- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.396
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
Var tabi olmaz mı? Araştırma aşamasındayım ve bende de olduğunu düşünüyorum.Neler var Yarabbim..
Allah şifa versin canım ya, tabi eğer varsa, daha kesin değil. Tedavisi de var sanırım ama okuduğumdan pek bir şey anlamadım açıkçası..Var tabi olmaz mı? Araştırma aşamasındayım ve bende de olduğunu düşünüyorum.
Canım belirtilerin hepsi tutuyor. Evlendiğimden beri sürekli hastayım. Hanggi doktora gittiysem mantar dedi. İlaçlar verdiler ama geçmiyor. En son araştırmalarım sonucunda bunu buldum ve belirtiler aynı ayrıca korunduğumuz zaman (prz. ile ) hiçbir şekilde rahatsızlık duymuyorum.Allah şifa versin canım ya, tabi eğer varsa, daha kesin değil. Tedavisi de var sanırım ama okuduğumdan pek bir şey anlamadım açıkçası..
İnşallah canım, geçmiş olsun.Canım belirtilerin hepsi tutuyor. Evlendiğimden beri sürekli hastayım. Hanggi doktora gittiysem mantar dedi. İlaçlar verdiler ama geçmiyor. En son araştırmalarım sonucunda bunu buldum ve belirtiler aynı ayrıca korunduğumuz zaman (prz. ile ) hiçbir şekilde rahatsızlık duymuyorum.
Ne yapıcam hiç bilmiyorum.. İnşallah değildir çarşamba günü öğreneceğiz inşallah..
Geçmiş olsun
İnşallah canım, geçmiş olsun.
daha neler duycam
çok dikkat etmedim ama sanki bendede oluyor bunlar gibi geldi
Biliyor musun bu da zamanla kısır yapiyormus. Bende cok fena var. Iliskiden sonra siskinlik yanma kizarma agri, cok afedersin resmen sancidan kivraniyorum.
Ama korundugumuz zaman bunların hicbiri olmuyor. Arastirdim ve bunu buldum..
Biliyor saden bu da zamanla kısır yapiyormus. Bende cok fena var. Iliskiden sonra siskinlik yanma kizarma agri, cok afedersin resmen sancidan kivraniyorum.
Ama korundugumuz zaman bunların hicbiri olmuyor. Arastirdim ve bunu buldum..
Evet testi hem bize hem esimize yapiyorlar. Esimizin yedigi bir seye de alerjik reaksiyon gosterebiliyormusuz. Maalesef insallah yoktur..diyorumya hergün bişey çıkıyor doğrudur
yoruldunm artık
bırakmıştım bu işleri bile bi arkadaş doktor tavsiye edene kadar
bu testi bizemi yapıyolar bu arada
yok mesela korunmazsak eger spermin ürettiği bakteriler kadinda kısırlık yapiyor. Bunun icin kondomla korunma tavsiye ediliyor. Korunulmazsa sorun varmis maalesef ki. Evet asilama ile bebek oluyor. Biz su an mecbur korunuyoruz doktora gidene kadar..Ben bundan kısır yaptığını çıkarmadım,çıkarım yapmışlar sadece doğal olarak sperm gitmeyeceği için döllenme olmaz.Ama cinsel organa değmeden aşılanabilir,canını sıkma bence
Canım benim, inşAllah korktuğun gibi olmaz. Çok geçmiş olsun. Haberdar et bizi durumdan.
cok sagol canim..Bilgece muhakkak bi tedavisi vardır
Geçmişler olsun
İlk kez duydum çok garipmiş.
Sende sorun çıkmaz umarım içini ferah tut , daha net bir şey yokken stres yapma , kötü düşünme.
Daha yeni farkettim canım konuyu bnde var çocuk düşündüğümüzde farketmistim mahvolmustum resmen hep mantar sanıp fitil üstüne fitil verdiler en son bi doktorun tanısıyla ona göre ilaçlar kullandımda hamile kaldım ama çok zor bir durum gerçektenArkadaşlar yok mu sperm alerjisi olanlar? Kısırlığa da neden oluyormuş??
Doktorlar siz söylemeden test falan yapmıyorlarmış. Henüz eşim izne çıkmadığı için gidemedik. İnşallah yoktur diyorum sadece..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?