Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı konudan müzdaribim canım ben iki aşılama yaptırdık benimde esim 34 ben 28 yaşımdayım biz keçi boynuzu pekmezi falan denik e vitamini kullandık cakşır suyu falan denedik sayı falan artti morfoloji degişmedi yapısal bozukluk dediğin morfoloji heralde artik iyi bir üroloji doktoru araştırıyorumben 28 eşim 32 yaşında
çok teşekkürler vakamız birebir , varikosel olup olmadığını bilmiyoruz başka bir hastaneden randevu aldık medicalpark daki ürolojiden randevu aldık yarın bakacağız.Meehaba,
Bizimde durumumuz sizinle cok benzer. Sperm sayisi 5 milyon ve yapisal bozukluklar vardi. Esimde 3.derece varikosel varmis ameliyat oldu subat ayinda. Biz ameliyat sonrasi yukselmesini beklerden sperm sayisi geriledi maalesef. Bu arada benim yasim 26 esimin 31. Biz gittigimiz urolog haricinde bir doktora daha gorunecegiz yarin. Normalde ameliyat sonrasi olumlu sonuc aliniyor. Benim size tavsiyem mutlaka esiniz bir urologa muayene olsun tup bebek kararindan once. Cunku varikosel ileri dereceyse ameliyat olabilir ya da varikosel yoksa dahi kullanabilecegi bir cok ilac var. Biz suan ameliyattan sonra olumsuz bir tablo gormemize ragmen birkac doktor gorusu almadan tup bebek konusunda acele etmeyi dusunmuyoruz acikcasi. Eger yardimci olabilecegim baska sorulariniz varsa seve seve elimden geldigince cevaplamaya calisirim.
keçiboynuzu kürü, kabak çekirdeği , çakşır suyu bunları bende deniycem sizinkinde ne kadarlık bir artış oldu.Aynı konudan müzdaribim canım ben iki aşılama yaptırdık benimde esim 34 ben 28 yaşımdayım biz keçi boynuzu pekmezi falan denik e vitamini kullandık cakşır suyu falan denedik sayı falan artti morfoloji degişmedi yapısal bozukluk dediğin morfoloji heralde artik iyi bir üroloji doktoru araştırıyorum
Hormon testi, genetik test yaptırın eşiniz dna hasar testi versin bunlatın sonucu iyi çıkarsa ondan sonra tedaviye başlayın aynı sorunla 3 yıl uğraştık bizde devlet hastanesinde 2 olumsuz tüp bebek yaptırdık bilinçsizce sonra araştırdık kendimizden emin bir şekilde ilerledik iyi bir doktor bulduk şuanda 9 haftalık gebeyim biraz maddi açıdan fazla ama çok şükür sonu iyi oldu sağlıklada kucağımıza alırız inşAllahmerhabalar
eşimin sperm testi sonuçunda sperm sayısının 3 milyon olduğu ve yapısal bozukluklarda olduğu çıktı. Değerleri düşükmüş doktor direk tüp bebek söyledi. ne yapacağımı bilmiyorum maddi olarak da iyi değiliz çaresiz kaldım.
fikirlerinize yardımlarınıza ihtiyacım var. Başından böyle olaylar geçenler yorumda yardımcı olabilir mi ? neler yapmalıyız ? nasıl bir yol izlemeliyiz. ben 28 eşim 32 yaşında
Biz bayadır vermedik sperm testi en son aşılamadan once bunları yapınca morfoloji 4e çıkmıstı sayıda 7milyon gibiydi ama eşinizin hormon sorunu varsa keçi boynuzu aksine düşürüyo herşeyi bir doktora gidin ondan sonra deneyin bunları bizim ileri harekette sorun var o düzelmiyo esimin yeni test verdi bakalım o sonuçları nasıl çıkacak çok zor rabbim yardımcımız olsunkeçiboynuzu kürü, kabak çekirdeği , çakşır suyu bunları bende deniycem sizinkinde ne kadarlık bir artış oldu.
sağolun testlerin isimlerini biliyormusunuz özelde yaptırsak sorunca hangisi diyorlar içindede gruplara ayrılıyor sanırımBiz bayadır vermedik sperm testi en son aşılamadan once bunları yapınca morfoloji 4e çıkmıstı sayıda 7milyon gibiydi ama eşinizin hormon sorunu varsa keçi boynuzu aksine düşürüyo herşeyi bir doktora gidin ondan sonra deneyin bunları bizim ileri harekette sorun var o düzelmiyo esimin yeni test verdi bakalım o sonuçları nasıl çıkacak çok zor rabbim yardımcımız olsun
Hormon genetik testi ve dna hasarına baktırın bence önemli olan bunlarsağolun testlerin isimlerini biliyormusunuz özelde yaptırsak sorunca hangisi diyorlar içindede gruplara ayrılıyor sanırım
Doktorunuz kim acaba bende iyi bir üroloji doktoru araştırıyorumdaHormon testi, genetik test yaptırın eşiniz dna hasar testi versin bunlatın sonucu iyi çıkarsa ondan sonra tedaviye başlayın aynı sorunla 3 yıl uğraştık bizde devlet hastanesinde 2 olumsuz tüp bebek yaptırdık bilinçsizce sonra araştırdık kendimizden emin bir şekilde ilerledik iyi bir doktor bulduk şuanda 9 haftalık gebeyim biraz maddi açıdan fazla ama çok şükür sonu iyi oldu sağlıklada kucağımıza alırız inşAllah
net bir doktorumuz yok değiştireceğiz bizde arıyoruz süreklilik adınaDoktorunuz kim acaba bende iyi bir üroloji doktoru araştırıyorumda
özelde bu testler çok tutarmı acaba :/Hormon genetik testi ve dna hasarına baktırın bence önemli olan bunlar
Biz eşime hacamat ve sülük yaptırdık ve dün sperm verdi perşembe sonucunu alacam inşallah güzel çıkar sonucu bende üroloji doktoru araştırıyorum bakalım hayırlısınet bir doktorumuz yok değiştireceğiz bizde arıyoruz süreklilik adına
Ben özelde yaptırmadım yapanlara sordum 300le 500 arası gibi fiyatlarözelde bu testler çok tutarmı acaba :/
Peki doktor gerileme hakkında ne dedi? Takviye yazıp 3 ay bekleyin filan dedi mi?Meehaba,
Bizimde durumumuz sizinle cok benzer. Sperm sayisi 5 milyon ve yapisal bozukluklar vardi. Esimde 3.derece varikosel varmis ameliyat oldu subat ayinda. Biz ameliyat sonrasi yukselmesini beklerden sperm sayisi geriledi maalesef. Bu arada benim yasim 26 esimin 31. Biz gittigimiz urolog haricinde bir doktora daha gorunecegiz yarin. Normalde ameliyat sonrasi olumlu sonuc aliniyor. Benim size tavsiyem mutlaka esiniz bir urologa muayene olsun tup bebek kararindan once. Cunku varikosel ileri dereceyse ameliyat olabilir ya da varikosel yoksa dahi kullanabilecegi bir cok ilac var. Biz suan ameliyattan sonra olumsuz bir tablo gormemize ragmen birkac doktor gorusu almadan tup bebek konusunda acele etmeyi dusunmuyoruz acikcasi. Eger yardimci olabilecegim baska sorulariniz varsa seve seve elimden geldigince cevaplamaya calisirim.
devlete randevu aldım en fazla 2 hafta bekleriz artık sonuç içinBen özelde yaptırmadım yapanlara sordum 300le 500 arası gibi fiyatlar