Sperm hareket sorunu+femara+ovitrelle+kilo sorunu

sonsuzlugunyanks

Sağlıkla gel güzel yavrumuz 🥰
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
53
Puanlar
13
Merhaba biz iki yıldır çocuk istiyoruz. Kasım ayında dış gebelik geçirdim. Kendiğinden düştü. Sonra denedik olmadı. Bu ay femara ve ovitrelle kullandım doktorumun önerisi ile. Bizde sperm hareket sorunu var. Eşim ilaç kullandı bir süre çok az düzelme oldu. Bunun dışında hormon vs. Sorunum yok. Ama fazla kilom var biraz. Acaba ondan mıdır diye düşünüyorum. Sperm hareket sorunu olup femara ve ovitrelle kullananlar var mı?

Kaç kılosun canım

Bı tanıdığım sperm sayısi azdi. Sizinkiyle aynı olabilir. Kasa kasa nar bitter cikolata ve keçiboynuzu pekmezi yemeyi tavsiye etmiş. Ondan sonra çocukları olmustu

Bı tanıdığım sperm sayısi azdi. Sizinkiyle aynı olabilir. Kasa kasa nar bitter cikolata ve keçiboynuzu pekmezi yemeyi tavsiye etmiş. Ondan sonra çocukları olmustu
Evet biz de denedik yükseldi de. Bizde sayı 50 milyon iyiymiş. %65 hareketsiz o kötü

120 kg ym ikinci ye hamileyim canısı hiç alakası yok
Yaa. Ne kadar güzel sağlıkla gelsin inşallah bebeğiniz. Doktor da zaten kiloma bağlamadı ama olmayınca ben buna bağladım. Sperm hareket sorunundan olabilir dedi hep doktorlar. Belki bu ay femara ile tutar.

Yaa. Ne kadar güzel sağlıkla gelsin inşallah bebeğiniz. Doktor da zaten kiloma bağlamadı ama olmayınca ben buna bağladım. Sperm hareket sorunundan olabilir dedi hep doktorlar. Belki bu ay femara ile tutar.
Maxıgo kullansın esın canım inşallah tez zamanda hamıle kalırsık

Ben ilk çocuğum üç klomen 3 femara sonucu üçüncü deneme femara da oldu bu de oğlum 4 yasında 4 sene sonra üçüncü femara denemesinde oldu

Merhaba bizimde sperm sorunumuz var sperm sayımız 18 Milyondu Ekim ayinda test verdiğimizde öğrendik ultrason çektirdik varikosel yok ama ileri hareket düşük ve sperm sayısı ondan sonra doktor proxeed plus verdi 3 ay kullandı eşim onum haricinde günlük 1er muz bitter cikolata haftada 2 kere nohut yemesine dikkat ettik Ev yapımı yoğurt yapıyorum bol salatada yiyor eşim onun haricinde arı sütü bal propolis arı ekmeği içeren bı bal aldık onuda sabahları aç karnına içiyor.Esim Nisan ayında test verdi tekrar 42 milyon sperm sayısı olmus ve en başta sperm hareketsizligi %70 di şuan %38e düşmüş bu bile iyi bı değer dedi doktor . şuan gebelik elde edemedik insAllah rabbim isteyen herkese nasip etsin ayrıca keçiboynuzu kürü de iyi geliyormuş sabah akşam keçiboynuzu kaynatıp içmek felan işte ama eşime 1 gün kaynattim icemedi o yüzden siz icebilirseniz çok iyi geliyor.İnsAllah hayırlısıyla gelir bebisiniz

Sizde gebelik oluştu mu acaba?

Yok hayır oluşmadı bekliyoruz hayırlısıyla
Amin canım hayırlısıyla olsun inşallah Proxeed plus ve Evicap aldı eşim. Bunun yanında keçiboynuzu özü ve bal-propolis-polen-arısütü de alacağım. Ayrıca Çakır suyu da alacağım. Allah büyüktür bakalım

Siz ilaç ve ovitrelle sonrası regl olunca adetiniz nasıldı azalmış mıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…