketli sayısı ile yavaş hareketli sayısının toplami yüzde 40 olmalıymış en az ve ileri hareketli tek başına yüzde yirmi beşin altında olmamalıymış. yine de düzenli ve sağlıklı hayat ve e vitamini, keçiboynuzu takviyesi ile çok güzel sonuçlar alıyor insanlar.Eki Görüntüle 2026438
hem sayı hem morfolojide sorun var .Doktor önemsememiş ama bence de ikisi de önemli(
morfoloji elbette önemli 100 spermin yalnızca bir tanesi doğru yapıda demek oluyor böyle olursa toplam sayıya bakıldığında sağlıklı sperm sayısı da düşmüş olur ki bir de ileri hareketli mi bu sperm? ileri hareketli sayısı ile yavaş hareketli sayısının toplami yüzde 40 olmalıymış en az ve ileri hareketli tek başına yüzde yirmi beşin altında olmamalıymış. yine de düzenli ve sağlıklı hayat ve e vitamini, keçiboynuzu takviyesi ile çok güzel sonuçlar alıyor insanlar.
neden üzülesiniz ki e vitamini, keçiboynuzu kürü, akşamları yarım bardak havuç suyu ile eşinizin değerleri çok iyi olur Allah'ın izni ile, çözümü olana üzülmeyelim :)Teşekkür ederim , çok zor bir şey hele ki 35 yaş üstü olunca çok daha üzücü ve stresli.
Canim bizde de ayni sorun var keciboynuzu pekmezi icir esine salatalarina keten tohumunyahi koy coban cokerten cayi yap ve ceviz badem findik yedir saracoglundan derledim bu bilgileri ben uyguluyorum bir de proxeed varTeşekkür ederim , çok zor bir şey hele ki 35 yaş üstü olunca çok daha üzücü ve stresli.
klomeni kim içiyor ve doktora sormadınız mı orasını hiç anlamadım canım?keçi boynuzu pekmezi kahvaltılarda 1 yemek kaşığı kadar her gün içiyor bir aya yakındır , klomen içiyor ona da ben tavsiye üzerine başladım kendi başıma20 gündür kullanıyor.Ovulasyon testleri vs . her yöntemi deniyorum .Yumurtlama takibi için doktora gidemedim bir türlü önümüzdeki ay işlerimi halledince ona da gideceğim. Umarım olur.
Canim dr demeden neden klomene basladin illa takviye kullanacaksan proxeed al icinde B vitaminleri cinko vs sperm icin ne lazımsa varkeçi boynuzu pekmezi kahvaltılarda 1 yemek kaşığı kadar her gün içiyor bir aya yakındır , klomen içiyor ona da ben tavsiye üzerine başladım kendi başıma20 gündür kullanıyor.Ovulasyon testleri vs . her yöntemi deniyorum .Yumurtlama takibi için doktora gidemedim bir türlü önümüzdeki ay işlerimi halledince ona da gideceğim. Umarım olur.
Balım duydun mu bilmiyorum ama kaan aydos diye bi doktor var. Biz eylülde gideceğiz. Ona sonuçlarımızı gönderdik ve o da randvuya gelmeden dna hasar testi ve hormon testi yaptırmamızı istedi. Yaptırıp gönderdik ve orta derecede hasar çıktı %29du. Doktor bize klomen ve promen k die bi kompleks vitamin verdi. Klomeni günaşırı kullanın dedi.Morfolojimiz %2 bu arada. Sayımız 60 ila 30 milyon arası gidip geliyo hızımızda toplqmda %65 di sanırım son testimizde. Sende sonucunuzu mail at istersen doktor yardımcı oluyor sağolsun..Bir ara doktora gitmiştim yumurtlama takibine başlamak için doktor klomen iç hatta eşin de kullanabilir demişti .Kullandım ama yumurtlama takibine başlayamamıştım.Şimdi eşim içiyor klomen .25 gün kullanıcak 5 gün ara verecek.Sperm sayısını arttırdığını söylüyorlar .
Balım duydun mu bilmiyorum ama kaan aydos diye bi doktor var. Biz eylülde gideceğiz. Ona sonuçlarımızı gönderdik ve o da randvuya gelmeden dna hasar testi ve hormon testi yaptırmamızı istedi. Yaptırıp gönderdik ve orta derecede hasar çıktı %29du. Doktor bize klomen ve promen k die bi kompleks vitamin verdi. Klomeni günaşırı kullanın dedi.Morfolojimiz %2 bu arada. Sayımız 60 ila 30 milyon arası gidip geliyo hızımızda toplqmda %65 di sanırım son testimizde. Sende sonucunuzu mail at istersen doktor yardımcı oluyor sağolsun
Tavsiyeleriniz icin tesekkurler , dna hasar testi ve hormon testi yaptirmadi esim henuz
Merhabalar canım. Sayınız maşallah çok iyi. Hızınız da iyi baya. Genelde yoplam hız %55 gibi isteniyor ama morfolojiniz düşük. Aynen bizim de %2.. Onun da minimun %4 olması normal kabul ediliyor..Merhabalar eşimin sperm sonucunun resmini paylaşıyorum bilgili, deneyimli arkadaşlarım yorumlayabilir misiniz!Eki Görüntüle 2028032
Rica ederim balım. İnşallah cuma günü doktordan mutlu dönersiniz.. Rabbim hepimize tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..Cuma günü göstereceğim doktora, yorumunuz için çok teşekkür ederim
Rica ederim balım. İnşallah cuma günü doktordan mutlu dönersiniz.. Rabbim hepimize tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..
çok iyi arkadaşım hız sayı ama morfoloji pek iyi değil, çünkü sağlıklı yüz spermin 98'i yumurta dölleyebilecek yapıda değil bu da sayıyı aşağı çekiyor.. bir kaç doktora gösterin ve morfoloji kısmını da siz çizin ki görsünler. öğrendim ki bakmıyor doktorlar..bir tane lazım sonuçta ama bunlarda da önemli. Allah yardımcımız olsun.Merhabalar eşimin sperm sonucunun resmini paylaşıyorum bilgili, deneyimli arkadaşlarım yorumlayabilir misiniz!Eki Görüntüle 2028032
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?