- 9 Mart 2019
- 69
- 13
- 28
- Konu Sahibi My Love You
Eşimin sperm testi nasıl sizce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sayısı VS iyimiBu sperm testi ile hamile kalınabilir. Hareketli oranı %32 iyi bence, hızlı %10 bu da iyi.
Rica etsem bunu da yorumlar mısınız ?Mililtrede 23 milyon iyi bir sayı, hareketli oranı %32 iyi, hızlı %10 bu da iyi, miktarı da iyi. Bu sperm özellikleri sizi dölleyebilir.
Benden uzman yorumu alıp tesekkür bile etmeden kaçmak yok. Kız bari bir beğendim emojisi koysaydın.Rica etsem bunu da yorumlar mısınız ?
Bu sitede yenıyım kusura bakmayın anne olmak istiyorum 6 yıllık evlıyım tekrar kusura bakmayınBenden uzman yorumu alıp tesekkür bile etmeden kaçmak yok. Kız bari bir beğendim emojisi koysaydın.
Bu spermler de sizi dölleyebilir. Eşinizin sperm kalitesi de miktarı da sayısı da hareketliliği de iyi, sizden kaynaklı bir sorun yoksa rahatlıkla döller.Rica etsem bunu da yorumlar mısınız ?
Merhaba bu sonuçları da yorumlanabilir misiniz acabaBu sperm testi ile hamile kalınabilir. Hareketli oranı %32 iyi bence, hızlı %10 bu da iyi.
Benim anladığım kadarıyla hareketinde sıkınti var ne zmandan5beri olmuyorMerhaba bu sonuçları da yorumlanabilir misiniz acaba
Benim anladığım kadarıyla hareketinde sıkınti var ne zmandan5beri olmuyo
merhaba size bir sorum olacak bu ay adetim lekelnme şeklinde oldu .Normalde hep 2 ,3 gün gecikirdi.Bu ay zamanında oldum.Yalniz akşamları gebelik testi yaptım ikiside negatif cikti .Acaba bu kanama yerlesme kanamasi olabilir mi yoksa spora da başladım onunla alakalı olabilir mi .kan testi yakın zamanda verdim artık utanıyorum sa vermeye
Eşimin testini de yorumlar mısınızBenden uzman yorumu alıp tesekkür bile etmeden kaçmak yok. Kız bari bir beğendim emojisi koysaydın.