Gebeliğe Hazırlık Sperm hareket dusuklugu icin E vitamini

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

duhaduygu

.. Umudumuz , Işığımız Olsun ..
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
288
Puanlar
83
Kizlar iyi aksamlar esimde sperm harkt dsuklugi var bu knuda sknti yasayip asan varmi. Arastrmlarma gore e vitamini faydaliymis yardimlarnizi bkliorum

Kizlar iyi aksamlar esimde sperm harkt dsuklugi var bu knuda sknti yasayip asan varmi. Arastrmlarma gore e vitamini faydaliymis yardimlarnizi bkliorum
canim evicap kullanabilir eşim biz kullandik. harekeylilik için proxeedde kullaniyoruz

canim evicap kullanabilir eşim biz kullandik. harekeylilik için proxeedde kullaniyoruz
tekrar test yaptınız mı peki canım ilerleme ne kadar olmuş değerlerde bizde alalım yan etkisi yok dimi

Sadece E vitamini yeterli degil dr genelde proxeed veriyor.Bunla birlikte keciboynuzu ve incir kürleri yapiyorum ben 13 gun sonra tekrar testimiz var tam 3 ay olcak tedaviye baslayali spermler 3 ayda yenileniyor su anki faydayi 3 ay sonra görebilirsiniz yani

tekrar test yaptınız mı peki canım ilerleme ne kadar olmuş değerlerde bizde alalım yan etkisi yok dimi
canim bizim ileri harrketlilik %10dan %35 e yukseldi. ama sadece ilaclar degil keciboynuzu kürü havuc suyu coban çokerten otu caýi falan bitkiselde takviyeledik yani :)

çok tesekkur ederım kızlar keçiboynuzu kürünü lokman hekımden mı aldınız pekmez seklınde satılıyo ondan mı kullandı

çok tesekkur ederım kızlar keçiboynuzu kürünü lokman hekımden mı aldınız pekmez seklınde satılıyo ondan mı kullandı
yok canim ben keciboynuzu alip kaynatip suyunu icirdim saracoglunun tarifine gore. keciboynuzu özü icirmek istersende eczanelerde satiliyor onu alabilirsiniz

sizin spermiyogram sonuclari nasildi

Geçmiş olsun canım yatmadan önce yarım bardak havuç suyu ileri hareketli sperm sayısının artırıyor diye biliyorum ve e vitamini. Eşimin sperm sonuçları normalin çok az altında kullanmasan da olur ama sigara içme e vitamini al sağlıklı beslen ve yürüyüş yap dedi doktorumuz. Ben bir de maca ekstraktı aldım sperm kalitesini artıyormus ama hep unutuyor eşim inş ise yarar.

kızlar çok sağolun bilgiler için bizde harekteli sperm sayısı duşuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…