Erkek İnfertilitesi Sperm analizi Morfoloji %0 Yardım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlar bizmde haraket 0 ileri 197 ölü morfoloji 0 hız 1 haretlerin hepsi 0 dı tüp bebek şans çok azdı morfoloji 0 oldugundan ama konyada arkadaş mevlana hastanesinin ordaa baharatçı tavsiye etti 4 aylık kızım var şükür herşeyin şifası var 05364297315 nosu recep adı

canım bu baharatın adı ne nekadar bari yazzında bizde faydalanalım nasıl gönderecekler hem arayıp o adama morfoloji bozuk dersek analayacakmı :KK9: imdattt kafayı yedim galiba :KK9:

Kızlar bundan üç yıl öncesinde tam umudumuzu kesmiştik bebeğimiz olmayacak diye başlamıştık ki netten bazı vitaminlerin sayı ve hareketliliği arttırdığını gördüm eczacı bu vitaminleri 3 ilaç olarak bize verdi ve ilca başladığımız ay hamile kalmıştım mucizeydi bu.. Daha sonra şükürler olsun oğlum dünyaya geldikten sonra 2 yıl hiç korunmadık ve artık oğlum 2 yaşını da doldurunca 2.bebeğimiz olsun istedik ve o vitaminlere yeniden başladık 1 ay olmadan yeniden hamile olduğumu öğrendim.. Rabbim ol deyince oldu yine.. Işte o vitaminler
pharmaton
zinco
sıvı l-carnitin
bu arada arı sütü de bebeğin tutunmasını sağlıyormuş..
Rabbim herkese nasip etsin..

13 yıllık evliyiz.maddi manevi bittik. 6.tüp bebek denemesine hazırlanmak istiyoruz. sperm sayısı az morf. sıkıntımız var.2 denemede hiç dölleme olmadı.bendede yumurta azlığı var işe yarar 4/5 yumurta ancak oluyor.sperm de morj baş boyun sıkıntısı var. 6 denemeyi yapacak dr. eşinin ameliyat olmasını istiyorum diyor ne yapacağımızı şaşırdık
bende 2 defa histereskopi oldum eşim 2004 de varikosel oldu.En son denemeleri ist. bahçeci de yaptık.Bizim yerimizde olsanız ne yapardınız? iyi çalışmalar
not: eşimin ve benim kullandığım ilçaları eklemek isterim. eşim qenzimq10,antioksidant formüla,balık yağı, zinco,b12, azgın teke otu, trental, keçiboynuzu özü.
bende ; biesteron dhea, folik asit,balık yağı
sizin önerebileceğiniz birşeyler varmı ? konyada bi aktardan bahsedilmiş ne gibi şeyler verdi acep?

Son düzenleme:
13 yıllık evliyiz.maddi manevi bittik. 6.tüp bebek denemesine hazırlanmak istiyoruz. sperm sayısı az morf. sıkıntımız var.2 denemede hiç dölleme olmadı.bendede yumurta azlığı var işe yarar 4/5 yumurta ancak oluyor.sperm de morj baş boyun sıkıntısı var. 6 denemeyi yapacak dr. eşinin ameliyat olmasını istiyorum diyor ne yapacağımızı şaşırdık
bende 2 defa histereskopi oldum eşim 2004 de varikosel oldu.En son denemeleri ist. bahçeci de yaptık.Bizim yerimizde olsanız ne yapardınız? iyi çalışmalar
not: eşimin ve benim kullandığım ilçaları eklemek isterim. eşim qenzimq10,antioksidant formüla,balık yağı, zinco,b12, azgın teke otu, trental, keçiboynuzu özü.
bende ; biesteron dhea, folik asit,balık yağı
sizin önerebileceğiniz birşeyler varmı ? konyada bi aktardan bahsedilmiş ne gibi şeyler verdi acep?
bizim sorunumuz da sizinle aynı 8 yıl olacak evleneli 5 kez tüp bebek denedik hiçbirinde gebelik oluşmadı
emmbriyolarımız oluşuyo ama kaliteli olmuyo hiç bi zaman 5. güne gelemiyo
ben şu an eşime çakşır suyu ve bi kaç ilaç kullandırıyorum
konyadan getirttim isterseniz sizede özelden yazabilirim...

Son düzenleme:
bizim sorunumuz da sizinle aynı 8 yıl olacak evleneli 5 kez tüp bebek denedik hiçbirinde gebelik oluşmadı
emmbriyolarımız oluşuyo ama kaliteli olmuyo hiç bi zaman 5. güne gelemiyo
ben şu an eşime çakşır suyu ve bi kaç ilaç kullandırıyorum
konyadan getirttim isterseniz sizede özelden yazabilirim...

melek hanım merhaba, ben de çakşır suyu araştırırken, sizin bu mesajınızı okudum şimdi.
çakşır suyu mu içilecek, çakşır kökü tozu mu yenecek.. valla anlayamadım açıkçası.

bana da yazar mısınız nerden getirttiyseniz o çakşır suyunu? (özelden yazın lütfen, bi sıkıntı olmasın.. reklam meklam demesin adminler)
nasıl kullanılacağını tarif ediyor mu gönderen kişi?

Son düzenleme:
melek hanım merhaba, ben de çakşır suyu araştırırken, sizin bu mesajınızı okudum şimdi.
çakşır suyu mu içilecek, çakşır kökü tozu mu yenecek.. valla anlayamadım açıkçası.

bana da yazar mısınız nerden getirttiyseniz o çakşır suyunu? (özelden yazın lütfen, bi sıkıntı olmasın.. reklam meklam demesin adminler)
nasıl kullanılacağını tarif ediyor mu gönderen kişi?

biz konyadan bi eczanaden getirtirdik burada bi arkadaş aynı eczaneden aldığı ve eşinin kullandığı çakşır suyu ile hamile kalmış ve daha bir çok kişye şifa olmuş eşim 6 litre kullandı ve yanında bi kaç ilaçla birlikte şu an test yaptırmadı yaptırıcak çok kişilere fayda etmiş inş bizede şifa olur
evet gönderen kişi nasıl kullanılacağını tarif etti günde 3 kez aç karnına kullanılıyor...
yazıcam size özelden

teşekkür ederim ilgin için. of ya nasıl söyleyeceğim bu kadar kötü olduğunu. benden çok o çocuk istiyordu hatta ben istemiyordum o sıkıştırıyordu doktora gidelim sorun neymiş öğrenelim vs diye. şimdi yıkılacak ya. yok gider tedavisini yaptırır da çok hayal kırıklığına uğrayacak endini suçlayacak.
sorunun tam ne olduğunu anlaybilsem açıklaması daha kolay oalcak. Hele giderilebileceğine yönelik birşeyler bulabilsem şu tedaviyi olursak sorun giderilecek diye teselli ederim ama yok, birşey bulamadım. tam ne olduğunu dahi anlayamadım.
Bu sorun bir cok kiside var bukadarda abartmaniza gerek yok yani esinede direk soyliyebilirsin azosperm olanlar bile tupbebekle cocuk sahibi oluyor offla puffla bu isler olmuyor ve ben istemiyordum demenizde cok yanlis iste siz estemiyordunuz simdide allah istemiyor bunuda boyle kabul etmelisiniz

X