• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama SPERM HAREKETSİZLİĞİ OLUP AŞILAMASI TUTANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kürden ve ilaçtan sonra yapmadı bu hafta tekrar yapacak ben de sorun yok şükür ama hala hamile kalamadığıma göre değişen birşey yok demek ki. Eşim sorununu kabullenmekte zorlandı onun için gitmemişti test vermeye.
Peki nasıl oldu da 2 çocuktan sonra sperm sayısı düştü

Peki nasıl oldu da 2 çocuktan sonra sperm sayısı düştü
Bugün tekrar test yapıldı sayı çok şükür yükselmiş ileri hareket yuzde 5 tı 15 olmuş yerinde harekette 5 ti 15 olmuş ml sayımız 70 milyon olmuş bakalım doktardan randevu alacağım o da 10 günden önce olmuyor.ya kür ya da promaen k kullanmıştı ikisinden biri arttırdı.Fakat ileri hareket yeterli sayıda değil galiba😟

Bugün tekrar test yapıldı sayı çok şükür yükselmiş ileri hareket yuzde 5 tı 15 olmuş yerinde harekette 5 ti 15 olmuş ml sayımız 70 milyon olmuş bakalım doktardan randevu alacağım o da 10 günden önce olmuyor.ya kür ya da promaen k kullanmıştı ikisinden biri arttırdı.Fakat ileri hareket yeterli sayıda değil galiba😟
İleri hareket dr demişti 11 di bizimki 26 olması lazımmış keçi boynuzu pekmezi de çok faydalı artıysa inşallah daha da artabilir devam edin bırakmayın😊

Hareketi hangi kürle arttırdınız bizimde ileri hareket çok düşük

bizimde ileri hareketi 15 di. Doktor normal gebelik çok zor dedi. ben eşime kişiye göre hazırlanan macun ve çay aldım. 20 gün kullandık.yumurtalama günümüde takip ettim ve ben hamile olduğumu öğrendim ama 9. haftada kalbi durdu 18 gün önce kürtaj oldum

Hareketi hangi kürle arttırdınız bizimde ileri hareket çok düşük
1 sene için de üç ay promen k kullandı daha sonra saraçoğlunun keçiboynuzu kürünü en son da aktardan polen karışımı bal kullandı.Artık hangisi yaradı bilmiyoruz.Ama daha yükselmesi lazım galiba doktora sonucları götüreceğiz yakın zamanda merakla bekliyorum

bizimde ileri hareketi 15 di. Doktor normal gebelik çok zor dedi. ben eşime kişiye göre hazırlanan macun ve çay aldım. 20 gün kullandık.yumurtalama günümüde takip ettim ve ben hamile olduğumu öğrendim ama 9. haftada kalbi durdu 18 gün önce kürtaj oldum
Çok üzücü olmuş inşllah tekrardan hamile kalırsınız.Nasıl bir karışım ve çay bilgi verebilir misinz

Benim esimin ileri hareketi 0 di ama kendiliginden hamile kaldim 2 basarisiz tup bebek denemesi sonrasi hemde yani degerlere cok inanmayin olabi. Hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza inşllh.Pek umut vermedi aşılama için doktorun biri.sayı önemliymiş aşılamada .Siz ek birşey yaptınız mı maşlllh yani pek umutlu değilim aslında

Sayı çok da önemli değil cnm arkadaşımın kocasinda canlı sperm bulunamıyordu ameliyat oldu 1 sperm bulundu o da aşılama için yeterli oldu şimdi çocuğu okula gidiyor

Back