- 5 Temmuz 2020
- 62
- 20
- 3
- 30
- Konu Sahibi insanlarcokgarip
-
Nasıl yapılıyor?Keçiboynuzu kürü çok iyi geliyor
Nasıl yapılıyor?
Ona nasıl ulaşabilirim aktarlarda mı? Nasıl kullanılıyor?Çakşır suyu da işe yarar.
Ne kadar arttırdı sayıyı?İbrahim saraçoğlu keçi boynuzu kürü diye Google da yazarsanız orda detaylı yazıyor eşimde de vardı çünkü baya işe yaradı
Ne kadar arttırdı? Nohut yemeği gerçekten etkiliyor mu? Ek vitamin vs aldı mı?Ben eşime yaptıklarımı yazayim
1. Sabah akşam keciboynuzunu suya atıp kaynattık içti
2. Her akşam havuç suyu içti
3. Haftada 1 nohut yemeği
4. Bitter çikolata
5. Fındık fıstık kuuryemis
Ne kadar arttırdı? Nohut yemeği gerçekten etkiliyor mu? Ek vitamin vs aldı mı?
Peki ilk testte sperm sayısı düşük desteksiz cocugunun olması zor falan dedi mi hiç doktorlar?Ikinci test randevu salı günüydü
Ben cumartesi günü hamile olduğumu öğrendim
O kadar arttirdi:)
Ek.vitamin almadı
Valla bunları denedik hangisi en etkilisi bilmiyorum ama oldu işte:)
Peki ilk testte sperm sayısı düşük desteksiz cocugunun olması zor falan dedi mi hiç doktorlar?
Ameliyat varikosel falan mı dediler?Bi doktor ameliyat dedi
Diğeri olur dedi
13 ay bekledik
14. Ay geldi bebegimiz:)
Ameliyat varikosel falan mı dediler?
Ben internetten sipariş ettim. Aktarlarda da vardır mutlaka. Sabah bir fincan, akşam bir fincan kullandı eşim.Ona nasıl ulaşabilirim aktarlarda mı? Nasıl kullanılıyor?
Sonuca ulaştınız yani değil mi?Ben internetten sipariş ettim. Aktarlarda da vardır mutlaka. Sabah bir fincan, akşam bir fincan kullandı eşim.
Evet ama doktor ilaç da vermişti bize. Ayrıca çinko takviyesi ve aktardan macun alıp kullandı. Sadece çakşırla değil yani.Sonuca ulaştınız yani değil mi?
Anladım doğal yoldan oldu o zaman cocugunuz? Peki sperm sayısı vs mi düşüktü ne sorun vardı sizde?Evet ama doktor ilaç da vermişti bize. Ayrıca çinko takviyesi ve aktardan macun alıp kullandı. Sadece çakşırla değil yani.
Hayır henüz olmadı daha bu ay değerler düzeldi bakalım inşallah Bu ay olur. Doktor olmaması için hiçbir sebep olmadığını söylüyor. Bizde hız ve sayı problemi vardı.Anladım doğal yoldan oldu o zaman cocugunuz? Peki sperm sayısı vs mi düşüktü ne sorun vardı sizde?
Bizde de aynı durumHayır henüz olmadı daha bu ay değerler düzeldi bakalım inşallah Bu ay olur. Doktor olmaması için hiçbir sebep olmadığını söylüyor. Bizde hız ve sayı problemi vardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?