BencedeDoğurmak istiyor olabilirsiniz elbette ama bana evlatlık daha mantıklı geliyor sperm bankasından.
Milyarda bir ihtimal de olsa spermini aldığınız kişinin başka bir kadından çocuğu olması ihtimali, sizin çocuğunuzla o çocuğun yani iki kardeşin bir yerlerde tanışıp evlenme ihtimali size de korkunç gelmiyor mu?Merhaba arkadaşlar,
Bir süredir çok düşündüğüm bir konu var.Ben 42 yaşındayım 11 ay önce ilk evliliğimi yaptım .Aşk evlilliği değildi uzaktan akrabamızdı ama hiç bir bilgimiz yoktu haklarında.Karşıma sevebileceğim biri de çıkmadı.Değer veriyor sorumluluk sahibi mert dürüst bir insan sandım evlendim bir çocuğum olsun çok istedim.Fakat evliliğimin 2.haftasında eşimin kendisi ile ilgili herşeyi farklı anlattığını öğrendim.ben bunları kabul etmeyince ailesi ile birlikte çevirmedikleri yalan dolan entrika kalmadı.karar verdim böyle bir adama ve böyle bir aileye çok istememe rağmen çocuk vermeyeceğim.zaten ilk başlarda gittiğimiz kontroller de benim bir sorunum olmadığını fakat eşimin sorunundan dolayı ancak tüp bebekle çocuk sahibi olabileceğimizi söylemişlerdi.ben şimdi boşanmayı düşünüyorum.bu saatten sonra biriyle tanışmam çocuğum olması zor zaten kimseye güvenim de kalmadı.fakat bir çocuğum olsun çok istiyorum.bir süredir doğru olup olmadığını çocuğun psikolojisi açısından sıkıntı olacağını hepsini düşünüyorum ama sperm bankasından çocuk Sahibi olma fikrini kafamdan atamıyorum.fikirlerinizi benimle paylaşırmısınız
tamamen bencillik.kendi nefsini tatmin etmek, annelik duygusunu evladı olma hissini, tahmin etmek kendin için yaptığın koca bir BENCİLLİK.dini boyutunu bahsetmiyorum bile.bunun hesabı ağır olur bana kalırsa.Yani şahsi fikrim hertürlü bana çok itici geliyor, özür dileyerek söylüyorm ama iğrenç bişebilmediğiniz bir adamın sperminden bir evlat dünyaya getirmek babasının kim olduğunu asla bilmeyeceksinz
Her türlü evlatlık daha mantıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?