• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sperm DNA hasar testi fiyatını bilen varmi

Pinarsudden

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2019
152
50
48
39
Merhabalar. 4 defa hamilelik geçirdim ancak dordunu de kucağıma alamadım. Bende tüm testleri yaptırdık.hicbir neden çıkmadı.esime spermiyogram yaptırdık. Sıkıntı yoktu.ancak son doktorumuza sperm DNA hasar testini sorduğumuzda daha ileride düşünürüz dedi.ancak yinede yaptırmak istiyoruz.son zamanlarda yaptıran var mı fiyatlari ortalama nedir bilen var mıdır acaba

Merhaba canım, İstanbul anadolu yakası Düzen lab da birkaç ay önce 300 liraya yakın bir fiyat vermişlerdi bize. Telefonla arayıp fiyatını öğrenmiştim ben

Merhabalar. 4 defa hamilelik geçirdim ancak dordunu de kucağıma alamadım. Bende tüm testleri yaptırdık.hicbir neden çıkmadı.esime spermiyogram yaptırdık. Sıkıntı yoktu.ancak son doktorumuza sperm DNA hasar testini sorduğumuzda daha ileride düşünürüz dedi.ancak yinede yaptırmak istiyoruz.son zamanlarda yaptıran var mı fiyatlari ortalama nedir bilen var mıdır acaba
Eşimin doktoru istedi hiç bi skıntı göremedi istersen yaptıralım dedi 600 tl verdik 2 ay önce

Back