canm doktor yazdı bana folik asit ama henüz başlamadım gecemi içmek iyi sabah mı hangisi sence?kutunun üstünde günde 1 diyo.bide benm doktor duphostan yazdı ona başladım bugün günde 2 tane içiyorum sabh akşam foliği hangi vakit içsem acaba?
bu konuda hiçbir fikrim yok canım seni yanıltmak istemem suan calısıyor olsaydım senin icin sorardım. ama pek fark edeceğini sanmıyorum önemli olan günlük alınan miktar zaten. eğer önemli olsaydı kaçta alacağını yazardı. yine de bir eczaneye danışabilirsin mutlaka yardımcı olurlar :)
evet en basta devlet hastanesinde sonra özelde ama onlarda bu konuya dıkkat ettikleerini bildigim için ve ben gordum aletı ondan hiç gelmedi. senın ne sorunun vardı cnm ben istanbuldayım bıldıgım cok ıyı doktor var istanbuldaysan eger..
doktor cok iyi bende gittim çok yardımcı oldu dedigim gibi güler yüzü yetiyo zaten kartalda Umut hastanesi belki duymuşsunuzdur ümmügülsüm doktorun adı siz nerede oturuyorsunuz ben maltepedeyim 21 A Otobüsleri gidiyor buradan oraya yada maltepe dolmuşları dolmuşla gitmenizi öneririm cünkü tam hastanenin önünde indiriyor
canm doktor yazdı bana folik asit ama henüz başlamadım gecemi içmek iyi sabah mı hangisi sence?kutunun üstünde günde 1 diyo.bide benm doktor duphostan yazdı ona başladım bugün günde 2 tane içiyorum sabh akşam foliği hangi vakit içsem acaba?
hayatım duphaston adet düzenleyici sabah akşam 12 saatte bir alıcaksın folik asit ide ögle saatlerinde alabilrisin bende kullandım ordan biliyorum cnm :)
doktor cok iyi bende gittim çok yardımcı oldu dedigim gibi güler yüzü yetiyo zaten kartalda Umut hastanesi belki duymuşsunuzdur ümmügülsüm doktorun adı siz nerede oturuyorsunuz ben maltepedeyim 21 A Otobüsleri gidiyor buradan oraya yada maltepe dolmuşları dolmuşla gitmenizi öneririm cünkü tam hastanenin önünde indiriyor
ben Avrupa yakasında oturuyorum bana çoook uzak kartal ama böyle güvenebileceğim bi doktor bulamazsam son çare gideceğim. istanbuldan önce oturduğum şehirde tam doktorumu buldumm tayinimiz çıktı şimdi ne yapacağım bilmiyorum
Dün muayene oldum. Inanılmaz derecede ağrım oldu. Kime sorsam son derece acısız diyor. Doktorum " spekulumu içine soktum, gevşe ki acı olmasın, yapma bunu kendine"dese de ne mümkün. Akşama kadar üstüne oturamadım. Adet dönemimin son günüydü, yani adetliydim. Bunun etkisi olabilir mi? Mesela spekulumu çıkarıp ultrasonla alttan baktığındaki o kaygan alet acıtmadı. Her seferinde de spekulum olacakmış. Bu karga burunla ne zaman aram iyi olacak bilemiyorum.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben ankarada yaşıyorum buradaki devlet hastanelerinde spekulum aleti tek kullanımlık. Kullanıp gözünün önünde çöpe atıyorlar.
Sizde ki metal di sanirim Sterilizasyon yapıyorlar.
kızlar başka bir sayfada konu açtım ama yardım göremedim umarımda burda yardımcı olanlar olur..aklıma bişe takıldı şu vajianl muayene aleti varya spekulum hani onun hijyeni nasıl yapılıyordur?geçenlerde muayene oldum devlet hastanesinde ama sonradan acaba temizmiydi diye kendimi yedim bitirdim.. ya hastalık kaparsam sonuçta vajina ya herkese yapılıyor bu muaeyne ( yoksa tek kullanımlıkmı sanmıyorum ama metal olanı soruyorum ben yardımcı olun lütfennn
Merak etme canım ya üzerine bir şey geçirilmiş oluyor ya da kontrol sonrası görevli mikrop kıran jellerle temizliyor. Bu bütün hastanelerde böyle ister devlet ister özel bunu için görevli kişiler var. Fazla kafana takma derim sonra kendi kendini hasta edersin. Bende ilk kez alttan muayene oldum yumurtalara baktı canım yandı ama en azından temizdi üzerinde bir şey kaplıydı ben çıkmadan daha ordaki görevli diğer hasta için hazırlamaya başladı onu:)