- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.559
- 34
-
- Konu Sahibi guzellikperisi58
Kesin bu söylentiyi bir erkek çıkarmıştır.Acaba onlar kadınların "üreme döngüsü"nü sağlayan bazı dönemlerdeki salgılarını yüzlerine sürmeyi düşünürler mi?Ne de olsa neslimizin devamına katkıda bulunan "yüce" bir salgı,Gereken değeri vermek gerekYani o kadar igrenc bisey olsa neslimiz sperm araciligiyla yurumezdi sanirim.
Yuze goze surmem icmem ama bu kadar abartili tepki vermek ayri absurd.
Bizzat kendiniz tenasulden olmasinizTenasülden gelecek hayır gelmesin arkadaşım, içinde bir miktar protein olduğu doğrudur ama abartmamak lazım
Bu arada KK yeni gelen üyelerin bu bol aksiyonlu konularını hiç sevmez, az sonra paralanırsın buralarda, bence kendiliğinden uzaklaş :)
İğrenç!
@Mune bakar mısın?
Fazla yutuldugundami onu yutanmi var yaaaEmin misiniz çok yararli olduğuna fazla yutuldugunda kanda iltihaba sebep olduğu duydumyumurta beyazından bile içi bulanip yüzüne süremeyen bissürü insan var yapmayın biz bunları kaldiramayiz
Ayy hiç güleceğim yoktu kız allah senin iyiliğini versinSwalla la laaa diyorsun ha seni küçük sapık
Fazla yutuldugundami onu yutanmi var yaaa
@Suzi0713 geldi aklımaArkadaşlar herkese selamlar ben gülhan üyeliğimi az önce açtım esasen yıllar önce açıp takılmış bulunduğum bir üyelik vardı lakin şifresini bir türlü hatırlayamadım diyerekten bu sitede de az önce anlatacağım sebeple muhtemelen uzun bulunmayacağım için yeni üyelik açtım.
Reklama girer diye adını söyleyemediğim ve kızlara yönelik bir soru cevap platformundan geliyorum belki takip ediyorsunuzdur şuanda bizim tartıştığımız bir konu var bu noktada kadinlarkulübü kadınları ne düşünüyor diye konuyu buraya da taşımaya karar verdim çünkü bahsettiğim sitede yaş ortalaması daha genç ve genelde sevgililik sözlülük döneminde olan kız arkadaşlar mevcut yani evli oranımız oldukça düşük :)) bu doğrultuda evli kızçelerimizin fikirlerini almak istedik konuya gelen cevapları bahsettiğim cevap platformundan da takipteyiz.
geçelim soruya...
yabancı kaynaklı bir çok üniversite araştırması gösteriyor ki sperm içinde bulunan taze protein kaynakları ve çeşitli rna örneklemleriyle adeta bir gençlik iksiri.
oral yolla ağızdan tüketiminin (yabancı kaynaklar buna sperm diyeti diyorlar ) bir çok faydası görüldüğü gibi dermatolojik anlamda cilde sürüldüğünde de canlı ve parlak bir cilt ve siyah nokta,sivilce,aknelere de adeta bir şifa olarak görülüyor.
öyle ki youtubede yabancı bir güzellik kanalı sahibi bayan partnerinin taze spermlerini bir yüz maskesi gibi yüzüne uygulayıp 10 dakika dinlendirip kurumasını sağladıktan sonra sıcak bir su yardımıyla yüzünü temizlediğinde tek kullanımda ve çıplak gözle görülür bir canlılık ve berraklık görüldüğü gözlemleniyor.
siz bu noktada neler düşünüyorsunuz ? bu araştırma ve deneyimlerin gerçeği yansıttığı bilimsel manada artık su götürmez bir gerçek haline geldi. ( bu noktada bende işe yaradığını kesinlikle söyleyebilirim kızlar)
kadınlar klübünde sperm maskesi yada sperm diyeti deneyen kızçelerimiz varlar mıdır ? varsa deneyimlerini aktarabilirler.yoksa fikirleri merakla bekliyorum herkese iyi forumlar
@suzi0713 ünde böylesi konusu vardı.Arkadaşlar herkese selamlar ben gülhan üyeliğimi az önce açtım esasen yıllar önce açıp takılmış bulunduğum bir üyelik vardı lakin şifresini bir türlü hatırlayamadım diyerekten bu sitede de az önce anlatacağım sebeple muhtemelen uzun bulunmayacağım için yeni üyelik açtım.
Reklama girer diye adını söyleyemediğim ve kızlara yönelik bir soru cevap platformundan geliyorum belki takip ediyorsunuzdur şuanda bizim tartıştığımız bir konu var bu noktada kadinlarkulübü kadınları ne düşünüyor diye konuyu buraya da taşımaya karar verdim çünkü bahsettiğim sitede yaş ortalaması daha genç ve genelde sevgililik sözlülük döneminde olan kız arkadaşlar mevcut yani evli oranımız oldukça düşük :)) bu doğrultuda evli kızçelerimizin fikirlerini almak istedik konuya gelen cevapları bahsettiğim cevap platformundan da takipteyiz.
geçelim soruya...
yabancı kaynaklı bir çok üniversite araştırması gösteriyor ki sperm içinde bulunan taze protein kaynakları ve çeşitli rna örneklemleriyle adeta bir gençlik iksiri.
oral yolla ağızdan tüketiminin (yabancı kaynaklar buna sperm diyeti diyorlar ) bir çok faydası görüldüğü gibi dermatolojik anlamda cilde sürüldüğünde de canlı ve parlak bir cilt ve siyah nokta,sivilce,aknelere de adeta bir şifa olarak görülüyor.
öyle ki youtubede yabancı bir güzellik kanalı sahibi bayan partnerinin taze spermlerini bir yüz maskesi gibi yüzüne uygulayıp 10 dakika dinlendirip kurumasını sağladıktan sonra sıcak bir su yardımıyla yüzünü temizlediğinde tek kullanımda ve çıplak gözle görülür bir canlılık ve berraklık görüldüğü gözlemleniyor.
siz bu noktada neler düşünüyorsunuz ? bu araştırma ve deneyimlerin gerçeği yansıttığı bilimsel manada artık su götürmez bir gerçek haline geldi. ( bu noktada bende işe yaradığını kesinlikle söyleyebilirim kızlar)
kadınlar klübünde sperm maskesi yada sperm diyeti deneyen kızçelerimiz varlar mıdır ? varsa deneyimlerini aktarabilirler.yoksa fikirleri merakla bekliyorum herkese iyi forumlar
O kadar tuzlu bi şeyin cilde iyi gelceğini sanmam
Oda mı erkekti yoksa
Ayy onu nasıl yüzüne sürmüş öyleBenim bi tanidigimin yuzu yillar once sivilce icindeydi doktorlara falan gitti ama duzelmedi sperm surmeye baslamis yuzune ve gercekten yuzunde bisey kalmadi dogru yazdiklari aslinda
Okadarini soramadimAyy onu nasıl yüzüne sürmüş öyle