kızlar başka bir sayfada konu açtım ama yardım göremedim umarımda burda yardımcı olanlar olur..aklıma bişe takıldı şu vajianl muayene aleti varya spekulum hani onun hijyeni nasıl yapılıyordur?geçenlerde muayene oldum devlet hastanesinde ama sonradan acaba temizmiydi diye kendimi yedim bitirdim.. ya hastalık kaparsam sonuçta vajina ya herkese yapılıyor bu muaeyne( yoksa tek kullanımlıkmı sanmıyorum ama metal olanı soruyorum ben yardımcı olun lütfennn
bendede bi kac kere yapıldı doktor en son yaptıgında prezervatif taktı ondan öncekide tek kullanımlıktı. anlıycagın doktorlar onu dusunmuslerdir öyle sacma sey olur mu sencebence kafana takma yani düsününce bile midem bulandı
Cnm onu sende kullandıktan sonra ya da başkasında dezenfeksiyona gönderiyolar temizlenip geri geliyo :) Temizdir yani merak etme
sen şanslıymışsın canm en azından biliyosun temiz olduğunu.. ben hiç dikkat etmedim..bide devlet hastanesi ya hastalar falan kalabalıktı yoğunluk vardı arada karambole gitmiş olamam demi mutlaka temizdir ?telaştaan orda aklıma gelemdi muayeneden sonra geldi soramadımdaof yaa aklımdan hiç çıkmıyor napacam bennn
dedigim gibi sonucta orası hastane hijyene en cook dikkat edılen yer kafana takma sen oyle bırseyı yapmak hemde kul hakkına gırer doktorlarda boyle seyleri herkesten cok bılıyodur ve dıkkat edıyodur boşa stres yapma... senın rahatsızlıgın neydı?
canm inşallah öyledir yaa.. doktor nerden aldı çıkardı göremedimde yanında bi temizlikçi kadın vardı pekte hijyenik birine benzemiyodu ona güvendiyse doktor benm işim bitti demektir çok üzgünümm(
cok takıntılı bırısın bellı
evet yaa sormaa...peki senin hiç aklına gelmedimi böle bişe?sendemi hastanede yaptırdın?
canm inşallah öyledir yaa.. doktor nerden aldı çıkardı göremedimde yanında bi temizlikçi kadın vardı pekte hijyenik birine benzemiyodu ona güvendiyse doktor benm işim bitti demektir çok üzgünümm(
Temizlikçi kadın temizlemiyo zaten aletleri merak etme :) Hastanelerde dezenfeksiyon ünitesi vardır ameliyathane vb gibi aletler burda temizlenip paketlenip gönderilir servislere :) Hemşirelik okuyorum ben stajlarda falan gördüm
evet en basta devlet hastanesinde sonra özelde ama onlarda bu konuya dıkkat ettikleerini bildigim için ve ben gordum aletı ondan hiç gelmedi. senın ne sorunun vardı cnm ben istanbuldayım bıldıgım cok ıyı doktor var istanbuldaysan eger..
ilk kez girdim vajınal muayeneye genel kontrol için hemde bebek düşünüyorum oyüzden.. doktor zorla bakabildi çok pinpirik biriyim ben yaaaa
cnm bızde bebek yapmaya karar verdıgımızde ggıtmıstım ay dr umun asıstanını kolunu tırnaklamırtım o son oldu zaten
genelde prfezervatıf takıyolar cnm
tatlım ben doğumhanede stajyer hemşire olarak çalıştım tüm aletler sterilize ediliyor için rahat olsunn :)
folık aşıt basladınmı cnm
çok sağol ya :) işte ne bilim insanın aklına her şey geliyo hani benm doktor bide hastaları hızlı hızlı muayene ediyor okadar hastaya spekulum yetmez yani:)demekki birden fazla mevcut dimi? acaba sterilli sudamı bekletiliyor?canm biraz daha açıklarmısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?