- 29 Eylül 2016
- 476
- 202
- 53
- 34
- Konu Sahibi kafamdasorular_
Cnm benim esimde şuan neofortil ve evicap kullanıyor.Benim eşim suan neofortil kullanıyor. Öncesinde de evicap ve promitil kullandi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm benim esimde şuan neofortil ve evicap kullanıyor.Benim eşim suan neofortil kullanıyor. Öncesinde de evicap ve promitil kullandi
Canm benım arkdsımın eşide kiboynuzu pekmezı içiyor ama spermlere en ıyı gelen şey sauna benım esımdede sperm sayısı az ve kalıtesızdı spa ya gıttigi donem hamıle kaldık sıcak su ve sauna etkılı benceKızlar eşi sperm arttırıcı ilaç kullanan var mı isimleri nedir yazar mısnız
Merhaba canım. Hamile kalmışsın tebrik ederim. Allah kucagina almayı nasip etsin. Nasıl hamile kaldin cnm. Kür vs.. kullanarak mıİnşallah işe yarar hepimiz hamile kalırız canım :)
Merhaba cnm . Başka ilaç macun kür kullanıyor mu eşiniz. Sperm sayınız kaçproxeed plus
Merhaba cnm . Başka ilaç macun kür kullanıyor mu eşiniz. Sperm sayınız kaç
Cnm doğal bi gebelik yaşamışsın yine de umut var cnm. Sana bir tavsiyem batar hemde şiddetle öneririm. Preseed jel al kullan. Internette araştır. Bu jelle gebe kalan çok. Bende sipariş ettim.bu ay kullancam. Spermlerin daha hızlı yumurtaya ulaşmasını sağlıyor. Araştır istersen.allah tez vakitte bize nasip etsin .aminmerhaba, hız ve kalite artırmak için kullanıyor eşim. ilaç sayı artışı için de kullanılıyor ama.
başka bir şey kullanmıyor. Bu ilacı başladıktan 4 ay kadar sonra hamile kaldım. Ne yazık ki düşük yaptım. İnşallah hayırlı vakiite bebeklerimize kavuşuruz.
Eski konu burası. Bana da çok öneriler gelmişti zamamında sizi oraya etiketliyorum konuyu okursanız tavsiyeleri öğrenebilirsiniz.Merhaba hangi kürü kullandınız resimleri göremiyorum yardımcı olurmusunuz teşekkürler
Kürü deneyeceğim inşallah işe yarar ne kadar süre kullanacak eşimCanım benim eşimin spermleri sıfırdı ekteki resimdeki 1. Kürü yaptık o ay hamile kaldım. 1 dış gebelik 5 kimyasal gebeliğim oldu. İlk defa keseyi gördüm kalp atışını duydum. 2. Kürü uygulayabilirsiniz. Sabah akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı ama tahta kaşık kullanın metal değmeyecek.