• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Speed Slicer Süper Hızlı Dilimleyici Set

heideee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2011
20
1
86
arkadaşlar internette ıSpeed Slicer Süper Hızlı Dilimleyici Set22.90 buldum.bunu kullanan arkadaşlar varmı aramızda?kullandıysanız nasıl memnunmusunuz?çeyizime almayı düşünüyorum ilk sizin fikrinizi almak istedim?

bana cvp vermedinizz ::)))

bende aldım.geldi video da anlatıldıgı gibi degil ilk önce dedimki herhalde ben beceriksizim yapamıyorum.arkadasımla internetten seyrettik o denedi ya çok dagılıyor ya eziliyor.kızcagız birde elini parçaladı :)))annem denedi ohiç begenmedi salatalıkları falan keserken fena degil ama öyle elektirikli cihazlar gibi yada videoda anlatıldıgı gibi süper bişe degill bıçakları çok keskin yıkarken pür dikkat yıkıyorum.kısacası ben aldım tavsiye etmemm.çeyizimede almam anneme hatıra olarak bırakıcam

aaa cnm neden öyle düşünüosn ki, bende almıstm 2-3 ay önce çeyizime de koydm gayet, eve geldiğimde denedm çok da güzel julien ve yuvarlak şekilde doğradm sebzeleri hemde 1 dkkadan kısa sürede,sadece her defasında tek bi sebze için çekmeceden çıkarıp kullanıp yıkaması zor gelebilir bana, byük ölçekte bişiler yapmak için gayet uygn bence:68: ayrıca emniyet için bıcaklarını içeri çekiosn biliosundur ki korkusuzca yıkayabilirsn ki ben rende bile yapamam çok korkarm ama sliceri çok beğenmiştm :78:

Son düzenleme:
Back