Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ederim yorumunuz için bana da öyle geldiMorfoloji düşük.%4 un üzerinde olmasi lazim.Biraz da ileri hareketlilikle düşüklük var.Eşinizin ürolojiye görünmesinde fayda var.Varikosel olabilir
Moral oldu bu yorumunuz benimde aklıma takılan morfoloji ama hücre sayısı güzel gözüküyor proseed doktor yazmadan alabilirim sanırım değil mitek sorun ml düşük , diğer hepsi cok iyi mlde 45000 sprem cok iyi , hareketlilik %48 cok iyi. ml düşük sadece . 15 gün veya 1 ay sonra tekrar test yaptırıp ortalamasının alınması en dogru sonucu veriyor. ayrıca proseed beslenme destegi degerleri baya yükseltebiliyor bilginiz olsun
İlk etapta onları deniyim sonra da proxeed denerim inşallah varikosel yoktur siz ameliyat oldunuzmuEvet alabilirsiniz receteyle satılmıyor zaten vitamin olduğu için.Sadece biraz pahali.Bize doktor proxeed plus tavsiye etti ama varikosel olduğu için pek etki etmedi maalesef.Bir de e vitamini evicap var o da iyi geliyor.Keciboynuzu kaynatip suyunu icirin.Tek teste bağlı kalmayin bazen testler de yaniltici olabiliyor.
Evet bir ayi geçti eşim ameliyat olali.Ameliyattan once yaklasik bir ay bu saydiklarimin hepsini kullandi eşim ama dedigim gibi çok etki etmedi biraz yukselme oldu.Varikoselin tek çaresi ameliyat maalesef .Ameliyattan sonra da doktorumuz bu tip seyler yazmadı bazen ters etki yapabiliyormus ondan dolayi su an tek kullandigimiz keciboynuzu kürü.Insallah sizin varikosel yoktur hemen artar degerlerinizİlk etapta onları deniyim sonra da proxeed denerim inşallah varikosel yoktur siz ameliyat oldunuzmu
İnsallah sizinde artar değerler bizde 2 yıl oldu bekleyeli gerçekten zor şu güzel günde tüm isteyenlerin gönlüne göre versin Rabbim insllahEvet bir ayi geçti eşim ameliyat olali.Ameliyattan once yaklasik bir ay bu saydiklarimin hepsini kullandi eşim ama dedigim gibi çok etki etmedi biraz yukselme oldu.Varikoselin tek çaresi ameliyat maalesef .Ameliyattan sonra da doktorumuz bu tip seyler yazmadı bazen ters etki yapabiliyormus ondan dolayi su an tek kullandigimiz keciboynuzu kürü.Insallah sizin varikosel yoktur hemen artar degerleriniz
Amin insallah.Bizim de 13 ay oldu keşke en başından testleri yaptirsaymisiz.Sorunu ilk baştan bilir ona gore yol cizerdik.Bu kadar beklemis olmazdik. Bu mübarek günde Allah tüm bekleyenlerin yardımcısı olsun inşallahİnsallah sizinde artar değerler bizde 2 yıl oldu bekleyeli gerçekten zor şu güzel günde tüm isteyenlerin gönlüne göre versin Rabbim insllah
Moral oldu bu yorumunuz benimde aklıma takılan morfoloji ama hücre sayısı güzel gözüküyor proseed doktor yazmadan alabilirim sanırım değil mi
Evet olabilir belki stres yapmıştır bizim prolaktin gibi erkeklerde de morfoloji etkilenebiliyormus bakalım doktor ne diyecek merakla bekliyorumBizimde ilk testte morfoloji çıkmıştı ama 2 ay sonra tekrar yaptırdık normal çıktı tekrar test yaptırın ilk yapılırken erkekler stres oluyor oyuzden test yanıltıcı olabiliyor daha rahat ve stressiz yapılmalı
proseed kesinlikle etkili eşimin ileri hareketlisi %10 du 1 bucuk ay proseed kullandı en son ki teste %46 oldu . benim doktorum morfolojiye hiç takmıyor önemli diil diyor en önemli sey sayı bizim için dedi. morfoloji değişmeyen ve genetik olan bir durum dünyada nerdeyse her erkegin cok düşük oluyormuş ama nerdeyse hepsi cocuk sahibi oluyor
Bizim %1 diye aşilama dedi doktorum . Ama söyle bisey de var testte %1 çıkması oluşan tüm spermlerin morfolojisi aynı demek değilmiş yani morfoloji yüksek olanı da oluyor aralarında ama arkadaşında söylediği gibi sayı ve hareketlilik çok daha önemliBenim eşim 44 yaşında onun da % 1 çıktı . Doktor ona da sonuçlarınız normal demiş ama nereye baksam % 4 olmalı yazıyor . Çok üzülüyordum acaba dediğiniz gibi morfoloji değiştirilemeyecek bir şey olduğundan mı onu önemsemiyorlar diye.Bazı sitelerdeki soru cevap kısımlarında yüzde 2 diyenlere de bazı doktorlar düşük bir oran demişler.Onlar dahi aralarında bir ortak görüşe sahip değilken bizim endişelenmemiz doğal ama yıpratıcı .Sizin yorumunuz içime su serpti biraz neyse kiBu ay yumurtlama takibine başlayacağım.Onun dışında bir sorun yok ben de de. Onda da yoktur Umarım
Benim eşim 44 yaşında onun da % 1 çıktı . Doktor ona da sonuçlarınız normal demiş ama nereye baksam % 4 olmalı yazıyor . Çok üzülüyordum acaba dediğiniz gibi morfoloji değiştirilemeyecek bir şey olduğundan mı onu önemsemiyorlar diye.Bazı sitelerdeki soru cevap kısımlarında yüzde 2 diyenlere de bazı doktorlar düşük bir oran demişler.Onlar dahi aralarında bir ortak görüşe sahip değilken bizim endişelenmemiz doğal ama yıpratıcı .Sizin yorumunuz içime su serpti biraz neyse kiBu ay yumurtlama takibine başlayacağım.Onun dışında bir sorun yok ben de de. Onda da yoktur Umarım
Diğer değerleriniz nasıl ? morfolojiye milyonlarca sprem içinde 100-200 tanesine bakıp karar veriyorlar diye biliyorum. tam net sonuc ne kadar verebilir. ayrıca morfolojisi bozuk spremde yumurtayı döller ihtimal azalsada döller ve sağlıklı gebelik oluşur. önemli olan spremin taşıdıgı DNA nın bozuk olmaması. Bende morfoloji için endişelenmeyin , sayı çok önemliymiş. 1950 lerde filan ml de 300 bin sprem normal sayılıyormuş. Fakat bugun beslenme ,stres, hava kirliliğinden sayı ml de 20 bin üstüyse normal sayılıyor