speak Meme Estetiği Ameliyatı

ben simdi doktorlarda kararsizim Hasan findikmi yoksa Naci celikmi karar veremedim =)

bence her ikisiylede görüş hangisi senin yüreğine hitap ederse onu seç cnm ama ben çok memnunum hasan fındıkdan ameliyat olalı nerdeyse 2 ay olacak ama ilgisi hala mükemmel

1,5 senedir naci çelik'in hastasıyım. Önce burun birkaç gün önce de meme büyütme ameliyatı oldum. Bu kadar süre zarfında ne randevularımı ne kontrollerimi hatırlatmayı hiç aksatmadılar. Saat kaç olursa olsun en saçma sorularıma bile gerek kendisi gerek ekibi hiç üşenmeden cevap verdi. Ameliyat önemli ama bunlar da çok önemli. Ameliyat olacağınız doktorun içinize sinmesi insanlığı çok çok önemli. Bence aklınızdaki her doktorla görüşün ve ona göre karar verin. Sakın tek kriteriniz maddiyat olmasın.

sana sonuna kadar katılıyorum canım....cerrahın ınsanlıgı ve vıcdanıda cok onemlı..parayı aldım amelıyatı yaptım gule gule dıyen cok cerrah var yada yaptıgı ısın sorumlulugunu almayan..o yusden bunlarada dıkkat edılmesı gerek..ben sehırdısında olmama ragmen 1 ay ıcınde 5 kez kontrole gıttım..yanı bu takıpler asıl onemlı olan sonrasında..

Bugün Hasan Fındık la görüşmem var.Bakalım o ne diyecek memişlerime İnternette çok güzel yazıları ve yorumları var.Pazar günü de Show türkte izledim kendisini.Gelişmeleri yazarım size,hadi hayırlısı bakalım:92:

Evet kızlar,dün Hsan Fındık la görüşmeye gittim,öncelikle şunu söyliyim çok tatlı bir doktor.Bana kas zarı altı,yuvarlak protez önerdi.Benim zaten meme dokum oldugu için ve zaten şu anda damla gibi durdugu için,çünkü 2 çocuk emzirdim,memelerimin üst kısımları boşaldı altta doku var,yuvarlak protez takarsak zaten yine damla gibi duracak dedi,damla takarsam alttaki dolguluk çok fazla olur,üst lobu kaldıramayız,dedi.Kesi yerimin ister meme ucundan,ister meme altındanda yapabilecegini,ikisinede uygun oldugumu,seçimi bana bıraktıgını söyledi.Kızlar yardım edin,fikrinizi söyleyin ne olur,iz konusunda mem ucu bana daha mantıklı geliyor,his kaybı yaşamayacagımı söyledi doktorum.Büyüklük konusundada omuzların geniş,kalçanda çıkık dedi,sana olabilen en büyük protezi kullanabiliriz dedi,ama cc olarak bir bilgi vermedi.Ameliyat esnasında deneyecegini,bana yakışan en büyük protezi koyacagını söyledi.Açıkcası çok güven verdi doktorum.Kızlar ne olur yardım edin,fikrinizi söyleyin.Artık bende bu ameliyatı olup bu pisikolojiden kurtulmak istiyorum.:85:

canımmm cok sevindim senin adına.en azından,benim kadar kararsızdın ve korkuyordun doktor seçiminden,buna karar verebilmiş olman bile mükemmel bişey.önce iz konusunda belirteyim ki,benim meme altı kesisi,izlerim belli değil.bundan 5-6 yıl önce meme ucu kesisiyle ameliyat olan kuzenimin ise göğsünde hiç iz yok.büyüteçle ara tara göremezsin.ama hassasiyet konusunda şikayetçiymiş.his yokmuş pek.doktorun bu konuda sana his kaybın olmaz diyorsa,güvenebiliyorsan meme başı cevresi iz konusunda cok avantajlı.

yuvarlak silikona gelince;benim de meme dokum yoktu ve doktorum da bana aynısını söyledi."damla konulursa üstler boş kalır" neticede yuvarlak takıldı tabiki benim kas altı kas üstü ya da kas zarı altı değil . dual plan.ama neticede yuvarlak takıldı,ve damla takılsaymış gercekten üstlerim boş kalcakmış.iyi ki doktorumu dinlemişim diyorum.

