- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.328
- Konu Sahibi Siriusnova
Müthiş bir kokusu yok ama rengi sarı olmaz. Bi de korunmuyormuşsunuz. Bence korumasız ilişkiye girmeden mutlaka doktora gidin çünkü beyaz renkli olması gerekiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam bunu yazacaktım ben Fakat günaşırı ilişki oluyorsa bu kadar koyuluk normal değil.Erkekler uzun süre boşalmadıklarında meni daha katı ve koyu renkte olabiliyor.
Yani o ayrıntı da var, ilişkinin sıklığı.Tam bunu yazacaktım ben Fakat günaşırı ilişki oluyorsa bu kadar koyuluk normal değil.
Zaten yumurtayla mesafeli bi iliskim vardi, artik keki böregi yaparken bile hatirlatim bunuBen akına alışamadım 8 yıldır sarısı nasıldır bilemedim, ıyk.
Ay böyle kekin içindeki yumurtadan bahseder gibi sperm konuşmak da bi tuhaf.
Tekrar ıyk.
15 yillik evliyim bir Chanel coco degil ya bu ayol neden seveyim ya da hala alısamadım diyeyimyedigi ictigi tadini etkiliyormusta koku ve rengi de etkiliyor mu bilemedim.. sürekli oyle miydi?8,5 aylık evliyim sperm kokusuna hâla alışamadım. Kocama da bir şey diyemiyorum incinir diye. Spermi kötü kokuyor ve rengi sarı. Bu konu da öneriniz var mı?
Tam nescafe içecekken bu konuya girmiş olmam? Bir iyk da bendenNescafe içerken nereden bu konuya girdim daha bi ıykk
Tadını napıcaz kız mmm aşkım bugün çilek mi yedin15 yillik evliyim bir Chanel coco degil ya bu ayol neden seveyim ya da hala alısamadım diyeyimyedigi ictigi tadini etkiliyormusta koku ve rengi de etkiliyor mu bilemedim.. sürekli oyle miydi?
enfeksiyonu olabilir,üroloji plk'e randevu almanızı öneririm8,5 aylık evliyim sperm kokusuna hâla alışamadım. Kocama da bir şey diyemiyorum incinir diye. Spermi kötü kokuyor ve rengi sarı. Bu konu da öneriniz var mı?
8,5 aylık evliyim sperm kokusuna hâla alışamadım. Kocama da bir şey diyemiyorum incinir diye. Spermi kötü kokuyor ve rengi sarı. Bu konu da öneriniz var mı?