Eşinde ileri ve yerinde sperm hareketliliği az olup, sayı olarak 30 milyon olan var mı yani aşılama gereksiz mi aslında iki çocuğum var ama üçüncüyü 3 yıldır çok istiyoruz. Fakat sonradan eşimde hareket sorunu oldu.Belki ne gerek var diyeceksiniz ama çok istiyoruz.Hayırlısı isteyen herkese rabbim nasip etsin...
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama SPERM HAREKETSİZLİĞİ OLUP AŞILAMASI TUTANLAR
- Konu Sahibi Hatice 80
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- asilama sperm hareketsizligi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Ağustos 2018
- 502
- 210
- 53
- 27
Canım kizin mi var oğlun muEşinde ileri ve yerinde sperm hareketliliği az olup, sayı olarak 30 milyon olan var mı yani aşılama gereksiz mi aslında iki çocuğum var ama üçüncüyü 3 yıldır çok istiyoruz. Fakat sonradan eşimde hareket sorunu oldu.Belki ne gerek var diyeceksiniz ama çok istiyoruz.Hayırlısı isteyen herkese rabbim nasip etsin...
Benim esimin ileri hareketi 0 di ama kendiliginden hamile kaldim 2 basarisiz tup bebek denemesi sonrasi hemde yani degerlere cok inanmayin olabi. Hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza inşllh.Pek umut vermedi aşılama için doktorun biri.sayı önemliymiş aşılamada .Siz ek birşey yaptınız mı maşlllh yani pek umutlu değilim aslında
- 30 Nisan 2019
- 1.523
- 2.226
- 83
Benim eşimiz hız ileri hareket sayısı yüzde 11 di drnun yazdığı ilacı bile almadık keçi boynuzu pekmezi yedi bu ay çok şükür kendiliğinden hamile kaldım Rabbim. İsteyen herkese nasip etsin inşallahEşinde ileri ve yerinde sperm hareketliliği az olup, sayı olarak 30 milyon olan var mı yani aşılama gereksiz mi aslında iki çocuğum var ama üçüncüyü 3 yıldır çok istiyoruz. Fakat sonradan eşimde hareket sorunu oldu.Belki ne gerek var diyeceksiniz ama çok istiyoruz.Hayırlısı isteyen herkese rabbim nasip etsin...
Size de hayırlı olsun çok sevindim sizin adınıza biz de ileri yuzde 5 yerinde de aynı sayı da 30 milyon keçiboynuxu kürü yaptı bir de promen k kullandı üç ay.stresli mesleği var nöbeti var ne böyle yaptı hiç anlayamadık.Allah tan umut kesilmez aşılama için tahlillerimi rahim filmini hazırladım şehir hastanesinden randevu alıp doktora göstereceğiz ne diyecek bakalım sonucumuza.Özelden de araştırıyorum aşılamayı.İnan şaşırdum kür ve ilaçlara devam mı etsek yoksa daha fazla zaman kaybetmeden aşılama mı denesek
- 6 Ağustos 2018
- 502
- 210
- 53
- 27
Erkek istoyorsun galiba inşallah Rabbim herkese nasip eder erkek çocuk kız çocuk annesi olmayı ben yasamadim ama yaşayanlar iki duygu farklı diyorlar Allah isteyen her kese versin sende dahilİki kızım var rabbim bağışlasın evlatlarımızı.üç yıldır istiyoruz yaşta ilerledi ama son ana kadar olursa deneyeceğim.üç beş yıl sonra niye uğraşmadım demek istemiyorum.Elimden geleni yapayım olmazsa takdir allahtan
Kız ya da erkek farketmez sağlıklı olsun yeter kızlarım kardes çok istiyorlar .Hayrlısı neyse o olsun ...Erkek istoyorsun galiba inşallah Rabbim herkese nasip eder erkek çocuk kız çocuk annesi olmayı ben yasamadim ama yaşayanlar iki duygu farklı diyorlar Allah isteyen her kese versin sende dahil
- 30 Nisan 2019
- 1.523
- 2.226
- 83
Peki bunları denedikten sonra başka bir test yaptınız mı yükselme belki vardır biz yapmadık gerçi teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip olsun inşaallahSize de hayırlı olsun çok sevindim sizin adınıza biz de ileri yuzde 5 yerinde de aynı sayı da 30 milyon keçiboynuxu kürü yaptı bir de promen k kullandı üç ay.stresli mesleği var nöbeti var ne böyle yaptı hiç anlayamadık.Allah tan umut kesilmez aşılama için tahlillerimi rahim filmini hazırladım şehir hastanesinden randevu alıp doktora göstereceğiz ne diyecek bakalım sonucumuza.Özelden de araştırıyorum aşılamayı.İnan şaşırdum kür ve ilaçlara devam mı etsek yoksa daha fazla zaman kaybetmeden aşılama mı denesek
- 4 Şubat 2020
- 21
- 1
- 16
- 32
Mrb yeni üyeyim 2 kere çatlatma iğnesi vurundum sonuç olumsuz eşimdede bndede bir problem çıkmadı çakşır kökü suyu deneyen var mı lütfen yardımcı olur musunuzBenim esimin ileri hareketi 0 di ama kendiliginden hamile kaldim 2 basarisiz tup bebek denemesi sonrasi hemde yani degerlere cok inanmayin olabiliyo
- 4 Şubat 2020
- 21
- 1
- 16
- 32
- 4 Şubat 2020
- 21
- 1
- 16
- 32
- 7 Eylül 2018
- 441
- 462
- 33
- 36
Ben bilmiyorum onuKimse yok mu
- 4 Şubat 2020
- 21
- 1
- 16
- 32
1 yıldır evliyiz hiç korunmadık ama olmuyorBen bilmiyorum onu
- 6 Ağustos 2018
- 502
- 210
- 53
- 27
Amin inşallah canimKız ya da erkek farketmez sağlıklı olsun yeter kızlarım kardes çok istiyorlar .Hayrlısı neyse o olsun ...
- 4 Şubat 2020
- 21
- 1
- 16
- 32
Dr bi sorun olmadığını söyledi her ay bir umut ama sonra bütün umutlarım tükeniyorBen bilmiyorum onu
- 4 Şubat 2020
- 21
- 1
- 16
- 32
Kürden ve ilaçtan sonra yapmadı bu hafta tekrar yapacak ben de sorun yok şükür ama hala hamile kalamadığıma göre değişen birşey yok demek ki. Eşim sorununu kabullenmekte zorlandı onun için gitmemişti test vermeye.Peki bunları denedikten sonra başka bir test yaptınız mı yükselme belki vardır biz yapmadık gerçi teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip olsun inşaallah