Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Söz, Nişan, Kına Elbise ModelleriSözünüzde ne giydiniz?
canım ben sözümde askılı elbise tarzında giymiştim.Sözüm yazın olmuştu ince askılıydı yazlık ince bir kumaştı çiçekli falan üst kısmı büzgülüydü yani elbiseydi fakat çok resmi ya da çok abiye falan değildi beyazlı yeşilliydi altına da beyaz açık ayakkabı giymiştim.fotoğraflar tembel sözlümde olmasaydı paylaşırdım burada ama henüz elimde değil:)
sözlüm mavi keten gömlek ve kot giydi.ben de siyah hafif parıltılı askılı bi üstle lacivert kotumu giydim.ikimiz de spor tarzıydık.gelenler bizden daha klasik olmuştu :teytey:
benım nısanım olmayacagı ıcın kırmızı ınce askılı yanında lame ıslemelerı olan bı abıye elbıse gıydım lame renk ayakkabıylada tamamladım nısanlımda sıyah takım elbısemın rengınde kırmızı kravat taktı ama nısan yapmayı dusunseydık kesınlıkle ya takım elbıse yada sade bı elbıse gıyerdım...
söz günü kırmızı uzun bir abiye giydim iyiki abiye giymişim çünkü kuzenim de gitmiş gaza gelp abye giymişti hem de kırmızı tek farkı içinde siyah olması idi:S