Sperm sayımız düşüktü ...ben de enfeksiyon vardı..ama sonucu okuyun...

ing_ing

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2011
175
4
Herkese iyi akşamlar sayfanın takipçisi olarak bu satırları yazmak zorunda hissediyorum kendimi...herkesle paylaşmak zorundayım çünkü gebe kalmak isteyen arkadaşların hepsinin ne hissettiğini çok iyi biliyorum..şu an bi aksilik olmazsa 5 haftalık gebeyim gerçi daha keseyi tam göremedik :) ama hikayemi dinleyin herkes kendinden birşey bulucak eminim..
Eşimle 1.5 yıla yakındır evliyiz nerdeyse hiç korunmadık...3 4 aydan sonra çocuk düşüncesi kıpraşmaya başladı bizde ama korunmamamıza rağmen 8 9 ay olmadı..bir aksilik olduğu belliydi..ama ne? önce ben doktora gittim..şükürler olsun bişey yok..yatakta 5 saat mi uzanıp kalmadım..yastıklar mı koymadım kalçamın altına...üstüne mi yatmadım gece boyu..incir kürü denedim belki yumurtlamamamda problem var diye (ki incir kürü hakketen yumurta sayısını acaip derecede arttırıyor)..
**neyse sonra eşimin gitmesini söyledi doktor...pek çok problem çıktı..varikosel,sperm sayısı azlığı harekektlilik az ve en önemlisi morfolojisi düşük..en başta karalara bağladık olmuycak tüp bebek aşılama bütün ihtimaller geçti aklımızdan...ama sonra şükretmemiz gerektiğini anladık en azından %3 bile olsa normal sperm vardı..ya hiç olmasaydı??...önceden 4 doktora gitti eşim herbiri farklı şeyler söyledi kimi ameliyat,kimi aşılama...biz hepsine kulak kapadık..Ve Rabbimin sayesinde gebeyim şu an ne mi yaptık..
*Problem ney onu belirledik vee ilaçsız ameliyatsız tedavisiz Rabbimin doğada mevcut ettiği şeyi kullanmaya karar verdik..İbrahim Saraçoğlu Hocamın keçiboynuzu kürünü..2.5 3 ay kullandı eşim..takviye olarakda Evicap adlı E vitamin..hergün düzenli bir şekilde içti eşim..
*Ve ben doğru düzgün bile ilişkiye girmedim bu ay...altına kalçamın yastıkda koymadım..bilmem kaç saatte yatmadım...çünkü kendimi ocağa ayarlamıştım eğer o tarihe kadar da olmassa tekrar doktora gitcektim...yani kafam rahattı onu demek istiyorum...takınca harbiden olmuyor...kafanızı resetleyin...
*ve herkesin buraya gelipde hamilelik belirtsi adına altında yazdığpı herşeyi kendinizde görmeyin..ben bi ara psikolojim bozuldu adetlerim gecikti çünkü kendimi gebe sanıyordum..yani forumdaki belirtileri çok okumayın..hatta adet olacağınız tarihi bile hesaplamayın..buralarada çok uğramayın ben 3 4 ay uzak kaldım buralardan..
*ve en önemlisi DUA....anne babanızın duasını alın...kendiniz sağlıklı evlatlara için dua edin...emin olun Al-i İmran 47 :Rabbin ol der ve olur'' bu ayet beni çok etkilemiştir..unutmayın Rabbim dilerse herşekilde olur..yeterki isteyin...ve kafanızı başka şeylerle meşgul edin....düşündükçe olmuyor inanın düşünmeden oluyor..
Çok yazdım galiba ama inşallah umut olmuştur birilerine ... hayatta ölümden başka herşeyin bir çaresi var...yeterki dileyin dua edin..ve panik olmadan heyecana kapılmadan ne yamanız gerektiğine karar verin..sonrası gelir..herkese iyi akşamlar...daha eşime gebe olduğumu söylemedim ilk kez tanımadğım insanlara söylüyorum:)şehir dışında dünden beri..1 2 saate gelecek inşallah...
Bu arada İbrahim Saraçoğlu hocamının dediklerini sakın yabana atmayın diyorum...ve umarım herşey gönlünüzce olur..

Ne guzel..
Guzel olacak guzel.. sıkıntı etme.
Rabbım saglıkla kucagınıza almayı da nasıp etsın...
:))) 9ay!!!! offff gecmıyor:))

Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah. buralara çok uğramayın demişsin doğru söylüyosun burda yazılanları okuyup okuyup kendimde bişeyler arıyorum açıp okumucam diyorum ama kendimi yine hamilelik topiklerinde buluyorum bende bu ay çok heveslendim sürekli ağrılarım vardı çünkü belkide psikolojikti ama dün yine regl oldum

senin problemin ney..yani çocuk neden olmuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…