Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canım bizimde DNA hasarı testi 15 çıktı ilaç mi sizinkini doktor nasıl yorumladi ne dedi ben daha görüşemedim doktorla . Yazarsan çok sevinirimMeraba, benim tekrarlayan dusuklerim var. Ilk tup bebek tedavim negatifti. Dondurulmuslari kullanmak istedigimiz dlktor esime sperm dna hasaei testi yaptirdi ve sonuc % 16 cikti. Ileri hareketlilikte biraz dusuk vardi zaten.doktor 3 tane ilac verdi 2 ay kullan dedi. Benimde amh degerim 2 cikti. Bu ilaclarla tup bebeksiz hamile kalma durumum nedir? Cunku diger gebeliklerimin hepsi dogal yolla oldu ama hic kalp atisi olmadi. Sadece 1 kere asilama oldum ve onda kalp atisi oldu ama dis gebelik oldugu icin sonlandirildi. Asilama ve tup bebekte spermler ayristirildigi icin sanirim kalp atisi olmustu.
Merhaba daha önce bu yorumu yazmışsınız. Ne oldu sonra ilaç kullandırdı mındoktorMerhaba canım bizimde DNA hasarı testi 15 çıktı ilaç mi sizinkini doktor nasıl yorumladi ne dedi ben daha görüşemedim doktorla . Yazarsan çok sevinirim
Morfoloji iyi olup DNA hasarı da olabilir. DNA hasarı da önemli bir kıstas ama yukarıda üyenin de yazdığı gibi tüp bebek doktorları ya da jinekologlar bunu önemsemiyor.Merhabalar,
Sperm dna hasarı spermiogram testinde morfolojisi bozuk olanlarda mı hasar yüksek oluyor?
Morfoloji düzgünse sperm dna hasar oranı iyi midir?
Tüp bebek işleminden önce doktorlar bu testi kesin istiyor mu?