- Konu Sahibi EU1
helenx cimmmmmmm
kendini bu kadar üzme benceeeee
bebeğin doğunca inan herkesin dediklerini umursamıycaksın bile
bekle kızın büyüsün iftahar edeceğin çocuklar yetiştir o zaman eşinede yakınlarınada tokat gibi vurursun
benimde kızm olana kadar herkes erkek diye üstüme titredi kızım olunca herkes bbıyık altında güldü
neye güldüklerini hala anlamış değilimmmmmmmmmmmmm bence ......... anladın sen onuuuuuuuu gülmeleri lazımdı
eşine gelince bu kadar erkek bebek istiyorsa bunun yöntemleri varrrr tüp bebek yaptırabilirsinizz
yada bazı merkezler varmış aşılamada bile belirleye biliyolarmış
beni sorarsan bir kızım var
ikinci için uğraşıyorum
eşimde inan oğlu olsun çok istiyo şimdi önemli değil diyo ama kız olsa oda aynı senin eşinin yaptığını yapardı
ama ben kızımı şimdiden yetiştirmeye çalışıyorum
eşimin arkadaşlarının hepsinin oğlu var
burunları kaf dağında ama biliyorum gün gelecek benim minik prensesim
iyi bir tahsil alıp çok güzel bir genç kız olacak bana ve babasına çok düşkün olacak
ama arkadaşlarımızın oğulları bir kız buluppppppppppppppppppp
analarının suratına bakmayacakkkkkkk
en azından bunun için çaba sarfedeceğim
herşey kızım içinnnnnnnnnnnnnn
kendini bu kadar üzme benceeeee
bebeğin doğunca inan herkesin dediklerini umursamıycaksın bile
bekle kızın büyüsün iftahar edeceğin çocuklar yetiştir o zaman eşinede yakınlarınada tokat gibi vurursun
benimde kızm olana kadar herkes erkek diye üstüme titredi kızım olunca herkes bbıyık altında güldü
neye güldüklerini hala anlamış değilimmmmmmmmmmmmm bence ......... anladın sen onuuuuuuuu gülmeleri lazımdı
eşine gelince bu kadar erkek bebek istiyorsa bunun yöntemleri varrrr tüp bebek yaptırabilirsinizz
yada bazı merkezler varmış aşılamada bile belirleye biliyolarmış
beni sorarsan bir kızım var
ikinci için uğraşıyorum
eşimde inan oğlu olsun çok istiyo şimdi önemli değil diyo ama kız olsa oda aynı senin eşinin yaptığını yapardı
ama ben kızımı şimdiden yetiştirmeye çalışıyorum
eşimin arkadaşlarının hepsinin oğlu var
burunları kaf dağında ama biliyorum gün gelecek benim minik prensesim
iyi bir tahsil alıp çok güzel bir genç kız olacak bana ve babasına çok düşkün olacak
ama arkadaşlarımızın oğulları bir kız buluppppppppppppppppppp
analarının suratına bakmayacakkkkkkk
en azından bunun için çaba sarfedeceğim
herşey kızım içinnnnnnnnnnnnnn