• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Sözünüzde ne giydiniz?

canım siyah diz üstü bir elbise giymiştim 2. kez geldiklerinde. o gün söz olsa kıyafetim de uygun olurdu. bence siyah bir elbise giy.

sözde siyah giymek uğursuzluktur beyaz ya da renkli birşey bak dedi işyerindeki arkadaşlarım. varmı öyle birşey gerçekten. duydunuz mu hiç.

sözde siyah giymek uğursuzluktur beyaz ya da renkli birşey bak dedi işyerindeki arkadaşlarım. varmı öyle birşey gerçekten. duydunuz mu hiç.

ne kadar batıl inançlar bunlar kızlar inanıyor musunuz gerçekten?
mesela gelinliği de damat düğünden önce görmemeli diyorlar benm çevremde herkes gelinliğini eşiyle seçti. bende nişanlım ve kaynımla gittim almaya. çok boş inançlar bunlar.

26 gün önce sözlendimopuyorumnanaktan:nazar:
ben lacivert sıfır kollu elbise üstüne beyaz ceket giydim. ayakkabılarımda lacivert beyazdı.
sözlüm lacivert pantolon lacivert gömlek beyaz kravat beyaz ceket giydi
kısacası ikimizde müthiş uyum içindeydikzemuszemus
ama kıyafetleri öyle ayarlayana kadar resmen canımız çıktı çünkü renkleri uydurmak çok zor özellikle lacivert tonlarını...

26 gün önce sözlendimopuyorumnanaktan:nazar:
ben lacivert sıfır kollu elbise üstüne beyaz ceket giydim. ayakkabılarımda lacivert beyazdı.
sözlüm lacivert pantolon lacivert gömlek beyaz kravat beyaz ceket giydi
kısacası ikimizde müthiş uyum içindeydikzemuszemus
ama kıyafetleri öyle ayarlayana kadar resmen canımız çıktı çünkü renkleri uydurmak çok zor özellikle lacivert tonlarını...

Hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin...
Biz de abimin isteme ve nişan hazırlıklarının telaşındayız; gelinimiz de elbise aradı bayağı bir zaman; mercan rengi uzun, bir omzunda ortasında broş olan 3 kat kurdelalı bir elbise aldılar... Bayramdan sonra giyecek inşallah :nazar:
Ben seviyorum bu işleri, tatlı telaşlar gerçekten de... hihoyyyt

Hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin...
Biz de abimin isteme ve nişan hazırlıklarının telaşındayız; gelinimiz de elbise aradı bayağı bir zaman; mercan rengi uzun, bir omzunda ortasında broş olan 3 kat kurdelalı bir elbise aldılar... Bayramdan sonra giyecek inşallah :nazar:
Ben seviyorum bu işleri, tatlı telaşlar gerçekten de... hihoyyyt

Teşekkür ederim canımzemuszemus
bende öyle nişan hazırlığı telaşındayım. ama hem kız hem erkek ince eleyip sık dokuyunca çok yorucu oluyor her şeyi takım yapıp uydurmak çok çok zor ama zoru başarması da güzel oluyor:1rolleyes:
bu arada abinin nişanı da şimdiden hayırlı olsun bi yastıkta kocasınlar:nazar:

kışın sözüm oldu...
ilk aileler tanışmaya geldiklerinde sade siyah bi elbise giymiştim..söz gibi bşy olmadı biz dirke söz ve nişanı aynı gün salonda yapmıştıkkk ozmanda turkuaz renginde abiye giydim:)evde olsaydıı abiye giymesdim yine klasik bi elbise giyerdim salon olunca abiye giydim:)

bende seviyorum böyle tatlı telaşları gerçekten bunlarla uğraşmayı, bence sade bir elbise yada etek, saten gömlek uygun olur gibi geliyor.

Back