- 30 Mart 2020
- 7.880
- 15.720
- 198
- Konu Sahibi yildizsavascisi
-
Canım dna hasar testi 500 TL ve bunu devlet hastaneleri yapmıyorDna hasar ankara?
Ankara üniversitesi tıp fakültesi hastanesi cebeci sanıyorum yapıyormuş ama ya corona dan yapmıyorlar ya da tup bebek hariç yapmıyorlar anlamadım ozel laboratuvar da yaptırcaz cok teşekkür ederimCanım dna hasar testi 500 TL ve bunu devlet hastaneleri yapmıyor
Benim bildiğim sadece özel laboratuvarlar yapıyor inşallah hayırlısıyla bebeğin olurAnkara üniversitesi tıp fakültesi hastanesi cebeci sanıyorum yapıyormuş ama ya corona dan yapmıyorlar ya da tup bebek hariç yapmıyorlar anlamadım ozel laboratuvar da yaptırcaz cok teşekkür ederim
Aslında Allah nasip etmişti ama hiç bi sebep yokken kalbi durdu doktorlar bi neden bulamadı hem de dört buçuk aylıkken. Tekrar gebelik düşünmeden bunu yaptıralım istiyorum sperm dna da sorun varsa sebepsiz ölüm olabilirmiş Allah razı olsun inşallah isteyen ve hak eden emanete sahip çıkabilecek her insana nasip olsunBenim bildiğim sadece özel laboratuvarlar yapıyor inşallah hayırlısıyla bebeğin olur
Düzen labaratuarı var sordunuz mu oraya bunu devlet yapmıyo sanırım dediğim yere bir sorun fiyat alın oradan özelde yaptırın daha güvenilirAnkara üniversitesi tıp fakültesi hastanesi cebeci sanıyorum yapıyormuş ama ya corona dan yapmıyorlar ya da tup bebek hariç yapmıyorlar anlamadım ozel laboratuvar da yaptırcaz cok teşekkür ederim
Sordum bi sperm fish analiz dna hasar var bir de dna hasar var diğeri yüksek bu uygun bunu yaptırcaz inşallahDüzen labaratuarı var sordunuz mu oraya bunu devlet yapmıyo sanırım dediğim yere bir sorun fiyat alın oradan özelde yaptırın daha güvenilir
Merhaba, ben cebeci tip a gidiyordum, 16 haftalık hamile iken bebegimin kalbinde anomali olduğu tesbit edildi ve gebeliğim sonlandırıldı. Öncesinde ben de eşim de tüm testleri yaptırmıştık. Sperm DNA hasarı dahil. Dna hasarımız düşük çıkmıştı, raporda normal demişti..Arkadaşlar selam.
Daha önce bebeğim 15 haftalıkken kalbi durdu kaybettim. Hiç bir sebep bulunamadı bu yüzden Tekrar çocuk düşünmeden önce sperm dna hasar testi yaptırmak istiyorum ancak maddi durumumuz özel hastane için elverişli değil. Ankara da Devlette hangi hastaneler de yapılıyor bilgi verebilir misiniz? Devlet de prof a ozel muayene de olabilir çünkü oralarda tahlilleri devlet karşılıyor diye biliyorum. Ankara için bilgisi olanlar yazarsa cok sevinirim..
Sevgiler.
Merhaba Bu testi yaptırmak için hangi bölüme gidiliyorBenim bildiğim sadece özel laboratuvarlar yapıyor inşallah hayırlısıyla bebeğin olur
Merhaba üroloji bölümü yapıyor devlet hastanesinde yapılmıyor özel laboratuvarlatda yapılıyor zaten Türkiye de bir kaç ilde var örnek anlaşmalı laboratuvara gönderiliyor biz özel muayenesi olan bi doktora yaptırdk ankaraya göndermişler di testi 2 hafta sonra çıktı sonuçMerhaba Bu testi yaptırmak için hangi bölüme gidiliyor
Teşekkür ederim. Bilgim yoktu ben de tıbbi genetik bakar diye düşünmüştüm.Merhaba üroloji bölümü yapıyor devlet hastanesinde yapılmıyor özel laboratuvarlatda yapılıyor zaten Türkiye de bir kaç ilde var örnek anlaşmalı laboratuvara gönderiliyor biz özel muayenesi olan bi doktora yaptırdk ankaraya göndermişler di testi 2 hafta sonra çıktı sonuç
Yok canım direkt ürolojiTeşekkür ederim. Bilgim yoktu ben de tıbbi genetik bakar diye düşünmüştüm.
Maliyetli bir test canım haberin olsun 5 6 ay önce 500 TL ye yaptırdıkTeşekkür ederim. Bilgim yoktu ben de tıbbi genetik bakar diye düşünmüştüm.
Devlet hastanelerinde olmadığına emin miyiz sorayım mı yine sizce? Bir de DNA hasar testi yaptırmamız yeterli mi değil mi? Opsidatif stres testi de duydum bu da dahil miMaliyetli bir test canım haberin olsun 5 6 ay önce 500 TL ye yaptırdık
Canım devlet hastanesinde yok bu test çünkü sadece bir kaç ildeki laboratuvarlarda yapılıyor diğer testin ne olduğunu bilmiyorum hangi ildesinDevlet hastanelerinde olmadığına emin miyiz sorayım mı yine sizce? Bir de DNA hasar testi yaptırmamız yeterli mi değil mi? Opsidatif stres testi de duydum bu da dahil mi
Ben Tokattayım az önce özel hastane ile görüştüm sperm DNA Hasarı testi yapılmıyormuş. Artık araştırıp yakın illere gitmeye çalışıcazCanım devlet hastanesinde yok bu test çünkü sadece bir kaç ildeki laboratuvarlarda yapılıyor diğer testin ne olduğunu bilmiyorum hangi ildesin
Özel muayenesi olan doktorları ara canım onlar testi ankaraya yollar gitmene gerek kalmazBen Tokattayım az önce özel hastane ile görüştüm sperm DNA Hasarı testi yapılmıyormuş. Artık araştırıp yakın illere gitmeye çalışıcaz
https://jag.journalagent.com/androloji/pdfs/AND_17_61_118_124.pdf bu makaleyi okuyabilirsinizBen Tokattayım az önce özel hastane ile görüştüm sperm DNA Hasarı testi yapılmıyormuş. Artık araştırıp yakın illere gitmeye çalışıcaz
Üniversite hastanelerinde Androloji doktorları olur ürolojinin yan dalı erkek infertilitesi üZerine çalışır onlar yardımcı olurBen Tokattayım az önce özel hastane ile görüştüm sperm DNA Hasarı testi yapılmıyormuş. Artık araştırıp yakın illere gitmeye çalışıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?