Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sayı ve morfoloji iyi görünüyor.Sadece ileri hareketlilik düşük. Morfoloji kruger değerlerine göre mi bakıldı ?Eki Görüntüle 3083193 kızlar eşimin sperm testi sonucu anlayan yardımcı olabılır mı
Nasıl yani canım o nasıl bı deger ben pek bılmıyorum daSayı ve morfoloji iyi görünüyor.Sadece ileri hareketlilik düşük. Morfoloji kruger değerlerine göre mi bakıldı ?
Morfoloji iki şekilde bakılıyor kruger ya da who ikisinin normal değer aralığı farklı krugere göre bakıldı ise 4 ve üstü iyi who kriterleri ben de pek bilmiyorum. Değerleniniz hız dışında iyi görünüyor gibi .Ne zamandır deniyorsunuzNasıl yani canım o nasıl bı deger ben pek bılmıyorum da
İki aydır ben adet düzensizliği için tedavı görüyorum şükür normale döndü geçen ay klomen ve çatlama iğnesi kullandık olmadı bu ay tekrar deniycez eşimde bi kontrole gideyim dedi yanı toplasan üç aydır falan denıyoruzMorfoloji iki şekilde bakılıyor kruger ya da who ikisinin normal değer aralığı farklı krugere göre bakıldı ise 4 ve üstü iyi who kriterleri ben de pek bilmiyorum. Değerleniniz hız dışında iyi görünüyor gibi .Ne zamandır deniyorsunuz
O zaman daha çok yeni olur inşİki aydır ben adet düzensizliği için tedavı görüyorum şükür normale döndü geçen ay klomen ve çatlama iğnesi kullandık olmadı bu ay tekrar deniycez eşimde bi kontrole gideyim dedi yanı toplasan üç aydır falan denıyoruz
Keçiboynuzunun pekmezını mı kullanıcaz canımİleri hareketli sperm düşük yani spermler hızlı ilerlemiyor. 2 günde 1 ilişki ve keçiboynuzu özütü ile düzelir bence.
keçiboynuzunun sperm için bulunmaz bir nimet olduğu söyleniyor.
İnşallahO zaman daha çok yeni olur inş![]()
aktardan keçiboynuzunu al kaynatıp içir :)Keçiboynuzunun pekmezını mı kullanıcaz canım
Keçi boynuzunun o kuru halini suda bekletip içmesinde çok faydası var tam tarif için internete bir bakın Allah şifa versinKeçiboynuzunun pekmezını mı kullanıcaz canım