Arkadaşlar pompayı bebeğim erken doğduğu ve 4 gün küvezde kaldığı için aldık.Çok şükür Allah'ıma o günler geçti,artık büyüttük minnoşu ve çok da kullanmadığım makineyi garantisi bitmeden satmak istiyorum.2014 ağustosa kadar garantisi var.2. eli ne kadardır pek bilmiyorum,teklif veren olursa konuşalım.
Eki Görüntüle 777286
bir sağım seti daha takılarak iki göğüs aynı anda sağılabiliyor.ben tekli kullandım o da en fazla 5-6 keredir.her hangi bir eksiği yok.200 tl'ye verebilirim.ben 340 a almıştım.
Dediğim gibi ben 340 gibi bir fiyata almıştım.Burdan link verilebiliyor mu bilmiyorum hala o fiyatlarda satılıyor benim aldığım yerde.Belki ben pahalıya almışımdır.190 olan yerden alacaksanız orijinal ürün olduğundan ve bir kusuru olup olmadığından emin olun bence.Siz ne kadar vermeyi düşünüyorsunuz fiyat olarak?
Ankara ya kargo dahil fiyat ne olur. Ben anlaşırsak almak istiyorum.İlan hala geçerlidir..
son fiyat ne olur?Arkadaşlar pompayı bebeğim erken doğduğu ve 4 gün küvezde kaldığı için aldık.Çok şükür Allah'ıma o günler geçti,artık büyüttük minnoşu ve çok da kullanmadığım makineyi garantisi bitmeden satmak istiyorum.2014 ağustosa kadar garantisi var.2. eli ne kadardır pek bilmiyorum,teklif veren olursa konuşalım.
Eki Görüntüle 777286
Rica ederim, önemli değil. ezen06@hotmail.com mail adresim. Görüşmek üzere iyi akşamlar.Kusura bakmayin tatilde oldugum icin gormedim yazdiginizi.yarin istanbul'a dönüyoruz.mail adresinizi gonderirseniz fiyatta bir orta yol buluruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?