Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Emin degilim ama sanki buradaki birkaç konuda, kızi olan üyelerin eşlerinin sperm hızı düşüktü. Onlar da ikinci bebekleri erkek olsun diye sperm hızlandırıcı ve güçlendirici kürler uyguluyordu. Keşke bilgim olsa da yardım edebilsem.
Hayır yahu inanmayın bu tür şeylere Öyle olsaydı tüp bebek ve aşılama yaptıran herkesin bebeği erkek olurdu orada da spermlerden en hızlı yüzen seçiliyor Cinsiyet meselesi tamamen şans
Hayır yahu inanmayın bu tür şeylere Öyle olsaydı tüp bebek ve aşılama yaptıran herkesin bebeği erkek olurdu orada da spermlerden en hızlı yüzen seçiliyor Cinsiyet meselesi tamamen şans
Sevgili defne sık sık karsilasiyoruz cinsiyet konularinda :) tüp bebekler genelde erkek oluyormuş diye yine birşeyler okumuştum sanki. Artık bilmiyorum doğru mu yanlış mi. Burada konuşulmayan konu yok :)
Sevgili defne sık sık karsilasiyoruz cinsiyet konularinda :) tüp bebekler genelde erkek oluyormuş diye yine birşeyler okumuştum sanki. Artık bilmiyorum doğru mu yanlış mi. Burada konuşulmayan konu yok :)
Sanmıyorum ya Benim çevremde tüp bebek yaptırıp kızı olan da çok :) Bence hepsi tesadüf :) Bir arkadaşımın sperm sayısı iyi ama hareket hızı azdı tüp bebek yaptırdılar oğlu oldu Yani sanmıyorum bir formülü olduğunu :)
Emin degilim ama sanki buradaki birkaç konuda, kızi olan üyelerin eşlerinin sperm hızı düşüktü. Onlar da ikinci bebekleri erkek olsun diye sperm hızlandırıcı ve güçlendirici kürler uyguluyordu. Keşke bilgim olsa da yardım edebilsem.
Çok teşekkürler. Bazı doktorların bu şekilde yorumu olmuş. Ben de merak ettim. Hatta arkadaşıma dr eşinin ileri hızlısı çok yüksek, senin kızın zor olur demiş.