spekulum aleti

sec

Guru
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2010
353
12
318
- Yurtdışı
kızlar başka bir sayfada konu açtım ama yardım göremedim umarımda burda yardımcı olanlar olur..aklıma bişe takıldı şu vajianl muayene aleti varya spekulum hani onun hijyeni nasıl yapılıyordur?geçenlerde muayene oldum devlet hastanesinde ama sonradan acaba temizmiydi diye kendimi yedim bitirdim.. ya hastalık kaparsam sonuçta vajina ya herkese yapılıyor bu muaeyne ( yoksa tek kullanımlıkmı sanmıyorum ama metal olanı soruyorum ben yardımcı olun lütfennn

bendede bi kac kere yapıldı doktor en son yaptıgında prezervatif taktı ondan öncekide tek kullanımlıktı. anlıycagın doktorlar onu dusunmuslerdir öyle sacma sey olur mu sence bence kafana takma yani düsününce bile midem bulandı

Cnm onu sende kullandıktan sonra ya da başkasında dezenfeksiyona gönderiyolar temizlenip geri geliyo :) Temizdir yani merak etme

sen şanslıymışsın canm en azından biliyosun temiz olduğunu.. ben hiç dikkat etmedim..bide devlet hastanesi ya hastalar falan kalabalıktı yoğunluk vardı arada karambole gitmiş olamam demi mutlaka temizdir ?telaştaan orda aklıma gelemdi muayeneden sonra geldi soramadımda of yaa aklımdan hiç çıkmıyor napacam bennn

Cnm onu sende kullandıktan sonra ya da başkasında dezenfeksiyona gönderiyolar temizlenip geri geliyo :) Temizdir yani merak etme

canm inşallah öyledir yaa.. doktor nerden aldı çıkardı göremedimde yanında bi temizlikçi kadın vardı pekte hijyenik birine benzemiyodu ona güvendiyse doktor benm işim bitti demektir çok üzgünümm (

dedigim gibi sonucta orası hastane hijyene en cook dikkat edılen yer kafana takma sen oyle bırseyı yapmak hemde kul hakkına gırer doktorlarda boyle seyleri herkesten cok bılıyodur ve dıkkat edıyodur boşa stres yapma ... senın rahatsızlıgın neydı?

ilk kez girdim vajınal muayeneye genel kontrol için hemde bebek düşünüyorum oyüzden.. doktor zorla bakabildi çok pinpirik biriyim ben yaaaa

canm inşallah öyledir yaa.. doktor nerden aldı çıkardı göremedimde yanında bi temizlikçi kadın vardı pekte hijyenik birine benzemiyodu ona güvendiyse doktor benm işim bitti demektir çok üzgünümm (

cok takıntılı bırısın bellı

evet yaa sormaa...peki senin hiç aklına gelmedimi böle bişe?sendemi hastanede yaptırdın?

evet en basta devlet hastanesinde sonra özelde ama onlarda bu konuya dıkkat ettikleerini bildigim için ve ben gordum aletı ondan hiç gelmedi. senın ne sorunun vardı cnm ben istanbuldayım bıldıgım cok ıyı doktor var istanbuldaysan eger..

Temizlikçi kadın temizlemiyo zaten aletleri merak etme :) Hastanelerde dezenfeksiyon ünitesi vardır ameliyathane vb gibi aletler burda temizlenip paketlenip gönderilir servislere :) Hemşirelik okuyorum ben stajlarda falan gördüm

sağol canm ya içime su serptin.. ya doktoru izlemedim zaten korkuyordum muayeneden, izlesem nasıl çıkardı aleti falan içimde kuşku olmazdı ozaman benden sonra aleti kaldırdılar başka çıkardılar benden sonraki hastaya demekkii :) rahatladım ya yoksa düşünsene...

teşekkür ederim canm ama istanbulda değilim ilgine teşekkürlerr

ilk kez girdim vajınal muayeneye genel kontrol için hemde bebek düşünüyorum oyüzden.. doktor zorla bakabildi çok pinpirik biriyim ben yaaaa

cnm bızde bebek yapmaya karar verdıgımızde ggıtmıstım ay dr umun asıstanını kolunu tırnaklamırtım o son oldu zaten
genelde prfezervatıf takıyolar cnm

cnm bızde bebek yapmaya karar verdıgımızde ggıtmıstım ay dr umun asıstanını kolunu tırnaklamırtım o son oldu zaten
genelde prfezervatıf takıyolar cnm

ay canm ben bakmadım işte prezarfatif mi taktılar naaptılar ..keşke baksaydım şuan içim içimi yemiyo olacaktıı

tatlım ben doğumhanede stajyer hemşire olarak çalıştım tüm aletler sterilize ediliyor için rahat olsunn :)

tatlım ben doğumhanede stajyer hemşire olarak çalıştım tüm aletler sterilize ediliyor için rahat olsunn :)

çok sağol ya :) işte ne bilim insanın aklına her şey geliyo hani benm doktor bide hastaları hızlı hızlı muayene ediyor okadar hastaya spekulum yetmez yani:)demekki birden fazla mevcut dimi? acaba sterilli sudamı bekletiliyor?canm biraz daha açıklarmısın?

folık aşıt basladınmı cnm

canm doktor yazdı bana folik asit ama henüz başlamadım gecemi içmek iyi sabah mı hangisi sence?kutunun üstünde günde 1 diyo.bide benm doktor duphostan yazdı ona başladım bugün günde 2 tane içiyorum sabh akşam foliği hangi vakit içsem acaba?

tabii canım sende haklısın. bir tane yok yani ama dediğin gibi zaman kısıtlı olduğu için özel bir solüsyon içinde bekletiyorlar belli bir bekleme süresi var bunların ve steril oluyorlar temiz yani hepsi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…