- 8 Mart 2017
- 138
- 19
- 33
- Konu Sahibi cennetyarim
Canim bunlari kapsul olarakmi yoksa kur seklinde kullandiniz kapsul ise tam ismini yazarmisinizMaca ve demirdikeni takviyesi Her ikisi günde iki tane aldı eşim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim bunlari kapsul olarakmi yoksa kur seklinde kullandiniz kapsul ise tam ismini yazarmisinizMaca ve demirdikeni takviyesi Her ikisi günde iki tane aldı eşim
Bunlar kapsül ersağ diye bir marka var ordan sipariş vermiştik memnun kalınca devam ettik netten kontrol edebilirsin fiyatıyla ilgili eşinin ne sorunu var ve ayrıca sen de bir sıkıntı var mıCanim bunlari kapsul olarakmi yoksa kur seklinde kullandiniz kapsul ise tam ismini yazarmisiniz
Canim esimde harekeket ve sekil bozuklugu var bende bi problem cikmadiBunlar kapsül ersağ diye bir marka var ordan sipariş vermiştik memnun kalınca devam ettik netten kontrol edebilirsin fiyatıyla ilgili eşinin ne sorunu var ve ayrıca sen de bir sıkıntı var mı
Tamam ozaman kullanabilir çünkü sorunun ne olduğu da önemli ben kullanın diyorum ama altını çizerek söylüyorum eşimin sperm kalitesi düşük hareketliliği azdı varıkosel var denildi kullandık çok şükür düzeldiCanim esimde harekeket ve sekil bozuklugu var bende bi problem cikmadi
Canim bizim doktorumuz ist da her zaman gidemiyoruz esim yarin ariyacalk soracak ersag kullanabilirmiyiz dieTamam ozaman kullanabilir çünkü sorunun ne olduğu da önemli ben kullanın diyorum ama altını çizerek söylüyorum eşimin sperm kalitesi düşük hareketliliği azdı varıkosel var denildi kullandık çok şükür düzeldi
Tabi sorsun belki kullanma diyecek belli olmazCanim bizim doktorumuz ist da her zaman gidemiyoruz esim yarin ariyacalk soracak ersag kullanabilirmiyiz die
Merhabalar burda bir çok kez yazdım söyledim tahvile kullanın maca ve demirdikeni mucize gibi birşey bizde kullandık sonuç iki katı arttı deneyin derimEsim bu gun sperm testi verdi sonuc lar husran ne yapacaz hic bilmiyoruz.
Toplam sperm 28 milyon
Ileri hareket 8
Morfoloji
ne yapalim ne tavsiye edersiniz
Bizdede ileri hareket yüzde sifir.. art-med diye bir ilaç verildi bilen varmi.. proses plus mı art med mi bilen varmiVardı bir hap adını şuan bilmiyorum ama bu forumlardan okumuştum pahalı bir hap
Değerler güzel bu değerlerle olur. Belki ileri hız artabilir ama o da sıkıntı değil ben ileri hız %14'ken sayı 45 milyonken hamile kaldım. Benden yüksek senin değerler.Arkadaşlar merhaba bizde de sıkıntı eşimde yani kadın doğum doktorum çok iyi sayılmaz dedi bizde Çarşamba üroloji uzmanına randevu aldık ben size de yazmak istedim sonuçları destek olur musunuz? Toplam sperm sayısı 92 milyon ileri hareketlilik %19 morfoloji %7 Kısa sürede toparlarız inşallah
İçimi o kadar rahatlattın ki Allah senden razı olsun. Çarşamba’da bir gidelim doktorda bir incelesin. Ama içimi çok rahatlattın çok ama çok teşekkür ederim :) :) :)Değerler güzel bu değerlerle olur. Belki ileri hız artabilir ama o da sıkıntı değil ben ileri hız %14'ken sayı 45 milyonken hamile kaldım. Benden yüksek senin değerler.
Amin cümlemizden. Ne demek rica ederimİçimi o kadar rahatlattın ki Allah senden razı olsun. Çarşamba’da bir gidelim doktorda bir incelesin. Ama içimi çok rahatlattın çok ama çok teşekkür ederim :) :) :)
Çakşır suyu damı iyi geliomuş. Biz sabah aksam kür içiykruz ve promen k aldık onu kullanıyoruz. Fındık bal ceviz kivi tüketiyoruz bunun dısında önerdiğiniz bişey varmıBizde de ileri hız düşüktü. Çakşır kökü suyu, keçiboynuzu özü, E vitamini ve çinko kapsülleriyle %10 artırdık. Sayıyıda 6 milyon artırdık. 10 gün falan anca kullandı. Mucize gibi bu kadar kısa sürede. Şimdi 1 aydır kullanıyor baya yükselmiştir diye düşünüyoruz. Tavsiye ederim.
Çakşırı kesinlikle öneriyorum.Çakşır suyu damı iyi geliomuş. Biz sabah aksam kür içiykruz ve promen k aldık onu kullanıyoruz. Fındık bal ceviz kivi tüketiyoruz bunun dısında önerdiğiniz bişey varmı
Nasıl kullanılıyor bu su ve nereden yemin ederimÇakşırı kesinlikle öneriyorum.
Aktardan alabilirsin. Günde 2 sefer yemeklerden 15-20 dakika önce bi kahve fincanı ya da tadı acı gelirse 1/3 çay bardağı doldurup üzerine içme suyu ekleyip içilebiliyor. Süresi yok sonuçlar iyi çıkına kadar içsin.Nasıl kullanılıyor bu su ve nereden yemin ederim