- 22 Nisan 2017
- 889
- 363
- 53
- 37
- Konu Sahibi Masal aden
-
canım bizimde üç ay bitti bu hafta tekrar test vereceğiz bakalım artık hayırlısımerhaba arkadaslar
Sperm dna hasarımız %61 çıkmıştı. Tedavı ıle 2 düşüğümüz var. Progeny m kullandık 3 ay dolmuş durumda. Tekrarlayacagız hasar testını. Sizler tedavi gordunuzmu? Sonuclarınız ne durumda? Tup bebek tedavısınde hangı teknıklerı uyguladınız
Bizde öyle allah izin verırse ii sonuclar alırız inş. Hangı ılacları kullanıyordunuzcanım bizimde üç ay bitti bu hafta tekrar test vereceğiz bakalım artık hayırlısı
proxeed diye bir ilaç bir de balgam söktürücü canım eşin test verdi mi bende çok heyecanlıyımBizde öyle allah izin verırse ii sonuclar alırız inş. Hangı ılacları kullanıyordunuz
Proxeed yeterlımı pekı canım. Insanlar baskılyıcı tedavıler goruyor bızde progeny m kullandık.proxeed diye bir ilaç bir de balgam söktürücü canım eşin test verdi mi bende çok heyecanlıyım
Proxeed yeterlımı pekı canım. Insanlar baskılyıcı tedavıler goruyor bızde progeny m kullandık.proxeed diye bir ilaç bir de balgam söktürücü canım eşin test verdi mi bende çok heyecanlıyım
canım bizim sayımız iyi fakat morfoloji her zaman kötüydü doktor bundan sonra da ilaçlar vereceğini %30 lara çekersek tesa yapılacak o şekilde deneme olacak bende de var o karamsarlıkProxeed yeterlımı pekı canım. Insanlar baskılyıcı tedavıler goruyor bızde progeny m kullandık.
Cuma gunu verecek canım. Bılemıotum cok karamsarım bakalım gerıleyecekmı
canım bizim sayımız iyi fakat morfoloji her zaman kötüydü doktor bundan sonra da ilaçlar vereceğini %30 lara çekersek tesa yapılacak o şekilde deneme olacak bende de var o karamsarlık
doktor tedavinin uzun süreceği imasında bulundu resmen bakalım inşaallah geriler sigara işini hallettik bıraktıProxeed yeterlımı pekı canım. Insanlar baskılyıcı tedavıler goruyor bızde progeny m kullandık.
Cuma gunu verecek canım. Bılemıotum cok karamsarım bakalım gerıleyecekmı
Bızde bıraktık sıgarayıdoktor tedavinin uzun süreceği imasında bulundu resmen bakalım inşaallah geriler sigara işini hallettik bıraktı
Bızım %57 idi canım tesa. Sperminhic yorulmadan alınmasıBızde bıraktık sıgarayı
Sızın kaçtı hasar unuttum bizdr %61
Smdi kaan beye gıdecegız tesa amacı ne?
canım bizim sonuç çıktı %57 den %48 düşmüş doktor tekrar başka ilaç verdi iki ay sonra tekrar gideceğizBızde bıraktık sıgarayı
Sızın kaçtı hasar unuttum bizdr %61
Smdi kaan beye gıdecegız tesa amacı ne?
Merhabalar progeny m den sonuç aldiniz mi? bizde de sayi cok iyi ama morfoloji ve ros kötü. doktor progeny m verdi ama bulamayinca proxeed aldim simdi progeny m alicam ama acaip pahali bi de işe yaramazsa diye korktummerhaba arkadaslar
Sperm dna hasarımız %61 çıkmıştı. Tedavı ıle 2 düşüğümüz var. Progeny m kullandık 3 ay dolmuş durumda. Tekrarlayacagız hasar testını. Sizler tedavi gordunuzmu? Sonuclarınız ne durumda? Tup bebek tedavısınde hangı teknıklerı uyguladınız
Progeny m kullanın proxeed degl..Merhabalar progeny m den sonuç aldiniz mi? bizde de sayi cok iyi ama morfoloji ve ros kötü. doktor progeny m verdi ama bulamayinca proxeed aldim simdi progeny m alicam ama acaip pahali bi de işe yaramazsa diye korktum
cevap icin cok sağol.sigara alkol eşim hic kullanmaz zaten, uykuda düzenli... diyet olarak naptiniz cnm?Progeny m kullanın proxeed degl..
Bız faydasını gorduk ama dıger etkenlerede dıkkat ettık sıgara uyku duzenı alkol ve dıyet ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?