• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sperm Alerjisi

Ayrıca her doktor bilmiyor doğum doktoruma alerjim var spermle karşı diyince suratıma bakıp enteransanmis ilk defa duyuyorum dedi yani iyi bir yere gitmelisin yoksa doktor bildiğin dalga geçiyor çok bilmiş bilmis

Biliyor musun bu da zamanla kısır yapiyormus. Bende cok fena var. Iliskiden sonra siskinlik yanma kizarma agri, cok afedersin resmen sancidan kivraniyorum.
Ama korundugumuz zaman bunların hicbiri olmuyor. Arastirdim ve bunu buldum..
İnşallah şifa bulup çocuğun olur ben bide vücut tepki verip spermleri asit yağmuruna tutuyomuş diye duymuştum .Kendi kendimizin doktoru oluyoruz bazen ilgisiz dr lar yüzünden :KK19:

İlk defa duydum böyle birseyi .. İnsallah sende yoktur , içini ferah tut. Zor bir durum insan ilişkiye girmek istemez ki sonrasında canin yaniyorsa. Allah allah.. Ama bak şey yazilmis asilama yöntemi, ilaç tedavisi varmis.
Erteleme olur mu Dr işini . bir an önce gidiverin.

Sagolun Allah razi olsun gidecegiz insallah en kisa vakitte..

Daha yeni farkettim canım konuyu bnde var çocuk düşündüğümüzde farketmistim mahvolmustum resmen hep mantar sanıp fitil üstüne fitil verdiler en son bi doktorun tanısıyla ona göre ilaçlar kullandımda hamile kaldım ama çok zor bir durum gerçekten
inanmiyorum ayni ben. Mantar da mantar deyip fitil ustune fitil. Allahim ama gevirmiyor o fitiller. hele bi tane antibiyotik verdi prof unvanli bir doktor resmen antibiyotige alerjim varmis olumlerden döndüm.
Sizin belirtiler nasil. Surekli akinti oluyor mu? Ve bello donemler akintinin rengi degisiyor mu? Adetten omce beyaz sonra sari sonra da yesil oluyor mu? Mesela biz korunmadan iliski yasarsak o gun ben ölüyorum, her tarafim sisiyor, vajinam sisiyor kasiniyor agriyor öyle fena yaniyor ki oturamiyorim. O derece.
Siz istanbulda misiniz? Hangi doktora gittiniz de size sperm alerjisi dedi?

[QUmira, post: 39947941, member: 663139"]Ayrıca her doktor bilmiyor doğum doktoruma alerjim var spermle karşı diyince suratıma bakıp enteransanmis ilk defa duyuyorum dedi yani iyi bir yere gitmelisin yoksa doktor bildiğin dalga geçiyor çok bilmiş bilmis[/QUOTE]

Cok ilginc ya. Doktorlar bile daha bilmiyor biz nerden bilelim değil mi??

İnşallah şifa bulup çocuğun olur ben bide vücut tepki verip spermleri asit yağmuruna tutuyomuş diye duymuştum .Kendi kendimizin doktoru oluyoruz bazen ilgisiz dr lar yüzünden :KK19:

Sagol canim insallah insallah..

Sagolun Allah razi olsun gidecegiz insallah en kisa vakitte..

inanmiyorum ayni ben. Mantar da mantar deyip fitil ustune fitil. Allahim ama gevirmiyor o fitiller. hele bi tane antibiyotik verdi prof unvanli bir doktor resmen antibiyotige alerjim varmis olumlerden döndüm.
Sizin belirtiler nasil. Surekli akinti oluyor mu? Ve bello donemler akintinin rengi degisiyor mu? Adetten omce beyaz sonra sari sonra da yesil oluyor mu? Mesela biz korunmadan iliski yasarsak o gun ben ölüyorum, her tarafim sisiyor, vajinam sisiyor kasiniyor agriyor öyle fena yaniyor ki oturamiyorim. O derece.
Siz istanbulda misiniz? Hangi doktora gittiniz de size sperm alerjisi dedi?

[QUmira, post: 39947941, member: 663139"]Ayrıca her doktor bilmiyor doğum doktoruma alerjim var spermle karşı diyince suratıma bakıp enteransanmis ilk defa duyuyorum dedi yani iyi bir yere gitmelisin yoksa doktor bildiğin dalga geçiyor çok bilmiş bilmis

Cok ilginc ya. Doktorlar bile daha bilmiyor biz nerden bilelim değil mi??

