Sperm hareketliliği yavaş olup hamile kalan varmı

baby0101

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2019
1.774
1.782
53
28
Arkadaşlar dün doktora gttk eşimin sperm hareketliliği yavaş dedi doktor 2güne bir yeşil sebze tükettsin dedi birde emodex ve proxeed plus yazdı fiyatı çok pahalı 3 ay snra tekrar sperm testi istedi ben almadım başka doktorada gtmeyi düşünüyorum acaba bu ilaçları kullanıp hamile kalan varmı sigara içiyor eşim birde siğarayı bırakmazsa. Cocugunuz olmaz dedi eşim günlük bir paket içiyor siğarayı bırakamaz çok zorlanır denedi kaç kere olmadı yardımcı olun lütfen

Sperm testinide yükledim anlayan bakablrmi

Eklentiler

• C4D53281-D765-4831-83CC-9C8DB1AEAAC9.jpeg
    135,7 KB · Görüntüleme: 279

Esinin adini gizle bence canim suan gozukuyor

Merhaba canım bizimde düşüktü proxeed plus ve keçi boynuzu suyu kullandık çok şükür arttı ama hala daha yeterli düzeye ulasmadi

Benim eşimdede vardı proxeed çok iyi geliyor mutlaka düzenli kullanmasını öneririm. Birde keçi boynuzu kürü yapsın. Bu ikisi sayesinde baya düzeldi. Ve hamile kalabilmiştim.

Evet hergün mutlaka keçiboynuzu
Fındık, ceviz,badem, bitter çikolata ,muz,roka
Bunları düzenli tüketsin eşin Allah'ın izniyle artar değerleri

Benim eşimdede vardı proxeed çok iyi geliyor mutlaka düzenli kullanmasını öneririm. Birde keçi boynuzu kürü yapsın. Bu ikisi sayesinde baya düzeldi. Ve hamile kalabilmiştim.
Bizde aldık proxeed plus günde bir tane aç karnına içiyor sizin eşiniz günde iki tane mi içti doktor tayını ckmış bilgi alamadım keçiboynuzu özü de içiyor aç karnına onuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…