Büyüklük konusunda da,insallah gönlüne göre olur.en önemli husus da bu zaten.ama sen yine de doktoruna kullanmak istediğin bedeni söyle,en azından o ölçülere yaklaşmaya calıssın.olabilenin en büyüğü,bence en güzel demek değil.ben şahsen ilk haftalarda bunun bunalımını cok fazla yaşamış bi insanım.ama en azından bi doktora güvenebilmen ısınabilmen beni cok mutlu etti.kocaman sevgilerle

Teşekkür ediyorum güzel yorumların için sonçiçek.Bugün başka bir kaç doktora mail attım, meme başından yapılan kesiyle kas zarı altı ameliyatının,meme altından yapılan kesi ile olan ameliyatının başarı oranı aynı diye cevap geldi.Seçimim sanırım,son anda fikir degiştirmezsem,meme başı kesisi olacak,sadece aklımda büyüklük konusu kalıyor:97:O da artık doktorla iyice konuşup,ona kendimi emanet etmekten başka şansım yok.Allahım inşallah herşey yolunda gider yaa...:97:

canım senin içine sinmiş bence bu doktor. Hakkında hayırlısı diyorum. Herkes oldu biz kaldık. Hadi bakalım sıra bize gelsin artık :)))

canım senin içine sinmiş bence bu doktor. Hakkında hayırlısı diyorum. Herkes oldu biz kaldık. Hadi bakalım sıra bize gelsin artık :)))

Evet canım yaaa..Hadi bakalım önce sıra sende,sen ol,sonrada ben oliyim inşallah.Kas zarı altı operasyonlarını olan arkadaşlar gerçekten agrı düzeyi minimum diyor ya,ondan içim rahat.Doktor aynı günün akşamı taburcu bile olabilirsin dedi bana.Ama ben hastanede kalayım dedim,biraz naz yapalım ama degilmi Doktorda-Valla hasatnede kalsanda yatırmayız seni,geziceksin,dolaşıcaksın,yeegini kendin yiyeceksin,diyor.Allahım,düşünmesi bile çok güzel.Hadi bakalım sen olda önce,yorumlarını dinleyelim,motive edeceksin beni inşallahhh.

bence her ikisiylede görüş hangisi senin yüreğine hitap ederse onu seç cnm ama ben çok memnunum hasan fındıkdan ameliyat olalı nerdeyse 2 ay olacak ama ilgisi hala mükemmel

ben kararimi verdim Hasan findik en uygun olaniii ve coooooooooook met ediliyor

ben kararimi verdim Hasan findik en uygun olaniii ve coooooooooook met ediliyor

Canım benim,karar vermene sevindim.Bende yaklaşık 6 aydır araştırma içindeyim.Hasan beye karar kıldım.Pişman olmayacagız,emin ol.Sen muayene oldunmu Hasan beye?Aynı tarihte ameliyat oluyormuşuz,ne güzel olur.Hadi bakalım.Brnim işim parayı ayarlayıp gün almaya geldi.Sende gelişmeleri bize bildir,haberleşelim.

inşallah canım ya. son 3-4 gündür acayip tedirginlik var üzerimde. bi olsam da kurtulsam. inşallah ağrı sızı olmaz. kurbanlık koyun gibi bekliyorum öyle ameliyat gününü

inşallah canım ya. son 3-4 gündür acayip tedirginlik var üzerimde. bi olsam da kurtulsam. inşallah ağrı sızı olmaz. kurbanlık koyun gibi bekliyorum öyle ameliyat gününü

Canım,niye tedirgin oluyorsun?Agrıdanmı korkuyorsun?Bizim yöntem en agrısız olan,içini ferah tut.Ben mesela boyut konusunda tedirgin oluyorum,ya küçük olursa diye:18: Boşşşver,en azından eski halinden daha güzel olacagı kesin.Rahat ol hayatım,relax.

ben kisin ameliyat olmayi düsünüyorum yurtdisindayim o yüzden muayne falan olamadim ama sagolsun doktor bey mailde herseyi anlatdi her ayrintilari vs ben kararliyim yani =)

kızlar eemin olun pişman olmayacaksınız bende hasan beye ameliyat oldum vede kendime güvenim geldi

kızlar eemin olun pişman olmayacaksınız bende hasan beye ameliyat oldum vede kendime güvenim geldi

arkadaşlar merhaba,bende 19 mayıs için hasan beyden randevu aldım göğüs büyütme için çok heyecanlıyım. biraz da gergin...
boyum 161 kilom 55 91-92 gögüs çevresi istiyorum omuzlarım geniş, acaba kaç cc benim işimi görür ? high profil düşünüyorum.
kızlar hasan beye ameliyat olup da benim istediğim gibi sonuc elde eden arkadaslardan destek bekliyorum mesaj sayım yetersiz resim göremiyorum size mailimi atsam bana resimlerinizi atarmısınız kızlar (((

Bi cesaretlenip vazgeçiyorum nolur bana da bi el atın ya

canım aynı gün benimde hasan beyle randevum var umarım hakkımızda hayırlısı olur

merhaba kızlar, Hasan Bey gayet iyi bir doktor, istediğinizi tam olarak anlatın, hatta beğendiğiniz bir resim gösterin, inanın ölçü konusunda biz burda ne kadar konuşsak da doktorun görüşü farklı oluyor. en iyi ölçüyü vücut yapınıza göre doktorunuz belirler. doktor görüşmelerinizi yapın, güvendiğiniz doktoru seçip isteğinizi anlattıktan sonra gerisini doktora bırakın derim ben naçizane

canım aynı gün benimde hasan beyle randevum var umarım hakkımızda hayırlısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…