• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Sözünüzde ne giydiniz?

canım ben sözümde askılı elbise tarzında giymiştim.Sözüm yazın olmuştu ince askılıydı yazlık ince bir kumaştı çiçekli falan üst kısmı büzgülüydü yani elbiseydi fakat çok resmi ya da çok abiye falan değildi beyazlı yeşilliydi altına da beyaz açık ayakkabı giymiştim.fotoğraflar tembel sözlümde olmasaydı paylaşırdım burada ama henüz elimde değil:)

benim sözüm kışındı..

eşimle birlikte ikimiz gidip kıyafet almıştık pantolon ve ceket makyaj malzemesi ve iç çamaşırı.....

sonra eve geldim bide ben bunları beğendim ama şimdi pek içim ısınmadı ya dedim....

gel değiştirelim dedim.....eşimde değiştirme olmaz gel başka alalım dedi gittik siyah güzel bir elbise aldıkk

benim sözüm de eşinler beni istemeye gelmişlerdi, orada yüzük almışlar benim hbrim yoktu, sözümüz öyle oldu.siyah pantalon ve bluz vardı üztümde.sadeydim yani. :))

sözlüm mavi keten gömlek ve kot giydi.ben de siyah hafif parıltılı askılı bi üstle lacivert kotumu giydim.ikimiz de spor tarzıydık.gelenler bizden daha klasik olmuştu :teytey:

benım nısanım olmayacagı ıcın kırmızı ınce askılı yanında lame ıslemelerı olan bı abıye elbıse gıydım lame renk ayakkabıylada tamamladım nısanlımda sıyah takım elbısemın rengınde kırmızı kravat taktı ama nısan yapmayı dusunseydık kesınlıkle ya takım elbıse yada sade bı elbıse gıyerdım...

ben de diz hizasında kısa kollu bi elbise giydim. siyah beyaz piti kareliydi. nişanlımda gri takım elbise giydi

böyle bir topik vardı sanki yanlıs hatırlamıosam ben oraya koymustum fotomu siyah diz üzerinde straplez bir elbise giymiştim

benm sözüm olmadı önce erkek arkadaşmla ailem tanıştı daha sonra aileler sonra direk nişaannn :))

bnimde söz olmadı isteme oldu daha sora nişan
isteme geceside siyah şifon bir etek giydim üzerine saten gömlek

söz günü kırmızı uzun bir abiye giydim iyiki abiye giymişim çünkü kuzenim de gitmiş gaza gelp abye giymişti hem de kırmızı tek farkı içinde siyah olması idi:S

bende bu elbiseyi giydim söz ama 80 kişi vardı ufak nişan gibi olmuştu zemuszemuszemuszemus
1527.jpg

bizim sözümüz evimizin yanındaki kafenin bahçesinde oldu 100 kişilik bir nişan oldu aslında

Back