SPERM DNA HASARI TESTİ YAPANLAR

beyazgecee

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2022
52
7
31
Merhabalar.
Bir buçuk yıllık evliyim. Bu süre zarfında iki kere aynı haftada bebeğimin kalbi durduğu için düşük yaptım. Daha sonrasında iki kimyasalın var
. Ardından bütün testlerimizi yaptık hiçbir sorun çıkmadı ufak bir pıhtılaşmam bile yok eşimde de bir sorun yoktu. En son bir doktorumuz sprem DNA hasarını önerdi. 2 hafta önce yaptırdık sonuçlarımız çıkmış daha doktorla görüşemedik
Eşimin DNA hasarı %15 çıkmış morfoloji değeri %3.
Bilgisi olan yazabilir mi bu değerler benim yaşadığım düşüklere sebep olur mu

Merhaba annemde iki kez üst üste düşük yaşadım kalp durması birincisi ikincisi boş gebelik sperm DNA testini berde yaptırdınız acaba

Merhaba
Biz Gaziantep'te yaptırdık
Öyle heryerde yapilmiyor arastirman lazm tek tek özel hastaneleri aramıştım 1500e yaptırmıştık

Peki sende tahliller yapıldı mı pıhtılaşma kromozom falan biz en son çare bu testi yaptık oda temiz çıkmış şükür. Ama bir gelişme yok

dna hasari varsa ilacla tedavi edilip hamile kalina bilir mi? biz tup bebek tedavisi gorduk uc kere ikisi kimyasal biri kalp durdu kurtaj oldum. morfoloji %1, pgtye giden 6 embriyodan 2 si sadece saglikli geldi. hic dna hasari testi yapmadik

Devlet hastanesi yapıyo mu bu testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…