Sagol canim insallah insallah..[/QUOTE]
Canım istanbuldayim ben aynen şişti akintim oldu çok kötüydü ben prezarvatifin ucunu kestim biteral 250 mg eşimle beraber kullandık bide donaxyl fitili ilişkiden 1 saat sonra kullandım o ay hamile kaldım ama doktorum çok iyiydi osmanbey de viktorya ezgin çok iyi bir doktor tavsiye ederim

Evet dogru, aslinda 3 ay oncesine kadar ben boyle bir seyin oldugundan bile habersizdim. Fakat evlendigimden beri hastalik hic ama hic pesimi birakmadi. Vajinal olarak. Temizliğimize de özen gosteriyoruz ama yok. Mesela ilk evlendigimizde 1 ay korunduk herhangi bir rahatsizlik duymuyordum. Ne zamanki biraktik ben basladim. Insallah degildir. Bana da ablam soyledi. Dikkat et diye. Benim vucudum cok hassas hic dusunulmeyen seylere alerjik reaksiyon gosterip hasta olabiliyorum maalesef ki.
Bakalim doktora gidince belli olacak insallah. Her seyin hayirlisi...
Ha daha önce cok doktora gittim hepsi farkli sey söyledi. Tonla test yaptilar hicbir sey çıkmadı. Ama bunun testi baskaymis ve her doktor yapmiuormus maalesef...

Korunmalı ve korunmasız ilişki sonrası yaşadıkların arasındaki fark çok düşündürücü . Mantar olsan eşinin de şikayetlerinin olması gerekmez mi normal şartlarda ?
İyi bir doktor bulmaya çalış çok sık rastlanan bir durum değildir sanırım bu.
İnşallah bir sorun çıkmaz .

Jinekoloji mi , dermatolo mi ilgileniyor ?

Bu arada alerji testi yaptırdın mı hiç , en azından belli başlı şeylere dikkat etmeye çalışırsın .

Canım istanbuldayim ben aynen şişti akintim oldu çok kötüydü ben prezarvatifin ucunu kestim biteral 250 mg eşimle beraber kullandık bide donaxyl fitili ilişkiden 1 saat sonra kullandım o ay hamile kaldım ama doktorum çok iyiydi osmanbey de viktorya ezgin çok iyi bir doktor tavsiye ederim

Ben Osmanbey'e cok yakinim. Oraya gidecegim o zaman insallah. Cok sagol bilgilendirdigin icin..

Korunmalı ve korunmasız ilişki sonrası yaşadıkların arasındaki fark çok düşündürücü . Mantar olsan eşinin de şikayetlerinin olması gerekmez mi normal şartlarda ?
İyi bir doktor bulmaya çalış çok sık rastlanan bir durum değildir sanırım bu.
İnşallah bir sorun çıkmaz .

Jinekoloji mi , dermatolo mi ilgileniyor ?

Bu arada alerji testi yaptırdın mı hiç , en azından belli başlı şeylere dikkat etmeye çalışırsın .

Alerji testi yaptirdim ama genel olarak degil, çoğu ilaclarin icindeki bazi maddelere karsi alerjim var..
Yukarida arkadas bir doktor onermis. Ona gidecegim bende insallah. Onun da alerjisi varmis, aynı benim gibi. Bakalim.doktor bana ne diyecek, hayirlisi artik..

Ben Osmanbey'e cok yakinim. Oraya gidecegim o zaman insallah. Cok sagol bilgilendirdigin icin..

Alerji testi yaptirdim ama genel olarak degil, çoğu ilaclarin icindeki bazi maddelere karsi alerjim var..
Yukarida arkadas bir doktor onermis. Ona gidecegim bende insallah. Onun da alerjisi varmis, aynı benim gibi. Bakalim.doktor bana ne diyecek, hayirlisi artik..
Zor bir durum gerçekten bana gecmezse aşılama yaparız dedi ama bu şekilde hamile kaldım biraz pahalı bilgin olsun ama degecektir inşallah geçmiş olsun cnm

İlk defa duydum neler var..
İnsallah bulursun rahatsizliginin sebebini
Tedavisi surekli prezervatf ile korunmak mi acaba

Su an 350 fln olabilir cnm 3 yıl önce220 tlye muayene olmuştum ama bi tek o çözdü

Ya o kadar yuksek degilmis. Ben 1000 lira falan diyeceksin sanmistim. Bizim.gittiğimiz doktorlar da genelde 100 200 300 aliyorlar.
Tamam biz de oraya gideriz insllah sagolasin..

Ya o kadar yuksek degilmis. Ben 1000 lira falan diyeceksin sanmistim. Bizim.gittiğimiz doktorlar da genelde 100 200 300 aliyorlar.
Tamam biz de oraya gideriz insllah sagolasin..
Rica ederim cnm ama sen dediğimi yap prezarvatifi ucunu keserek ilaçlarınida içip dene direk vajinaya temas etmediğinden daha aza iniyor birde gun asiri beraber olma araya uzat vajuna yıpranmasın alerjik durumundan

Rica ederim cnm ama sen dediğimi yap prezarvatifi ucunu keserek ilaçlarınida içip dene direk vajinaya temas etmediğinden daha aza iniyor birde gun asiri beraber olma araya uzat vajuna yıpranmasın alerjik durumundan

Ben simdilik bebek artik dusunmuyorum. Yani 1 2 sene ertelemeye karar verdik. Çünkü kursa gidiyorum, hedeflerim var insallah. Su an sadece benim bu derdime care olsunlar yeter.. Cok sagol tekrardan..

