- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
- 373
diren sartttt
bugun dunyada butun onemli ameliyatlarda arastirirsaniz diren oldugunu gorursunuz. gecen bir tanidik skolyoz oldu, omurilik, onda da diren vardi,tp literatrunde ic kanamayi en cabuk ve en etkin bicimde gosteren tek sey diren.haa ne guzel ki diren takili olmayan arkadalarimiz bir sorun yasamamis, kimse yasamlarini istemez zaten, ama yasayan olursa ya ki nitekim benim bir arkadasim yasadi.2.kez ameliyat olucak..
internette ingilizce sitelerde bir search edin,gorun arkadaslarimmm
aysima cnm zaten hasan beyin zaten yurt dışından vede yurt içinden olan birçok hastası var .. ama mutlaka şiddetle tavsiye ederim .. hem çok iyi hemde akıllı biri olduğuna inanıyorum .. eğer yardım istersen ben buradayım
bn dırenın sart oldugunu dusunmuyorum..bı rıskı olsa bende kullanırdı doktorum.. speakte ozgede laktuda sekoyada ve bnde kullanılmadı bız ölürdük ıc kanama rıskı olsaydı..
ben dıren olayıyla doktorun deneyımını bagdastırıyorum..eger doktroun cok deneyımlı ve kanamayı kontrol altında tutabılıyosa dırene gerek yok ve hastasına acı cektırmez..
donup baktıgın zaman ısım yapmıs doktorlaın coguda kullanmıyo hastası cok fazla kanamadıkca..
=) cooooooooooook heveslendim
Uzun süredir forumlarda direnlerle ilgili mesajları takip ediyorum. Direnle doktor tecrübesini nasıl bağdaştırıyorsunuz. Doktor ardarda 30 hastasına diren kullanmayabilir ama sizim operasyonunuzda gerekebilir. Bu durumda bu doktor için tecrübesiz mi diyeceksiniz. Ayrıca öngörülemeyen bir kanamanız olursa bırakın da dokularınızın içine değil de direnle dışarı aksın. bunu kullanmak gereken hasta vardır kullanılmasına gerek olmayan hasta vardır. Doktor ameliyat sırasında bunu görebilecek eğitimi almıştır herhalde değil mi? Burada tabiiki tecrübelerinizi paylaşacaksınız ama şunu yapan iyi bir cerrahtır bunu yapan kötü bir cerrahtır tarzından ifadeler kurabilecek kadar tıp eğitimimiz birçoğumuzda yok sanırım.
hayallerin gerçekleşir inşallah canım
Insallah ya bu gelecek senenin sonuna dogru yaptirmayi düsüniyorum hava soguk olur disarida cikmayi canim istemez ozamana kadarda parami biriktirmis olurum
Canım geçmiş olsun yahuu hatta hayırlı uğurlu olsun :))
O kadar mail atıyorsun bana demiyorsun arkadaşım ameliyat oldum diye yeni farkettim hemen tebrik etmek istedim. İyi günlerde kullan canım benim :) Darısı olacak olanların başına diyeyim :))
diren sartttt
bugun dunyada butun onemli ameliyatlarda arastirirsaniz diren oldugunu gorursunuz. gecen bir tanidik skolyoz oldu, omurilik, onda da diren vardi,tp literatrunde ic kanamayi en cabuk ve en etkin bicimde gosteren tek sey diren.haa ne guzel ki diren takili olmayan arkadalarimiz bir sorun yasamamis, kimse yasamlarini istemez zaten, ama yasayan olursa ya ki nitekim benim bir arkadasim yasadi.2.kez ameliyat olucak..
internette ingilizce sitelerde bir search edin,gorun arkadaslarimmm
bu dıren konusu cok uzadı gıttı yaa..tamamen bu benım kendı sahsı fıkrım..tamam benım doktorum kullanmıyo ama cok kanamalı bır hastasında da kullanmayacak dıye bır kaıde yok....ben doktorumu savunmak ıcınde yazmıyorum zaten kendısıne asırrı guvenıyorum..benı cokk aydınlattı amelıyat oncesınde ve neden dıren kullanmadıgıyla ılgılı....amelıyathanedekı rahatlıgı,ekıbı,sonrasındakı ılgısı... 10 kerede amelıyata alsa gozum kapalı gırerım..
ben körü körünede bıseylerı savunmuyorum ve arastırmadan yada bır konuda bılgım olmadan da yazmıyorum..ben plastık cerrah deılım, tıp egıtımımde yok ama tr nın farklı ıllerınde 30 cerraha attıgım maıllerın sonucunda bole bı kanı olustu bende..."eger amelıyatta kanamayı kontrol edıyosa dırene gerek yok "cogunun yasdıgı cumle bu... eee buda doktorun basarısına baglı degıl mı??? yada dıren kullandıgı yerde enfeksıyon kaptı dıyelım daha mı guzel??..bu tamamen benım şahsı dusuncem ve farklı dusunenlerede saygım var...
Senin şahsi fikirlerinden insanlar etkileniyor ve bir diren yüzünden bir doktoru tercih etmekten vazgeçiyor yani bu iyi bir etkileme yolu değil ayrıca kesinlikle doktorunu savunmak için yazıyorsun. Önemli olan doktorun kullandığı ameliyat yöntemidir, kullandığı protezdir. Ameliyat olmayı düşünene doktorunu önerirsin hadi onu anladım ama olmuş insanlara bile kendi doktorundan bahsediyorsun. Bu da kocaman bir tezat oluşturuyor. Bence sen şahsi düşüncelerini kendine sakla. Reklam kokan hareketler bunlar..
Uzun süredir forumlarda direnlerle ilgili mesajları takip ediyorum. Direnle doktor tecrübesini nasıl bağdaştırıyorsunuz. Doktor ardarda 30 hastasına diren kullanmayabilir ama sizim operasyonunuzda gerekebilir. Bu durumda bu doktor için tecrübesiz mi diyeceksiniz. Ayrıca öngörülemeyen bir kanamanız olursa bırakın da dokularınızın içine değil de direnle dışarı aksın. bunu kullanmak gereken hasta vardır kullanılmasına gerek olmayan hasta vardır. Doktor ameliyat sırasında bunu görebilecek eğitimi almıştır herhalde değil mi? Burada tabiiki tecrübelerinizi paylaşacaksınız ama şunu yapan iyi bir cerrahtır bunu yapan kötü bir cerrahtır tarzından ifadeler kurabilecek kadar tıp eğitimimiz birçoğumuzda yok sanırım.
slm canım ilk olarak geçmiş ve hayırlı olsun diom...bende uzun zamandır göğüs ameliyatlarını araştıyom ve internette hasan fındıkla ilgili birçok yazı ve haber okudum...benim bir arkadaşım olmuştu 5 sene önce..ama ilk 2 sene göğüs ucunda hissizlik olmuş ve 1 ay ağrıdan duramamış...senin durumun nasıl sendede hissizlik varmı acaba ??? ve ameliyattan ne kadar zaman sonra normal hayatına döndün canım ????
=) cooooooooooook heveslendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?