Sperm sayısı ve kalitesi düşük ise hamile kalınabilir mi

Black Light

özgürlük, ama herkes için
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2019
13.897
51.412
26
Hanımlar 10 aylık evliyim, çocuk sahibi olmak istiyoruz. Eşim sperm testi yaptı ve sperm sayı ve kalitesi düşük çıktı. Sperm sayısı 24, 3 milyon du ancak sperm hareketsizliği %99 du, lütfen yardımcı olun napmam gerekiyor 😞

Hanımlar 10 aylık evliyim, çocuk sahibi olmak istiyoruz. Eşim sperm testi yaptı ve sperm sayı ve kalitesi düşük çıktı. Sperm sayısı 24, 3 milyon du ancak sperm hareketsizliği %99 du, lütfen yardımcı olun napmam gerekiyor 😞
Teşekkür ederim. Tomografi çektiler varikosel varmı yok mu diye pazartesi sonuçlar için gidecez İnşallah, %99 hareketsizlik için takviyeler kullanırsa düzelir mi normal yolla çocuk sahibi olabilir miyiz 😞

varikosel var gibi duruyor.. varsa ameliyattan sonra düzelir..
kuzum evet sonuçlar kötü :KK43:
morfoloji yazmıyor bu testte.. morfolojide önemli..
düzelir ama.. bizim sayımız 4 milyondu 1 yıldır uğraştık 15 milyon oldu
hızımızda arttı ama yinede yetmiyor

Peki ablam varikosel yoksa napacaz eşimde varikoselden şüpheleniyor

Peki ablam varikosel yoksa napacaz eşimde varikoselden şüpheleniyor
cnm varikosel ameliyatı basit... 15-30 dk arası sürüyor.. ertesi gün normal hayatına dönebiliyor..
öyle korkulacak bir ameliyat değil...
ama ameliyattan sonra en az 3-6 ay içerisinde düzelme başlar.. öyle ameliyat oldum 1*2 hafta snra düzelir değil.. çünkü spermler kendini 90 gğnde yeniler en az...
bu süreçte.. kızartma yedirme.. zeytinyağlı yemekler yap.. bol bol ceviz badem fındık yiyin..
sıcak duş almasın... ve keçiboynuzu kürünü araştır

cnm varikosel ameliyatı basit... 15-30 dk arası sürüyor.. ertesi gün normal hayatına dönebiliyor..
ama ameliyattan sonra en az 3-6 ay içerisinde düzelme başlar.. öyle ameliyat oldum 1*2 hafta snra düzelir değil.. çünkü spermler kendini 90 gğnde yeniler en az...
bu süreçte.. kızartma yedirme.. zeytinyağlı yemekler yap.. bol bol ceviz badem fındık yiyin..
Teşekkür ederim inşallah hepsini deneyecem

İnşallah ameliyattan sonra çocuk sahibi olabilirizdimi 😞

Merhaba varikosel var gibi duruyor diyorsunuz nasil anliyorsunuz bunu test sonucundan? (ben test sonucunu goremedim...)

onu ancak Allah bilir..
bizde varikosel yok ama değerler düşük... bizde aşılama yapacaz
olmazsa tüp bebek kısmet bu işler..
bizden daha kötü durumda olanlarda gebe kalabiliyor

canım benimkini de yorumlar mısın?
cc de 21 milyon morfoloji 5 ileri hareketli 35 yerinde hareketli 5 hareketsiz 60 bir yıl önce varikosel ameliyatı oldu ama sayı pek değişmedi

Merhaba varikosel var gibi duruyor diyorsunuz nasil anliyorsunuz bunu test sonucundan? (ben test sonucunu goremedim...)
en doğru sonucu elle muayne ve ultrason sonucu verir
ama sperm sayısıda bazen bize sonucu verebiliyor

canım benimkini de yorumlar mısın?
cc de 21 milyon morfoloji 5 ileri hareketli 35 yerinde hareketli 5 hareketsiz 60 bir yıl önce varikosel ameliyatı oldu ama sayı pek değişmedi
kötü değil cnm morfolojiniz sayınız iyi
ileri hareketlinizde iyi
hareketsizde düşünce herşey daha iyi olur
ameliyattan sonra mutlaka düzelme olmuştur ama

X