Ben simdilik bebek artik dusunmuyorum. Yani 1 2 sene ertelemeye karar verdik. Çünkü kursa gidiyorum, hedeflerim var insallah. Su an sadece benim bu derdime care olsunlar yeter.. Cok sagol tekrardan..
Rica ederim konuyla ilgili bana da haber verirsen sevinirim sana başarılar diliyorum bu arada bn çocuk düşündüğümüzde yasiyorum bu sıkıntıyı yani bi daha hiç denemedim o yüzden tedavi devamında kesin sonuç oluyor mu merak ediyorum bilgi verirsen sevinirim geçmiş olsun

Rica ederim konuyla ilgili bana da haber verirsen sevinirim sana başarılar diliyorum bu arada bn çocuk düşündüğümüzde yasiyorum bu sıkıntıyı yani bi daha hiç denemedim o yüzden tedavi devamında kesin sonuç oluyor mu merak ediyorum bilgi verirsen sevinirim geçmiş olsun

Muhakkak bilgi verecegim insallah. Sagol..

merhaba kızlar bende de sperm alerjisi olabilir mi? bi haftadır vucudumda kızamık gibi lekeler var bikini bölgesi etrafıda dahil,bacaklarımda pek yok sadece.ilişki sonrasında vücudumda farkettim bi haftadır geçmedi,ben de ilk defa burdan duyuyorum.biz de bebek düşünüyoruz eşimde tedavi sonucu sperm çıktı belki tüp bebek düşünücez,derdin biri bitmeden diğeri başlıyor.daha önce de başıma geldi alerji bazı ilaçlara karşı.4 yıllık evliyim daha öncede vajinada kızarıklık şişme falan oluyordu ama ben mantar diyordum şimdi böyle lekelenmeleri görünce tedirgin oldum sizce olabilirmi ?sizdeki belirtiler neler?

merhaba kızlar bende de sperm alerjisi olabilir mi? bi haftadır vucudumda kızamık gibi lekeler var bikini bölgesi etrafıda dahil,bacaklarımda pek yok sadece.ilişki sonrasında vücudumda farkettim bi haftadır geçmedi,ben de ilk defa burdan duyuyorum.biz de bebek düşünüyoruz eşimde tedavi sonucu sperm çıktı belki tüp bebek düşünücez,derdin biri bitmeden diğeri başlıyor.daha önce de başıma geldi alerji bazı ilaçlara karşı.4 yıllık evliyim daha öncede vajinada kızarıklık şişme falan oluyordu ama ben mantar diyordum şimdi böyle lekelenmeleri görünce tedirgin oldum sizce olabilirmi ?sizdeki belirtiler neler?
Cnm seninki biraz farklı gibi bizim dediğimiz eşimizle korunmadan birlikte olunca vajina da yanma şişme degisen renkte akinti oluyor ve inanılmaz rahatsız ediyor belirtileri mantar gibi ama değil yani bnm görünen hiçbir yerimde kızarıklık yoktu bnce bir doktora gitmelisin belkide oluyordur bilemiyorum ama sperm alerjisini her doktor bilmiyor bilgin olsun

Cnm seninki biraz farklı gibi bizim dediğimiz eşimizle korunmadan birlikte olunca vajina da yanma şişme degisen renkte akinti oluyor ve inanılmaz rahatsız ediyor belirtileri mantar gibi ama değil yani bnm görünen hiçbir yerimde kızarıklık yoktu bnce bir doktora gitmelisin belkide oluyordur bilemiyorum ama sperm alerjisini her doktor bilmiyor bilgin olsun

internetten araştırdığım kadarıyla vücudun diğer bölgelernde çok nadir görülürmüş yanlış anlamadıysam eğer, ilk evlendiğimiz hafta da benim yüzüm şişmişti mesela canım tamamen arı sokmuş gibi.mantar belirtileri de herzaman olmasa da sıklıkla görülüyor. inşallah yanılıyorumdur canım

Sperm alerjisinin belirtileri nelerdir?Vajinada şiddetli yanma, kaşıntı, şişme, kızarıklık gibi bir etki gösterir. Bunlar lokal reaksiyon yani sadece vajinada lokalize kalmış reaksiyonlardır. Bir de bu alerjilerin bazı kişilerde şiddetlisi olur yani tüm vücudu etkileyen hayatı etkileyen şekle dönüşebilir. Ciltte döküntü, şişme, nefes alamama, bayılma tansiyon düşme gibi ciddi reaksiyonlar oluşabilir.

Back
X