Sperm bir gençlik iksiri mi ?

Spermin gençlik getirdiğini düşünüyor musunuz ?

• Evet

• Hayır

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yani o kadar igrenc bisey olsa neslimiz sperm araciligiyla yurumezdi sanirim.
Yuze goze surmem icmem ama bu kadar abartili tepki vermek ayri absurd.
Kesin bu söylentiyi bir erkek çıkarmıştır.Acaba onlar kadınların "üreme döngüsü"nü sağlayan bazı dönemlerdeki salgılarını yüzlerine sürmeyi düşünürler mi?Ne de olsa neslimizin devamına katkıda bulunan "yüce" bir salgı,Gereken değeri vermek gerek

Emin misiniz çok yararli olduğuna fazla yutuldugunda kanda iltihaba sebep olduğu duydum yumurta beyazından bile içi bulanip yüzüne süremeyen bissürü insan var yapmayın biz bunları kaldiramayiz

Bizzat kendiniz tenasulden olmasiniz

Isimiz gücümüz bitti onu yutup surucez yüzümüze kakaninda pilink etkisi varmış onuda üstüne sivayin aman katlettim Türkçeyikiyorum bu konu beni aşar

@Suzi0713 geldi aklıma
@suzi0713 ünde böylesi konusu vardı.

Ebru Akel gözaltlarıma hemoroid kremi sürüyorum dediğinde eczanelerde krem kalmamıştı şimdi iykkmii oldu ?! Salyangoz kremi ?! Olayın diğer tarafına hiç geçmiyorum çünkü eminimki siz cici kızlar yapmazsınız öyle şeyler

Benim bi tanidigimin yuzu yillar once sivilce icindeydi doktorlara falan gitti ama duzelmedi sperm surmeye baslamis yuzune ve gercekten yuzunde bisey kalmadi dogru yazdiklari aslinda

PAHALI KREMLERE SON...!!!

Kırışıklık, buruşukluk için yaşanlanma karşıtı bir ürün :))))

Hanımlar!!!
Meğer en etkili en doğal ürün eşlerimizin şeyinin ucundaymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…