• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sperm dna hasarı

erkgzlm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2024
3
0
1
28
merhabalar öncelikle kadınlar kulübüne ilk defa yazıyorum. Yaklaşık olarak 2,5 yıldır evliyim ve evlendiğim ilk sene 2 kimyasal gebelik geçirdikten sonra bir problem olup olmadığını öğrenmek için muayene olduk. Muayene sonucunda eşimin sprem sayısı düşük çıktı ve başka bir üroloji doktorunun önerdiği proxeed plus adlı vitamini eşim 4-5 ay kadar kullandı ve hamile olduğumu öğrendim. sağlıklı bir gebeliğim olmasına rağmen bebeğinizin ense kalınlığı var vs diyen ve hiç memnun kalmadığımız kadın doğum doktoru yüzünden ''nipt'' testi yaptırdık ve bebeğimizde bir problem yoktu 12. hafta düşükle sonuçlandı. bir süre gebelik düşünmedik bu süreçte buradan okuduğum bir kaç yazı ile eşime sperm dna hasar testi yaptırırmısın dedim sonuç %53 ve yüksek riskliydi. doğal yollardan bir kaç ay uğraştık gebe kalamadım ve tüp bebek tedavisine başladık çok bilindik bir tüp bebek merkezinde 12 embrio dan 5. gün 1 tanesi kaldı, transfer edildi. aylarca alınan ilaçlar, çekilen acılar 8. haftada ilk defa kalp atışını görmeye gittiğimiz bebeğimizin kalp atışını göremeyerek kürtajla sonuçlanmıştı. sonra araştırınca prof. dr. KAAN AYDOSU buldum. eşimde sperm dna hasarı olduğu için gebelikte ilk 3 aya kadar olan düşüklerin, kalp durmasının olabileceğini bunu kişisel olarak verdiği tedavi yöntemi ile giderilebileceğini söyledi. eşim bu ilaçları 2 ay kullandı tabii ek olarak nohut,keçi boynuzu pekmezi, havuç gibi takviye edici gıdalarda yedi. 2 ay sonra dna hasarı %28 e düştü Kaan hoca bu konuda gerçekten başarılı tavsiye ediyorum arkadaşlar.

Merhaba. Benim eşimde morfoloji ve hız sorunu var. Bunlar içinde tedavi uyguluyor mu acaba ve doktor hangi şehirde

Merhaba. Benim eşimde morfoloji ve hız sorunu var. Bunlar içinde tedavi uyguluyor mu acaba ve doktor hangi şehirde
Merhabalar hoca Ankara’da prof. Dr Kaan Aydos kesinlikle tavsiye ediyorum sperm dnasına bakıldımı?

merhaba ben de kalp atışı duyulmadığı için kürtaj oldum. Eşimin sperm testi normal çıkmıştı ama dna hasar testi yaptırmamıştık. Sizce yaptırmalı mıyım? Sperm testi normalken dna hasarı olabilir mi?

merhaba ben de kalp atışı duyulmadığı için kürtaj oldum. Eşimin sperm testi normal çıkmıştı ama dna hasar testi yaptırmamıştık. Sizce yaptırmalı mıyım? Sperm testi normalken dna hasarı olabilir mi?
Merhabalar her erkekte sperm DNA hasarı vardır % kaç olduğu önemlidir

Back