Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe HazırlıkSperm hareket dusuklugu icin E vitamini
Sadece E vitamini yeterli degil dr genelde proxeed veriyor.Bunla birlikte keciboynuzu ve incir kürleri yapiyorum ben 13 gun sonra tekrar testimiz var tam 3 ay olcak tedaviye baslayali spermler 3 ayda yenileniyor su anki faydayi 3 ay sonra görebilirsiniz yani
canim bizim ileri harrketlilik %10dan %35 e yukseldi. ama sadece ilaclar degil keciboynuzu kürü havuc suyu coban çokerten otu caýi falan bitkiselde takviyeledik yani :)
yok canim ben keciboynuzu alip kaynatip suyunu icirdim saracoglunun tarifine gore. keciboynuzu özü icirmek istersende eczanelerde satiliyor onu alabilirsiniz
Geçmiş olsun canım yatmadan önce yarım bardak havuç suyu ileri hareketli sperm sayısının artırıyor diye biliyorum ve e vitamini. Eşimin sperm sonuçları normalin çok az altında kullanmasan da olur ama sigara içme e vitamini al sağlıklı beslen ve yürüyüş yap dedi doktorumuz. Ben bir de maca ekstraktı aldım sperm kalitesini artıyormus ama hep unutuyor eşim inş ise yarar.